7 αναπάντεχα δώρα για κάθε τύπο Βαλεντίνου

H Λένα Γκόβαρη συγκεντρώνει ξεχωριστά δώρα για όλα τα γούστα.

Ο Άγιος Βαλεντίνος χτυπά την πόρτα μας και είναι πιο νόστιμος από ποτέ

Αν ανήκεις σε αυτούς που πιστεύουν και γιορτάζουν την αυτοπροσδιορισμένη ημέρα του έρωτα, ή από την άλλη αν βλέπεις με σκεπτικισμό τον υλισμό που μοιραία έχει αγκαλιάσει -σφιχτά- τον Άγιο Βαλεντίνο, σε κάθε περίπτωση ένα είναι σίγουρο. Ποτέ δεν είναι λάθος στιγμή να κάνεις δώρο σε κάποιον που αγαπάς και να το προσφέρεις λίγη χαρά. Ειδικά όπως η καθημερινότητα τείνει να γίνεται ζοφερή ώρες- ώρες. Επομένως είτε με αφορμή την πιο αγαπησιάρικη ημέρα του χρόνου, είτε γιατί έτσι νιώθεις, πρόσφερε ένα δώρο σε κάποιον που αγαπάς - αφού πρώτα τον πάρεις μια μεγάλη αγκαλιά. Με αυτή την σειρά. 

Για τον σινεφίλ μια συνδρομή στο Cinobo

Cinobo

Ένα μόνιμο πάσο σε ένα προσωπικό φεστιβάλ κινηματογράφου που απολαμβάνει κάποιος από την άνεση του καναπέ του. Οι λάτρεις του ανεξάρτητου- και όχι μόνο- κινηματογράφου θα εκτιμήσουν και με το παραπάνω μια συνδρομή στο Cinobo, την μοναδική ελληνική streaming πλατφόρμα που φτιάχτηκε από σινεφίλ για τους σινεφίλ. Άλλωστε αγάπη είναι ένα κινηματογραφικό ταξίδι σε ταινίες δύσκολα προσβάσιμες στο ευρύ κοινό, σε arthouse αφιερώματα, σε κλασική φιλμογραφία αλλά και σε μικρά διαμαντάκια της ποπ κουλτούρας.  

Για τον σπιτόγατο ένα αρωματικό κερί

Αρωματικό κερί

Περνώντας όλο και περισσότερο χρόνο στο σπίτι τελευταία, η ανάγκη για δημιουργία χαλαρωτικής ατμόσφαιρας έχει αυξηθεί κατακόρυφα. Για όσους ήταν πάντοτε σπιτόγατοι αλλά και για όσους έγιναν πρόσφατα για πανδημικούς λόγους, ένα καλοδεχούμενο δώρο έχει πάντοτε σχέση με τον προσωπικό τους χώρο. Ένα χειροποίητο κερί με φυσικά αρωματικά έλαια από την ελληνική εταιρία Luxury Candles θα χαρίσει μια αίσθηση ευεξίας και πολυτέλειας στο σπίτι που θα κατακλυστεί από υπέροχες μυρωδιές. 

Για τον bon viveur ένα πλήρες kit για κοκτέιλ

cocktail kit

Σίγουρα ένα δώρο που δεν θα προσφέρει χαρά μόνο στον παραλήπτη αλλά και στους φίλους του. Επειδή μια βραδιά με κοκτέιλ είναι πάντοτε μια καλή βραδιά και αφού -λόγω πανδημίας- τα home bar ανταγωνίζονται σε εξοπλισμό τα επαγγελματικά, γιατί να μην δώσεις στο connoisseur όλα όσα χρειάζεται για να το πάει ένα βήμα παραπέρα. Ο απόλυτος σύμμαχος κάθε ενθουσιώδη mixologist είναι ένα πλήρες kit για κοκτέιλ με 11 εξαρτήματα από ανοξείδωτο ατσάλι, όπως shaker, μεζούρα, αναδευτήρα, μαζί με βιβλίο συνταγών για τη δημιουργία ξεχωριστών κοκτέιλ.  

Για τον ταξιδιάρη ένα μαξιλάρι ταξιδιού

Μαξιλάρι ταξιδιού

Εάν οι ταξιδιώτες αγαπημένοι σας κάνουν πολλές πτήσεις, αυτό το μαξιλάρι ταξιδιού είναι το λιγότερο ευλογία. Το φουσκωτό μαξιλάρι της Samsonite θα κάνει και την πιο άβολη αεροπορική ή ακτοπλοϊκή θέση να μοιάζει με cozy πολυθρόνα. Αρκετά διαφορετικό από τα αντίστοιχα μαξιλάρια, διαθέτει ειδικό τμήμα στήριξης για το κεφάλι και τον λαιμό ώστε ο ταξιδιώτης να απολαμβάνει άνετη θέση. 

