Τουρνουά ποδοσφαίρου στην πλατεία Συντάγματος

Το περιοδικό δρόμου «σχεδία» μετατρέπει την κεντρική πλατεία της Αθήνας σε γήπεδο ποδοσφαίρου και προσκαλεί μικρούς και μεγάλους σε έναν συναρπαστικό αγώνα, με αφορμή τα 15 χρόνια παρουσίας της Εθνικής Αστέγων.

αγώνας ποδοσφαίρου «σχεδία»

Το Σάββατο 16 Απριλίου (12-6 μ.μ.), η πλατεία Συντάγματος μεταμορφώνεται σε γήπεδο ποδοσφαίρου και το περιοδικό "σχεδία" μας προσκαλεί να φορέσουμε φανέλες, σορτσάκια, παπούτσια και να κατέβουμε σε ένα μεγάλο "οικογενειακό δίτερμα", για να βάλουμε όλοι μαζί γκολ στη φτώχεια και στον κοινωνικό αποκλεισμό. Οι αγώνες (που ο καθένας διαρκεί 14 λεπτά) θα διεξαχθούν βάσει των κανονισμών του Παγκοσμίου Κυπέλλου Αστέγων.

Η ποδοσφαιρική ομάδα Εθνική Αστέγων κλείνει 15 χρόνια από την ίδρυσή της και μέχρι σήμερα, προωθεί μηνύματα συνεργασίας, αλληλεγγύης και αποδοχής μεταξύ των ανθρώπων. 15 χρόνια αγώνων για έναν κόσμο χωρίς φτώχεια, κοινωνικό αποκλεισμό και διακρίσεις γιορτάζονται με έναν συναρπαστικό ποδοσφαιρικό αγώνα αφιερωμένο στην ελπίδα, τη συμπερίληψη και την αλληλεγγύη.

Αν θέλετε να συμμετάσχετε με τη δική σας ομάδα (γυναικεία, ανδρική ή μεικτή), μπορείτε να στείλετε συμμετοχές στο info@shedia.gr μέχρι την Κυριακή 10 Απριλίου.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Εορτολόγιο 2026: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 27 Μαΐου

Μην ξεχάσετε να δώσετε τις ευχές σας στα αγαπημένα σας άτομα!

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
27/05/2026

Παπαστράτος: Στον δρόμο προς τα 100 της χρόνια, επενδύει στη νέα γενιά

Στην εκδήλωση για τα 95 χρόνια της, η εταιρεία δεν τίμησε μόνο το παρελθόν της, αλλά σηματοδότησε και την αφετηρία της επόμενης πενταετίας.

Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου: Δωρεάν μεταφορά του κοινού από την Πειραιώς 260 προς το κέντρο της Αθήνας

Από την πρώτη ημέρα των εκδηλώσεων τίθεται σε ισχύ η υπηρεσία δωρεάν επιστροφής των θεατών, ενώ για τυχόν αλλαγές θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση.

Το φετινό πρόγραμμα του Βεάκειου για ένα πολιτιστικό καλοκαίρι στον Πειραιά

Γνωστοί καλλιτέχνες, πολυαναμενόμενες συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις γεμίζουν το ανοιχτό θέατρο του Πειραιά για ακόμη ένα καλοκαίρι.

Ένα υπαίθριο swing party σας περιμένει με ελεύθερη είσοδο στην Ερμού

Η Παγκόσμια Ημέρα Lindy Hop γιορτάζεται με τους λάτρεις της swing μουσικής να δίνουν ραντεβού με ομάδες χορού στο νούμερο 148 της Ερμού.

Εορτολόγιο 2026: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 26 Μαΐου

Μην ξεχάσετε να δώσετε τις ευχές σας στα αγαπημένα σας άτομα!

Στο The Art Lab θα βρεις τα πιο ευφάνταστα hands-on workshops

Δεν χρειάζεται να πας μακριά. Πάρε το μετρό και σταμάτα στη στάση "Κεραμεικός". Εκεί κοντά σε περιμένει ένας χώρος για να περάσεις φανταστικά!