Ξέρεις από καφασοαναρρίχηση;

Το καλοκαίρι ανήκει στις παραλίες, εντάξει. Αυτό το Σαββατοκύριακο όμως έχουμε λόγο για μια ακόμα (διασκεδαστική) στάση στην Πάρνηθα.

Ξέρεις από καφασοαναρρίχηση;

Το καλοκαίρι ανήκει στις παραλίες, εντάξει. Αυτό το Σάββατο όμως έχουμε λόγο για μια ακόμα (διασκεδαστική) στάση στην Πάρνηθα.

Μας σύστησαν τον Εθνικό Δρυμό με πεζοπορίες, ήπιαμε νερό από τις πηγές, κάναμε μαθήματα φωτογραφίας, γιόγκα και τάι τσι, ακούσαμε παραμύθια μέσα στο δάσος, απολαύσαμε παιχνίδια προσανατολισμού, μουσικές βραδιές ή απλά τη ζεστασιά μιας βραδιάς με φίλους πλάι στο τζάκι.

Ήταν μια χρονιά γεμάτη συναντήσεις κι εμπειρίες για μικρούς και μεγάλους και η φετινή στο καταφύγιο Φλαμπούρι. Τώρα όμως που έρχεται η ώρα για τις διακοπές, η παρέα του καταφυγίου δεν μας αποχαιρετά έτσι.

Αυτό το Σάββατο 11/7 μας προσκαλεί ν’ αναπνεύσουμε δάσος σε μια απογευματινή δίωρη πεζοπορική βόλτα που θα ξεκινήσει στις 6 μ.μ. και θα καταλήξει ξανά στο καταφύγιο γιατί στις 8.30 μ.μ. οι ρυθμοί ανεβαίνουν με μουσική, χορό και σουβλάκι πάρτυ μετά… καφασοαναρρίχησης. Τι είναι τούτο; Ακριβώς αυτό που φαντάζεστε.

Αν το τολμήσετε, θα σας ασφαλίσουν με σχοινιά για να ανεβείτε όσο πιο ψηλά μπορείτε, όχι σε κάποιον βράχο, αλλά «χτίζοντας» τη διαδρομή σας τοποθετώντας το ένα καφάσι πάνω στο άλλο! Κι επειδή με κάτι τέτοια η νύχτα μπορεί να τραβήξει, γιατί να μην τη βγάλετε χαλαρά κι εξοχικά εδώ; Θ’ αγναντεύετε τα φώτα της πόλης και τη θάλασσα αφ’ υψηλού και το πρωί θα ξυπνήσετε από το κελάηδισμα των πουλιών… Ζεν.

Η συμμετοχή στις δραστηριότητες και το πάρτι κοστίζει € 5 ενώ αν αποφασίσετε να κάνετε κράτηση και για διανυκτεύρευση υπολογίστε ειδικά γι’ αυτό το βράδυ € 6. Περισσότερα στα 2102464666, 6972256215 και info@flabouri.gr.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Μυστικά για τα πιο καλοβαμμένα αβγά

Είτε σε παραδοσιακό κόκκινο, είτε με εκρηκτικά ανοιξιάτικα χρώματα, υπάρχουν μυστικά που θα κάνουν τα πασχαλινά αβγά μας να λάμψουν και να εντυπωσιάσουν.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/05/2024

Κατάνυξη στις ομορφότερες αθηναϊκές εκκλησίες για Επιτάφιο και Ανάσταση

Το Πάσχα στην πρωτεύουσα μπορεί να μη συγκρίνεται με τους εορτασμούς της επαρχίας, αλλά κρύβει τις δικές του μοναδικές στιγμές, που μας επιτρέπουν να ανακαλύψουμε μια άλλη πλευρά της πόλης μας.

10 ελληνικά κρασιά για το Πάσχα και τα πιάτα με τα οποία θα τα ταιριάξετε

Πώς επιλέγουμε το κατάλληλο κρασί για τις μέρες του Πάσχα; Ένας χρήσιμος οδηγός που θα σας λύσει τα χέρια.

Rave, εθισμός και microdosing: Τι συμβαίνει σήμερα με τα ψυχεδελικά;

Όσα κρατήσαμε από τη συζήτηση "Τι συμβαίνει με τα ψυχεδελικά;" του Society Uncensored στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.

Πρωτομαγιά: Πώς θα λειτουργήσουν τα ΜΜΜ

Δείτε τι ανακοίνωσε η ΣΤΑ.ΣΥ. λόγω συμμετοχής σωματείων εργαζομένων στις απεργιακές κινητοποιήσεις.

Νίκος Χαρδαλιάς: "76,8 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για περισσότερα από 30 έργα πνοής στη Δυτική Αθήνα"

Στο πλαίσιο της Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης (ΟΧΕ) υπό τον τίτλο "Αθήνα 2030", που εντάσσεται στο Πρόγραμμα "Αττική" 2021 – 2027.

Το κυνήγι των πασχαλινών δώρων: Πολύχρωμες λαμπάδες και easter-themed ιδέες

Αν ψάχνετε κάτι κομψό, χειροποίητο και διαφορετικό από τα συνηθισμένα πασχαλινά δώρα, τα μουσεία και οι χώροι τέχνης της Αθήνας έχουν τη λύση.