3 ιδιαίτερα spots για concept shopping

Τα concept shops της πόλης είναι οι νέοι πολυχώροι για ανακάλυψη νέων προϊόντων, αλλά και χαλάρωση – η γυναικοπαρέα του «Girlfriends’ Guide to Divorce» δεν θα έχανε ευκαιρία για να δώσει ραντεβού εκεί.

3 ιδιαίτερα spots για concept shopping

Τα concept shops της πόλης είναι οι νέοι πολυχώροι για ανακάλυψη νέων προϊόντων, αλλά και χαλάρωση – η γυναικοπαρέα του «Girlfriends’ Guide to Divorce» δεν θα έχανε ευκαιρία για να δώσει ραντεβού εκεί.

3 ιδιαίτερα spots για concept shopping - εικόνα 1

Graffito
Εδώ μπορείς να αγοράσεις ένα δώρο, να δοκιμάσεις γλυκά και βέβαια να συναντηθείς με τις φίλες σου για να κάνεις ένα διάλειμμα από τη δουλειά ή να περάσεις μια χαλαρή μέρα. Το «Grafitto» βρίσκεται από τα τέλη Οκτωβρίου στο Κολωνάκι (Σόλωνος 34) και πουλάει από έπιπλα και φωτιστικά από τικ μέχρι χειροποίητα κοσμήματα και φυτικά καλλυντικά, αλλά μεγάλο πόλο έλξης αποτελεί το καφέ, με κρύα πιάτα και γλυκά που είναι χαμηλά σε θερμίδες. Οι φιλενάδες του «Girlfriends’ Guide to Divorce» από εδώ θα ξεκινούσαν τη μέρα τους.

3 ιδιαίτερα spots για concept shopping - εικόνα 2

Paraphernalia
Είναι ό,τι πρέπει για όποιον αγαπάει το design! Το όνομά του σημαίνει «συμπράγκαλα» κι αυτό σημαίνει ότι θα εδώ θα βρεις από αναλώσιμα και μικροεργαλεία μέχρι έπιπλα, με χώρα καταγωγής την Αγγλία, την Ολλανδία, την Ιταλία, τη Γερμανία, τη Δανία και τη Λατινική Αμερική, που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στη χώρα μας. Θα κολλήσεις αμέσως με τη βιτρίνα του στην Παπαρρηγοπούλου 15, δίπλα από την πλατεία Κλαυθμώνος, και ακόμη κι αν δεν έχει café, σίγουρα προσφέρεται για χάζι και αναζήτηση έξυπνων μικροδώρων.

3 ιδιαίτερα spots για concept shopping - εικόνα 3

Apivita
Με σκηνικό εικόνες και υλικά που παραπέμπουν στην ελληνική φύση και στον κόσμο της μέλισσας απλώνεται σε πέντε επίπεδα και προσφέρει προγράμματα ομορφιάς και υγείας ολιστικής προσέγγισης. Και μόνο για τους ολόφρεσκους χυμούς από φρούτα και λαχανικά του ήσυχου, βιολογικού juice bar, αλλά και για τις διαλέξεις, το Beehive spa και το «πράσινο» κομμωτήριο είναι πολύ εύκολο να κάνεις στέκι αυτό το concept store στη Σόλωνος 6.

Μάθε τα πάντα σε μια σειρά-οδηγός επιβίωσης μετά το χωρισμό, το «Girlfriends’ Guide to Divorce», κάθε Τρίτη στις 21:00 αποκλειστικά στο ΟΤΕ CINEMA 1HD.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Τα δωρεάν της εβδομάδας: Πασχαλινές περιηγήσεις σε σημαντικά αθηναϊκά τοπόσημα

Όσα ετοιμάζει το 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής, έναρξη για το This is Athens City Festival και ό,τι μπορείς να κάνεις στην Αθήνα χωρίς εισιτήριο από 27/4 έως 3/5.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΙΡΗΝΗ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ
27/04/2024

Τι έρχεται τον Μάιο στο Μουσείο Μαρία Κάλλας

Ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων περιμένει τους επισκέπτες κάθε ηλικίας, με εικαστικά εργαστήρια και εκθέσεις, ενώ εγκαινιάζεται η συνεργασία του Μουσείου με το Ωδείο Αθηνών.

Περίτεχνα σοκολατένια αβγά και μοσχοβολιστά τσουρέκια για το Πάσχα

Τα πιο φίνα πασχαλινά αβγά της πόλης, που θα συγκινήσουν αισθητικά και γευστικά μεγάλους και μικρούς.

Οι "Δύο Κόσμοι" του Κτήματος Γκότση ενώνουν "τραγανά" το Πάσχα με το Θέρος

Το Ασύρτικο του Κτήματος Γκότση έχει την διάθεση της Σαντορίνης σε περιβάλλον Μεσσηνίας και "δελεάζει" τις γεύσεις του Πάσχα.

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Λαμπάδες, ευχετήριες κάρτες, διακοσμητικά και πολλά άλλα.

Κτήμα Σκούρα: H νέα προσέγγιση του Αγιωργίτικου στη "Νεμέα" 2021 κάνει το Πάσχα "χάρμα"

Με το Αγιωργίτικο συστήνεται το Πάσχα & το Κτήμα Σκούρα έχει προβλέψει.

Νομοθετικές αστοχίες του Υπουργείου Πολιτισμού αξίας 27,5 εκ. ευρώ καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος

Δείτε τι δηλώνει το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Θ.Α. για την επιδότηση καλλιτεχνών και χειροτεχνών.