Η πασχαλινή έκδοση του Vinyl Market είναι γεγονός

Το αγαπημένο event κάθε συλλέκτη έρχεται με πασχαλινή διάθεση στο καθιερωμένο πλέον ραντεβού στην Τεχνόπολη.

Vinyl Market

Έχεις αναρωτηθεί πόσα εξώφυλλα δίσκων μπορείς να "φυλλομετρήσεις" το λεπτό; Η αγαπημένη γιορτή των μουσικόφιλων και των συλλεκτών δίσκων βινυλίου επιστρέφει το Πάσχα για να την ανακαλύψεις. Το Vinyl Market θα πραγματοποιηθεί από τις 15 έως τις 17 Απριλίου, ακόμη πιο εμπλουτισμένο με μια μεγάλη γκάμα δίσκων και με ελεύθερη είσοδο. Στη μοναδική ανοιχτή παρουσίαση βινυλίου συμμετέχουν πολλά δισκοπωλεία, αλλά και ιδιώτες συλλέκτες που ανυπομονούν να βρεθούν ξανά στο πλαίσιο της συγκεκριμένης διοργάνωσης, η οποία θέλει να φέρει κοντά όλους αυτούς τους ανθρώπους που μοιράζονται την αγάπη για το βινύλιο, καθώς και να στηρίξει τους επαγγελματίες του χώρου

Νέες συλλογές δίσκων, συλλεκτικά κομμάτια, φρέσκες, νέες κυκλοφορίες, αλλά και με πολλά άλλα μουσικά εκθέματα. Δίσκοι από όλη τη γκάμα της μουσικής, θα βρίσκονται εκεί για να τους ανακαλύψετε. Rock, Soul, Funk, Jazz, Latin, Blues, Ethnic, Electronica, και πολλά άλλα. Όπως πάντα, ευχάριστες μουσικές θα συμπληρώνουν το event. Στα decks του Vinyl Market θα βρίσκονται γνωστοί DJ’s, αλλά και πολλοί άλλοι από την ομάδα της διοργάνωσης. Μια μοναδική ανοιχτή παρουσίαση βινυλίου στον όμορφο εναλλακτικό χώρο της Τεχνόπολης.

Παρασκευή 15/4, 5 μ.μ. - 11 μ.μ. | Σαββατοκύριακο 16-17/4, 11 π.μ. - 11 μ.μ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Εσύ με πόσα κόκκινα πέρασες σήμερα;

Περπατώντας καθημερινά στην πόλη μετράμε παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενίοτε τον παραβιάζουμε κι εμείς, και μάλιστα μέσα σε λεωφορεία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΖΕΥΚΙΛΗ
09/07/2025

Έκτακτα μέτρα προστασίας για τη ζέστη από τον Δήμο Αθηναίων

Κλειστός ο Λόφος του Λυκαβηττού, ανοιχτές κλιματιζόμενες λέσχες φιλίας, η Πολιτική Προστασία σε επιφυλακή και μέριμνα για αστέγους και αδέσποτα. Γραμμή εκτάκτων/βοήθειας: 1595.

BeLokal: Πώς μία ομάδα Gen Z-ers έγιναν διάσημοι δημιουργώντας τον πιο fun ελληνικό ταξιδιωτικό οδηγό

Ο Γιάννης και ο Στέφανος σχεδίασαν το BeLokal και έγιναν viral σε ένα 24ωρο.

Η Golden Visa ίσως έχει και θετικά

Μπορεί η Golden Visa να έχει δεχτεί κριτική, όμως τα τελευταία στοιχεία δείχνουν ότι φέρνει και απρόσμενα οφέλη για την Ελλάδα.

Εκεί θα δροσιστείς στην Αθήνα

Από καταπράσινα πάρκα μέχρι παραλίες με καθαρά νερά, συγκεντρώσαμε μερικά από τα πιο δροσερά μέρη της Αθήνας που αξίζει να επισκεφτείς αυτό το καλοκαίρι.

Ωδή στο καλοκαίρι με δύο λευκά κρασιά από το Domaine Kikones

Αφήνοντας ήδη πίσω τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού και μετρώντας μπάνια και παγωτά, μετράμε ταυτόχρονα τις πιο δροσιστικές γουλιές από τα κρασιά του Κτήματος Κίκονες.

"Βουτιά" στο απόλυτο ροζέ κρασί του καλοκαιριού

Ροζέ από Ξινόμαυρο με τη σφραγίδα του Κτήματος Γεροβασιλείου, γιατί αυτό το κρασί δεν ταιριάζει απλά με το καλοκαίρι, είναι ο ορισμός του.