STEM STARS Greece 2022: Ο τελικός του πανελληνίου διαγωνισμού στην Τεχνόπολη

Ο φετινός διαγωνισμός διεξάγεται στο πλαίσιο του Athens Science Festival 2022.

stem stars greece

Ο μεγάλος τελικός του πανελλήνιου διαγωνισμού STEM STARS Greece 2022 θα διεξαχθεί τοΣάββατο 2 Απριλίου στηνΤεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, στο πλαίσιο του Athens Science Festival 2022. Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή για το κοινό από τις 3 μ.μ. έως τις 5 μ.μ., όπου θα παρουσιάζονται οι εργασίες των ομάδων (Νέοι Φούρνοι), ενώ στις 5 μ.μ. θα ακολουθήσει η τελετή βράβευσης στο Αμφιθέατρο.

Οι δύο πρώτες ομάδες/συμμετέχουσες/οντες θα κερδίσουν μια θέση ώστε να διαγωνιστούν διαδικτυακά στον διεθνή διαγωνισμό International Science and Engineering Fair (ISEF) 2022. Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που μαθητές από την Ελλάδα θα συμμετάσχουν στον διαγωνισμό ISEF για να διεκδικήσουν διεθνή βραβεία και έπαθλα που ξεπερνούν συνολικά τα 5εκατομμύρια δολάρια. Tην ευθύνη του διαγωνισμού έχει o Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός SciCo και χρηματοδοτείται από την Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα με τη συνεργασία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων. 

H είσοδος είναι ελεύθερη και ανοιχτή για το κοινό. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του διαγωνισμού.

Περισσότερες πληροφορίες

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Πειραιώς 100, Γκάζι
  • Βινιέτες Τεχνών - City life

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Νομοθετικές αστοχίες του Υπουργείου Πολιτισμού αξίας 27,5 εκ. ευρώ καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος

Δείτε τι δηλώνει το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Θ.Α. για την επιδότηση καλλιτεχνών και χειροτεχνών.

Όλγα Κεφαλογιάννη: "Οι γυναίκες συνεχίζουν τον αγώνα για να κατακτήσουν τη θέση που τους αξίζει"

Η Υπουργός Τουρισμού βρέθηκε στην ημερίδα Women Who Dare: Οι Γυναίκες που αλλάζουν τον κόσμο, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

ΥΠΠΟ: Επεμβάσεις στερέωσης στο "Μικρό Ανάκτορο" της Κνωσού

Το "Μικρό Ανάκτορο" βρίσκεται στα βορειοδυτικά του ανακτόρου της Κνωσού, με το οποίο φαίνεται ότι συνδέονταν μέσω του λεγόμενου "Βασιλικού Δρόμου".

"Μέγα Σπήλαιο": Κρασί από την καρδιά του Χελμού στο πασχαλινό τραπέζι

Το Κτήμα Μέγα Σπήλαιο θα είναι συνοδοιπόρος μας με τρεις ετικέτες μία για κάθε πτυχή των γιορτινών μαζώξεων.

Πάσχα με Papagiannis Winery & 3 κρασιά που του πάνε γάντι!

Οι γιορτινές συναντήσεις του Πάσχα θέλουν και το κρασί τους και εσύ το έχεις με το παραπάνω.

Και είναι η "(Ρ)αμπελιά"! To 1o κρασί της νέας γενιάς του Οινοποιείου Χατζηδάκη

H single vineyard "Σαντορίνη" του Οινοποιείου Χατζηδάκη έχει ιδιαιτερότητες που την κάνουν "φλέρτυ" & το Πάσχα της "πάει".