Δείτε τις εκδηλώσεις για την Διεθνή Ημέρα και την Ευρωπαϊκή Νύχτα Μουσείων

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα για την Ευρωπαϊκή Νύχτα (16/5) και τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων (18/5).

Δείτε τις εκδηλώσεις για την Διεθνή Ημέρα και την Ευρωπαϊκή Νύχτα Μουσείων

Στην είσοδο δεν θα μας ζητήσουν εισιτήριο και επιπλέον θα μας περιμένουν με ξεναγήσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα, προβολές, συναυλίες. Η πιο… μεγάλη ώρα για να μπούμε στα μουσεία της πόλης είναι τώρα που πιάνουν… μεσάνυχτα για την Ευρωπαϊκή Νύχτα (16/5) και γιορτάζουν με εκδηλώσεις τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων (18/5). Σκανάραμε το φετινό πρόγραμμα και κάνουμε λίστα με ραντεβού για κάθε παρέα και διάθεση. Σημειώστε όμως ότι το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης δεν θα είναι ανοιχτό για το κοινό.

Το πρόγραμμα αναλυτικά http://network.icom.museum/fileadmin/user_upload/minisites/icom-greece/PDF/MuseumDay2015_WEBnew2.pdf

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Οι "Ανοιχτές Πόρτες" φέτος στο Κτήμα Αβαντίς θα είναι μία μεγάλη και διπλή γιορτή

Οι φετινές "Ανοιχτές Πόρτες" συμπίπτουν με τα 30 χρόνια του Οινοποιείου για αυτό και το πρόγραμμα στις 18-19 Μαίου τα έχει όλα!

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΣΙΩΤΗ
16/05/2024

Ολοκλήρωση εργασιών προστασίας στον ναό του Αγίου Αθανασίου Αφιδνών

Οι εργασίες υλοποιήθηκαν σύμφωνα με τις εγκεκριμένες από το ΥΠΠΟ μελέτες για την στερέωση και αποκατάσταση του ναού και την συντήρηση του τοιχογραφικού διακόσμου του.

Τι θα φέρει αυτό το καλοκαίρι στο ΚΠΙΣΝ;

Συναυλίες, θερινό σινεμά, sleepovers με πανσέληνο και υπαίθριες εκθέσεις με ελεύθερη είσοδο δίνουν την αφορμή να κατηφορίσουμε στο πιο δροσερό σημείο της πόλης.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην πρώτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Οινοτουρισμού

Η Υπουργός Τουρισμού επεσήμανε ότι το Συμβούλιο αποτελεί ένα ουσιαστικό εργαλείο το οποίο μπορεί να αναδείξει τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που προσφέρει ο Οινοτουρισμός για την τουριστική ανάπτυξη της χώρας συνολικά.

Χάρης Δούκας: "Η πόλη δεν αντέχει άλλο τσιμέντο και νέα μεγαθήρια"

Στον Δήμο Αθηναίων εφαρμόζεται αποκλειστικά το β.δ. του 1955, ως προς τα μέγιστα επιτρεπόμενα ύψη οικοδομών.

Άνοιξη με ασφαλείς αγορές και έναν μεγάλο διαγωνισμό με χρηματικά έπαθλα έως και 1.000 ευρώ

Οι αγορές με Visa είναι κάθε φορά fun, αλλά τι θα έλεγες αν μπορούσες να κερδίσεις έως και 1.000€ για τις μικρές και μεγάλες σου συναλλαγές;

Γιορτή της Μητέρας: Ξεχωριστές προτάσεις για να περάσεις την ημέρα με τη μαμά σου

Απολαύστε θεατρικές παραστάσεις, ξεναγήσεις, ξεχωριστές εκδηλώσεις, κινηματογραφικές προβολές και εξατομικευμένα δώρα για μια αξέχαστη γιορτή με τη μαμά σας.