Τουρνουά ποδοσφαίρου στην πλατεία Συντάγματος

Το περιοδικό δρόμου «σχεδία» μετατρέπει την κεντρική πλατεία της Αθήνας σε γήπεδο ποδοσφαίρου και προσκαλεί μικρούς και μεγάλους σε έναν συναρπαστικό αγώνα, με αφορμή τα 15 χρόνια παρουσίας της Εθνικής Αστέγων.

αγώνας ποδοσφαίρου «σχεδία»

Το Σάββατο 16 Απριλίου (12-6 μ.μ.), η πλατεία Συντάγματος μεταμορφώνεται σε γήπεδο ποδοσφαίρου και το περιοδικό "σχεδία" μας προσκαλεί να φορέσουμε φανέλες, σορτσάκια, παπούτσια και να κατέβουμε σε ένα μεγάλο "οικογενειακό δίτερμα", για να βάλουμε όλοι μαζί γκολ στη φτώχεια και στον κοινωνικό αποκλεισμό. Οι αγώνες (που ο καθένας διαρκεί 14 λεπτά) θα διεξαχθούν βάσει των κανονισμών του Παγκοσμίου Κυπέλλου Αστέγων.

Η ποδοσφαιρική ομάδα Εθνική Αστέγων κλείνει 15 χρόνια από την ίδρυσή της και μέχρι σήμερα, προωθεί μηνύματα συνεργασίας, αλληλεγγύης και αποδοχής μεταξύ των ανθρώπων. 15 χρόνια αγώνων για έναν κόσμο χωρίς φτώχεια, κοινωνικό αποκλεισμό και διακρίσεις γιορτάζονται με έναν συναρπαστικό ποδοσφαιρικό αγώνα αφιερωμένο στην ελπίδα, τη συμπερίληψη και την αλληλεγγύη.

Αν θέλετε να συμμετάσχετε με τη δική σας ομάδα (γυναικεία, ανδρική ή μεικτή), μπορείτε να στείλετε συμμετοχές στο info@shedia.gr μέχρι την Κυριακή 10 Απριλίου.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Νομοθετικές αστοχίες του Υπουργείου Πολιτισμού αξίας 27,5 εκ. ευρώ καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος

Δείτε τι δηλώνει το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Θ.Α. για την επιδότηση καλλιτεχνών και χειροτεχνών.

Όλγα Κεφαλογιάννη: "Οι γυναίκες συνεχίζουν τον αγώνα για να κατακτήσουν τη θέση που τους αξίζει"

Η Υπουργός Τουρισμού βρέθηκε στην ημερίδα Women Who Dare: Οι Γυναίκες που αλλάζουν τον κόσμο, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

ΥΠΠΟ: Επεμβάσεις στερέωσης στο "Μικρό Ανάκτορο" της Κνωσού

Το "Μικρό Ανάκτορο" βρίσκεται στα βορειοδυτικά του ανακτόρου της Κνωσού, με το οποίο φαίνεται ότι συνδέονταν μέσω του λεγόμενου "Βασιλικού Δρόμου".

"Μέγα Σπήλαιο": Κρασί από την καρδιά του Χελμού στο πασχαλινό τραπέζι

Το Κτήμα Μέγα Σπήλαιο θα είναι συνοδοιπόρος μας με τρεις ετικέτες μία για κάθε πτυχή των γιορτινών μαζώξεων.

Πάσχα με Papagiannis Winery & 3 κρασιά που του πάνε γάντι!

Οι γιορτινές συναντήσεις του Πάσχα θέλουν και το κρασί τους και εσύ το έχεις με το παραπάνω.

Και είναι η "(Ρ)αμπελιά"! To 1o κρασί της νέας γενιάς του Οινοποιείου Χατζηδάκη

H single vineyard "Σαντορίνη" του Οινοποιείου Χατζηδάκη έχει ιδιαιτερότητες που την κάνουν "φλέρτυ" & το Πάσχα της "πάει".