Συντονιζόμαστε στο ρυθμό του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας και της Athens Half Marathon Expo

Ο φετινός Ημιμαραθώνιος της Αθήνας, που είναι αφιερωμένος στη μνήμη του σπουδαίου Έλληνα συνθέτη, Μίκη Θεοδωράκη, προλογίζεται από την Athens Half Marathon Expo στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Ημιμαραθώνιος 2022

Λίγο πριν το μεγάλο ραντεβού για τον φετινό Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, που θα τρέξει στις 17 Μαρτίου, εγκαινιάστηκε στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων η Athens Half Marathon Expo, η οποία υποδέχεται χιλιάδες επισκέπτες, δρομείς και επαγγελματίες του κλάδου. Ξεχωριστή παρουσία στην Expo έχει και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) με ένα σύγχρονο περίπτερο όπου θα πραγματοποιούνται σχετικές δράσεις. Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα μίας αναμνηστικής εμπειρίας σε ένα Photo Booth, με στόχο να απαθανατίζουν  τη στιγμή της επίσκεψής τους και να τη μοιράζονται στα social media με το hashtag #Sport4Athens. Επίσης, στο περίπτερο του ΟΠΑΝΔΑ φιλοξενείται ο ραδιοφωνικός σταθμός της πόλης, ο Αθήνα 9.84. Το Σάββατο 19 Μαρτίου θα βρίσκονται live ο Μιχάλης Λεάνης (10 π.μ – 12 μ.μ) και ο Στέφανος Λεμονίδης (12 μ.μ – 2 μ.μ) μεταφέρνοντάς μας το αθλητικό κλίμα μία μέρα πριν τον Ημιμαραθώνιο.

Ημιμαραθώνιος
Γιώργος Τρομπέτας (ΟΠΑΝΔΑ), Σοφία Σακορώφα (Πρόεδρος ΣΕΓΑΣ), Πάκο Μποράο (Προεδρος AIMS)

Η είσοδος των επισκεπτών στην EXPO γίνεται μόνο με επίδειξη έγκυρου Πιστοποιητικού Εμβολιασμού ή Νόσησης COVID-19 από την Ιάκχου και είναι δωρεάν. Το μεγάλο ραντεβού για τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας δίνεται την Κυριακή 20 Μαρτίου με την εκκίνηση του μεγάλου Αγώνα στις 8.30 π.μ στην Πλατεία Συντάγματος, επί της Λεωφόρου Αμαλίας, μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Στις 11.45 π.μ θα πραγματοποιηθεί η εκκίνηση του Αγώνα Δρόμου 5 χλμ. ΟΠΑΠ επίσης στην Πλατεία Συντάγματος, στο ύψος των οδών Όθωνος- Μητροπόλεως.

Ημιμαραθώνιος 2022

Διοργανωτές του Ημιμαραθώνιου, που φέτος θα υποδεχθεί 15.000 δρομείς σε δύο διαδρομές (Ημιμαραθώνιος και 5 χλμ) είναι ο  ΣΕΓΑΣ και ο Δήμος Αθηναίων μέσω του Οργανισμού  Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και με Μεγάλο Χορηγό την ERGO Ασφαλιστική.
Δείτε τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την Κυριακή 20 Μαρτίου εδώ.

Ωράριο Λειτουργίας Expo: 17/3: 1 μ.μ – 8 μ.μ, 18/3: 10 π.μ – 8 μ.μ, Σάββατο 19/3: 10 π.μ – 8 μ.μ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Μυστικά για τα πιο καλοβαμμένα αβγά

Είτε σε παραδοσιακό κόκκινο, είτε με εκρηκτικά ανοιξιάτικα χρώματα, υπάρχουν μυστικά που θα κάνουν τα πασχαλινά αβγά μας να λάμψουν και να εντυπωσιάσουν.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/05/2024

Κατάνυξη στις ομορφότερες αθηναϊκές εκκλησίες για Επιτάφιο και Ανάσταση

Το Πάσχα στην πρωτεύουσα μπορεί να μη συγκρίνεται με τους εορτασμούς της επαρχίας, αλλά κρύβει τις δικές του μοναδικές στιγμές, που μας επιτρέπουν να ανακαλύψουμε μια άλλη πλευρά της πόλης μας.

10 ελληνικά κρασιά για το Πάσχα και τα πιάτα με τα οποία θα τα ταιριάξετε

Πώς επιλέγουμε το κατάλληλο κρασί για τις μέρες του Πάσχα; Ένας χρήσιμος οδηγός που θα σας λύσει τα χέρια.

Rave, εθισμός και microdosing: Τι συμβαίνει σήμερα με τα ψυχεδελικά;

Όσα κρατήσαμε από τη συζήτηση "Τι συμβαίνει με τα ψυχεδελικά;" του Society Uncensored στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.

Πρωτομαγιά: Πώς θα λειτουργήσουν τα ΜΜΜ

Δείτε τι ανακοίνωσε η ΣΤΑ.ΣΥ. λόγω συμμετοχής σωματείων εργαζομένων στις απεργιακές κινητοποιήσεις.

Νίκος Χαρδαλιάς: "76,8 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για περισσότερα από 30 έργα πνοής στη Δυτική Αθήνα"

Στο πλαίσιο της Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης (ΟΧΕ) υπό τον τίτλο "Αθήνα 2030", που εντάσσεται στο Πρόγραμμα "Αττική" 2021 – 2027.

Το κυνήγι των πασχαλινών δώρων: Πολύχρωμες λαμπάδες και easter-themed ιδέες

Αν ψάχνετε κάτι κομψό, χειροποίητο και διαφορετικό από τα συνηθισμένα πασχαλινά δώρα, τα μουσεία και οι χώροι τέχνης της Αθήνας έχουν τη λύση.