1ο Lycabettus Run: Αγώνας δρόμου στον λόφο του Λυκαβηττού

Αν σας αρέσει το τρέξιμο, την Κυριακή 8/3 φορέστε τα αθλητικά σας και ετοιμαστείτε για γύρους σ' ένα από τα αγαπημένα τοπόσημα της πόλης.

1ο Lycabettus Run: Αγώνας δρόμου στον λόφο του Λυκαβηττού

Σ' ένα από τα αγαπημένα, πράσινα τοπόσημα της πόλης σας προσκαλούν να τρέξετε η εταιρεία Sportevent και το ξενοδοχείο St George Lycabettus την Κυριακή 8/3. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10 π.μ. από το γνωστό ξενοδοχείο στη Δεξαμενή (όπου θα γίνεται και ο τερματισμός). Οι δρομείς θα ακολουθήσουν διαδρομή ασφάλτινη, κυκλική, κινούμενοι δεξιόστροφα επί του περιφερειακού δρόμου του Λυκαβηττού, για 5,5 ή για 11 χιλιόμετρα, δηλαδή για δύο ή για τέσσερις γύρους αντίστοιχα. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας, που συμπίπτει με την ημερομηνία του αγώνα, μέρος των εσόδων από τις εγγραφές θα διατεθεί στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού, Άλμα Ζωής. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στον αγώνα έως τις 27/2 μέσω του http://www.sportevent.gr. Το κόστος συμμετοχής είναι € 12 το ομαδικό και € 15 το ατομικό. Όσοι μπείτε σε φάση… προετοιμασίας μέχρι τότε, σημειώστε ότι με την ευκαιρία του αγώνα, μέχρι τις 7/3, το εστιατόριο La Suite Lounge του ξενοδοχείου St George Lycabettus σερβίρει κάθε μεσημέρι το Lycabettus Run Menu 11 χλμ στη τιμή των € 11. Πληροφορίες στο 2107234435.

Περισσότερες πληροφορίες

1ο Lycabettus Run

  • Εκδηλώσεις

Αν αγαπάς το τρέξιμο, ο νέος αυτός αγώνας σε προσκαλεί για ασφάλτινες διαδρομές 5,5 ή 11 χλμ. στον περιφερειακό του Λυκαβηττού, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το ξενοδοχείο «St. George Lycabettus» στη Δεξαμενή

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Τα δωρεάν της εβδομάδας: Πασχαλινές περιηγήσεις σε σημαντικά αθηναϊκά τοπόσημα

Όσα ετοιμάζει το 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής, έναρξη για το This is Athens City Festival και ό,τι μπορείς να κάνεις στην Αθήνα χωρίς εισιτήριο από 27/4 έως 3/5.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΙΡΗΝΗ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ
27/04/2024

Τι έρχεται τον Μάιο στο Μουσείο Μαρία Κάλλας

Ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων περιμένει τους επισκέπτες κάθε ηλικίας, με εικαστικά εργαστήρια και εκθέσεις, ενώ εγκαινιάζεται η συνεργασία του Μουσείου με το Ωδείο Αθηνών.

Περίτεχνα σοκολατένια αβγά και μοσχοβολιστά τσουρέκια για το Πάσχα

Τα πιο φίνα πασχαλινά αβγά της πόλης, που θα συγκινήσουν αισθητικά και γευστικά μεγάλους και μικρούς.

Οι "Δύο Κόσμοι" του Κτήματος Γκότση ενώνουν "τραγανά" το Πάσχα με το Θέρος

Το Ασύρτικο του Κτήματος Γκότση έχει την διάθεση της Σαντορίνης σε περιβάλλον Μεσσηνίας και "δελεάζει" τις γεύσεις του Πάσχα.

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Λαμπάδες, ευχετήριες κάρτες, διακοσμητικά και πολλά άλλα.

Κτήμα Σκούρα: H νέα προσέγγιση του Αγιωργίτικου στη "Νεμέα" 2021 κάνει το Πάσχα "χάρμα"

Με το Αγιωργίτικο συστήνεται το Πάσχα & το Κτήμα Σκούρα έχει προβλέψει.

Νομοθετικές αστοχίες του Υπουργείου Πολιτισμού αξίας 27,5 εκ. ευρώ καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος

Δείτε τι δηλώνει το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Θ.Α. για την επιδότηση καλλιτεχνών και χειροτεχνών.