Για τον fashionista ένα ζευγάρι χειροποίητα γυαλιά ηλίου 

γυαλιά ηλίου

Είναι στιλάτα, χειροποίητα, ξεκουράζουν τα μάτια από το έντονο φως του μεσογειακού και είναι made in Greece. Χαρίζοντας γυαλιά ηλίου της Zylo γνωρίζεις ότι το δώρο σου είναι μοναδικό αφού είναι κατασκευασμένα στο χέρι και κανένα ζευγάρι δεν είναι πανομοιότυπο με κάποιο άλλο. Οι δημιουργοί από την Σύρο κατασκευάζουν κομψά, ξύλινα γυαλιά σε σχέδια που θυμίζουν τα κύματα τις θάλασσας, ενώ η επιλογή του ξύλου ως πρώτη ύλη, μας συνδέει άμεσα με την φύση.

Για τον αντιρομαντικό μια τσάντα με μήνυμα

shopping bag

Η shopping bag από το ελληνικό brand Μπορεί και όχι, που αγαπάει να μισεί θα γεμίσει χαρά και την πιο μίζερη καρδιά με το ανατρεπτικά ειλικρινές μήνυμά της. Κάτι μεταξύ τρολιάς και άβολής ειλικρίνειας αυτό το δώρο θα βοηθήσει τον παραλήπτη του να κουβαλάει τα πράγματά του και γιατί όχι τα νεύρα του. Απευθύνεται σε Βαλεντίνους με χιούμορ, αυτοσαρκαστική διάθεση και αρκετά κουρασμένους…

Για τον αθλητικό τύπο ένα σχοινάκι γυμναστικής με οθόνη LED

σχοινάκι γυμναστικής

Με όλα αυτά τα gadgets που έχουν κατακλύσει την αγορά του fitness ο καθένας πλέον μπορεί να έχει έναν personal trainer στο τσεπάκι του. Αν το ταίρι σου αγαπάει την άσκηση όσο και την τεχνολογία, ένα πολυλειτουργικό σχοινάκι γυμναστικής ADKING θα "παρακολουθήσει" την προπόνησή του και θα καταγράψει τις επιδόσεις του στην οθόνη LED που διαθέτει. Χρόνος, θερμίδες και διάρκεια εμφανίζονται στην οθόνη ενώ υποστηρίζει και λειτουργία αντίστροφης μέτρησης 60 δευτερολέπτων.   

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Νομοθετικές αστοχίες του Υπουργείου Πολιτισμού αξίας 27,5 εκ. ευρώ καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος

Δείτε τι δηλώνει το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Θ.Α. για την επιδότηση καλλιτεχνών και χειροτεχνών.

Όλγα Κεφαλογιάννη: "Οι γυναίκες συνεχίζουν τον αγώνα για να κατακτήσουν τη θέση που τους αξίζει"

Η Υπουργός Τουρισμού βρέθηκε στην ημερίδα Women Who Dare: Οι Γυναίκες που αλλάζουν τον κόσμο, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

ΥΠΠΟ: Επεμβάσεις στερέωσης στο "Μικρό Ανάκτορο" της Κνωσού

Το "Μικρό Ανάκτορο" βρίσκεται στα βορειοδυτικά του ανακτόρου της Κνωσού, με το οποίο φαίνεται ότι συνδέονταν μέσω του λεγόμενου "Βασιλικού Δρόμου".

"Μέγα Σπήλαιο": Κρασί από την καρδιά του Χελμού στο πασχαλινό τραπέζι

Το Κτήμα Μέγα Σπήλαιο θα είναι συνοδοιπόρος μας με τρεις ετικέτες μία για κάθε πτυχή των γιορτινών μαζώξεων.

Πάσχα με Papagiannis Winery & 3 κρασιά που του πάνε γάντι!

Οι γιορτινές συναντήσεις του Πάσχα θέλουν και το κρασί τους και εσύ το έχεις με το παραπάνω.

Και είναι η "(Ρ)αμπελιά"! To 1o κρασί της νέας γενιάς του Οινοποιείου Χατζηδάκη

H single vineyard "Σαντορίνη" του Οινοποιείου Χατζηδάκη έχει ιδιαιτερότητες που την κάνουν "φλέρτυ" & το Πάσχα της "πάει".