Τουρνουά ποδοσφαίρου στην πλατεία Συντάγματος

Το περιοδικό δρόμου «σχεδία» μετατρέπει την κεντρική πλατεία της Αθήνας σε γήπεδο ποδοσφαίρου και προσκαλεί μικρούς και μεγάλους σε έναν συναρπαστικό αγώνα, με αφορμή τα 15 χρόνια παρουσίας της Εθνικής Αστέγων.

αγώνας ποδοσφαίρου «σχεδία»

Το Σάββατο 16 Απριλίου (12-6 μ.μ.), η πλατεία Συντάγματος μεταμορφώνεται σε γήπεδο ποδοσφαίρου και το περιοδικό "σχεδία" μας προσκαλεί να φορέσουμε φανέλες, σορτσάκια, παπούτσια και να κατέβουμε σε ένα μεγάλο "οικογενειακό δίτερμα", για να βάλουμε όλοι μαζί γκολ στη φτώχεια και στον κοινωνικό αποκλεισμό. Οι αγώνες (που ο καθένας διαρκεί 14 λεπτά) θα διεξαχθούν βάσει των κανονισμών του Παγκοσμίου Κυπέλλου Αστέγων.

Η ποδοσφαιρική ομάδα Εθνική Αστέγων κλείνει 15 χρόνια από την ίδρυσή της και μέχρι σήμερα, προωθεί μηνύματα συνεργασίας, αλληλεγγύης και αποδοχής μεταξύ των ανθρώπων. 15 χρόνια αγώνων για έναν κόσμο χωρίς φτώχεια, κοινωνικό αποκλεισμό και διακρίσεις γιορτάζονται με έναν συναρπαστικό ποδοσφαιρικό αγώνα αφιερωμένο στην ελπίδα, τη συμπερίληψη και την αλληλεγγύη.

Αν θέλετε να συμμετάσχετε με τη δική σας ομάδα (γυναικεία, ανδρική ή μεικτή), μπορείτε να στείλετε συμμετοχές στο info@shedia.gr μέχρι την Κυριακή 10 Απριλίου.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

"Piraeus Street Long Jump" με τον Μίλτο Τεντόγλου: Ο Πειραιάς αναβιώνει το άθλημα του άλματος εις μήκος

Η διοργάνωση έχει ήδη ενταχθεί στη σειρά World Athletics Continental Tour στην κατηγορία Silver και θα φιλοξενήσει τόσο το μήκος Ανδρών όσο και Γυναικών.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/06/2023

Μετράμε αντίστροφα για το Run Bike Care 2023

Η φιλανθρωπική δράση έκανε την επίσημη παρουσίασή της με τη συνέντευξη Τύπου στο πολυτελές ξενοδοχείο και "Partner" της διοργάνωσης "NJV Athens Plaza".

Πώς γίνεται ακόμη καλύτερος ο ελληνικός καφές

Η επανάσταση στο πεδίο του παραδοσιακού ελληνικού καφέ είναι εδώ, διατηρώντας την απόλαυση και τικάροντας όλα τα κουτάκια των καθημερινών αναγκών.

Athens Fashion Week: Η 32η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας έρχεται με ανανεωμένη καλοκαιρινή διάθεση

Ο μακροβιότερος θεσμός του κλάδου της μόδας στην Ελλάδα επιστρέφει και μας υπόσχεται 5 μέρες γεμάτες δημιουργικότητα, λάμψη και πολλές εκπλήξεις.

Επτά αρχιτεκτονικοί διαγωνισμοί για τις νέες πλατείες Κολωνακίου, Εξαρχείων και Κυψέλης και 4 ακόμη νέους σταθμούς του μετρό

Προκηρύχθηκαν επτά ανοιχτοί αρχιτεκτονικοί διαγωνισμοί ιδεών, με αφορμή τα έργα της νέας Γραμμής 4 του μετρό.

Στα νέα Ben & Jerry's είναι αδύνατο να αντισταθείς

Οι καινούριες γεύσεις του ακαταμάχητου παγωτού έρχονται πάνω στην ώρα για το καλοκαίρι.

Η Ιωάννα Δρέττα αναλαμβάνει υπηρεσιακή Υπουργός Τουρισμού

Ανέλαβε τα καθήκοντά της η υπηρεσιακή υπουργός Τουρισμού.