Εκλογές στου Γαβριηλίδη

Στο στέκι των εκδόσεων Γαβριηλίδης στις 24/1 έχει ψηφοφορία και στοιχήματα για την πρόβλεψη του πραγματικού εκλογικού αποτελέσματος.

Εκλογές στου Γαβριηλίδη

Η παράδοση κρατά από το 1977 (όταν ο Σάμης Γαβριηλίδης ήταν ακόμη συνεκδότης στις εκδόσεις Πλέθρον) κι επιστρέφει σε κάθε εκλογική αναμέτρηση. Μία ημέρα πριν από την κάλπη, στο στέκι των εκδόσεων Γαβριηλίδης (το βιβλιοπωλείο Ποιήματα και Εγκλήματα στο Μοναστηράκι) έχει ψηφοφορία και στοιχήματα για την πρόβλεψη του πραγματικού εκλογικού αποτελέσματος – και μάλιστα με κάθε… επισημότητα, παρουσία «δικαστικού αντιπροσώπου». «Σχεδόν όλα αυτά τα χρόνια επαληθεύεται η πρόβλεψή μας για τις εκλογές, ακόμη και το 2000, όταν οριακά είχε εκλεγεί ο Σημίτης» μας ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκδότης. Αν κρίνουμε από τα χτυπήματά σας στο www.athinorama.gr, μάλλον το έχετε κρατήσει στην ατζέντα σας. Όσοι λοιπόν αναζητάτε πρώιμο… exit poll, σημειώστε: το Σάββατο 24/1 η ψηφοφορία ξεκινά από τις 11 π.μ., ενώ κατά τις 6 μ.μ. έρχονται και τα τελικά αποτελέσματα. Και όποιος κερδίσει το στοίχημα είθισται να κερνά την ομήγυρη το επόμενο Σάββατο.

Περισσότερες πληροφορίες

Εκλογές στον Γαβριηλίδη

  • Εκδηλώσεις

Η παράδοση κρατά εδώ και δεκαετίες και την τηρούν και φέτος! Παραμονή των εκλογών στήνουν κάλπη στο στέκι των εκδόσεων Γαβριηλίδη και περιμένουν την ψήφο αλλά και τις προβλέψεις μας για το αποτέλεσμα της Κυριακής

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Μυστικά για τα πιο καλοβαμμένα αβγά

Είτε σε παραδοσιακό κόκκινο, είτε με εκρηκτικά ανοιξιάτικα χρώματα, υπάρχουν μυστικά που θα κάνουν τα πασχαλινά αβγά μας να λάμψουν και να εντυπωσιάσουν.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/05/2024

Κατάνυξη στις ομορφότερες αθηναϊκές εκκλησίες για Επιτάφιο και Ανάσταση

Το Πάσχα στην πρωτεύουσα μπορεί να μη συγκρίνεται με τους εορτασμούς της επαρχίας, αλλά κρύβει τις δικές του μοναδικές στιγμές, που μας επιτρέπουν να ανακαλύψουμε μια άλλη πλευρά της πόλης μας.

10 ελληνικά κρασιά για το Πάσχα και τα πιάτα με τα οποία θα τα ταιριάξετε

Πώς επιλέγουμε το κατάλληλο κρασί για τις μέρες του Πάσχα; Ένας χρήσιμος οδηγός που θα σας λύσει τα χέρια.

Rave, εθισμός και microdosing: Τι συμβαίνει σήμερα με τα ψυχεδελικά;

Όσα κρατήσαμε από τη συζήτηση "Τι συμβαίνει με τα ψυχεδελικά;" του Society Uncensored στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.

Πρωτομαγιά: Πώς θα λειτουργήσουν τα ΜΜΜ

Δείτε τι ανακοίνωσε η ΣΤΑ.ΣΥ. λόγω συμμετοχής σωματείων εργαζομένων στις απεργιακές κινητοποιήσεις.

Νίκος Χαρδαλιάς: "76,8 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για περισσότερα από 30 έργα πνοής στη Δυτική Αθήνα"

Στο πλαίσιο της Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης (ΟΧΕ) υπό τον τίτλο "Αθήνα 2030", που εντάσσεται στο Πρόγραμμα "Αττική" 2021 – 2027.

Το κυνήγι των πασχαλινών δώρων: Πολύχρωμες λαμπάδες και easter-themed ιδέες

Αν ψάχνετε κάτι κομψό, χειροποίητο και διαφορετικό από τα συνηθισμένα πασχαλινά δώρα, τα μουσεία και οι χώροι τέχνης της Αθήνας έχουν τη λύση.