Vinyl is back: τριήμερο για να την… ακούσεις στην Τεχνόπολη

Ογδόντα χιλιάδες βινίλια, εβδομήντα εκθέτες, τρεις ημέρες γεμάτες μουσική. Να γιατί θα κατηφορίσουν ξανά μιλιούνια στις 13-15/3 στην Τεχνόπολη.

Vinyl is back: τριήμερο για να την… ακούσεις στην Τεχνόπολη

Ογδόντα χιλιάδες βινίλια, εβδομήντα εκθέτες, τρεις ημέρες γεμάτες μουσική. Να γιατί προβλέπουμε να κατηφορίζουν ξανά μιλιούνια αυτό το Παρασκευοσαββατοκύριακο 13-15/3 στην Τεχνόπολη. Το Vinyl is back επιστρέφει για πέμπτη φορά φέρνοντας ακούσματα για κάθε τύπο μουσικόφιλου και σχετικό εξοπλισμό και υλικό (από πικ απ και ενισχυτές μέχρι βιβλία και αφίσες). Τσέκαρε όμως και τις παράλληλες δράσεις: έχουν μίνι συναυλίες, προβολές μουσικών ντοκιμαντέρ, αφιέρωμα στον Νικόλα Άσιμο αλλά και ένα παιχνίδι-κυνήγι σπάνιων δίσκων!

Περισσότερες πληροφορίες

Vinyl is back

  • Εκδηλώσεις

Για βινίλια από καταστήματα, συλλέκτες κι εταιρείες, σχετικό εξοπλισμό (πικάπ, αξεσουάρ κ.ά.) αλλά και κόμικς. Και ακόμη συναυλίες και παράλληλες εκδηλώσεις

Συναυλίες του «Vinyl Is Back»

  • Ελληνική

Στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων του τριήμερου παζαριού δίσκων, ο Βασίλης Λέκκας και ο Μανώλης Ανδρουλιδάκης ερμηνεύουν το «Άγρια Ζωή» και άλλα τραγούδια του Μιχάλη Κουμπιού. Στις 7 μ.μ. η Μαρία Αναματερού ερμηνεύει το «Κρυφτό» με τους σολίστες Θεολόγο Μιχελή και Αλέξανδρο Καψοκαβάδη

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Μυστικά για τα πιο καλοβαμμένα αβγά

Είτε σε παραδοσιακό κόκκινο, είτε με εκρηκτικά ανοιξιάτικα χρώματα, υπάρχουν μυστικά που θα κάνουν τα πασχαλινά αβγά μας να λάμψουν και να εντυπωσιάσουν.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/05/2024

Κατάνυξη στις ομορφότερες αθηναϊκές εκκλησίες για Επιτάφιο και Ανάσταση

Το Πάσχα στην πρωτεύουσα μπορεί να μη συγκρίνεται με τους εορτασμούς της επαρχίας, αλλά κρύβει τις δικές του μοναδικές στιγμές, που μας επιτρέπουν να ανακαλύψουμε μια άλλη πλευρά της πόλης μας.

10 ελληνικά κρασιά για το Πάσχα και τα πιάτα με τα οποία θα τα ταιριάξετε

Πώς επιλέγουμε το κατάλληλο κρασί για τις μέρες του Πάσχα; Ένας χρήσιμος οδηγός που θα σας λύσει τα χέρια.

Rave, εθισμός και microdosing: Τι συμβαίνει σήμερα με τα ψυχεδελικά;

Όσα κρατήσαμε από τη συζήτηση "Τι συμβαίνει με τα ψυχεδελικά;" του Society Uncensored στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.

Πρωτομαγιά: Πώς θα λειτουργήσουν τα ΜΜΜ

Δείτε τι ανακοίνωσε η ΣΤΑ.ΣΥ. λόγω συμμετοχής σωματείων εργαζομένων στις απεργιακές κινητοποιήσεις.

Νίκος Χαρδαλιάς: "76,8 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για περισσότερα από 30 έργα πνοής στη Δυτική Αθήνα"

Στο πλαίσιο της Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης (ΟΧΕ) υπό τον τίτλο "Αθήνα 2030", που εντάσσεται στο Πρόγραμμα "Αττική" 2021 – 2027.

Το κυνήγι των πασχαλινών δώρων: Πολύχρωμες λαμπάδες και easter-themed ιδέες

Αν ψάχνετε κάτι κομψό, χειροποίητο και διαφορετικό από τα συνηθισμένα πασχαλινά δώρα, τα μουσεία και οι χώροι τέχνης της Αθήνας έχουν τη λύση.