Το «The way to Φantasticon» οδηγεί στο Γκάζι

Σας τρώει η καθημερινότητα και θέλετε λίγο να ξεφύγετε; Tο «The way to Φantasticon» στο Second Skin Club (8 και 9/11) σας περιμένει με προβολές, παρουσιάσεις, παιχνίδια αλλά και costume party.

Το «The way to Φantasticon» οδηγεί στο Γκάζι

Σας τρώει η καθημερινότητα και θέλετε λίγο να ξεφύγετε; το «The way to Φantasticon» στο Second Skin Club (8 και 9/11) σας περιμένει με προβολές, παρουσιάσεις, παιχνίδια αλλά και costume party.
Το event που διοργανώνει ο σύλλογος Φίλων του Φανταστικού είναι και μια εισαγωγή στις διάφορες μορφές τέχνης που αντλούν την θεματολογία τους από το χώρο του fantasy ή αλλιώς τον κόσμο της φαντασίας. Το Σάββατο, μεταξύ άλλων θα προβληθεί η ελληνική επική ταινία φαντασίας που δημιουργήθηκε αποκλειστικά μέσω crowdfunding «Αδάμαστος – Τα χρονικά του Δρακοφοίνικα», ενώ θα ακολουθήσει μια συζήτηση με τους συντελεστές της ταινίας για την νέα αυτή μορφή χρηματοδότησης. Θα γίνουν ακόμα παρουσίασεις βιβλίων και κόμιξ και ομιλίες για την ελληνική λογοτεχνία του φανταστικού. Την Κυριακή η διάθεση θα είναι πιο παιχνιδιάρικη, καθώς θα πραγματοποιηθεί τουρνουά καρτών και παρουσιάσεις επιτραπεζίων (θα παρουσιαστεί και το καινούριο ελληνικό επιτραπέζιο "Spells of Doom") και κόμιξ ενώ η βραδιά θα κλείσει με μουσικοχορευτικά σόου, θεατρικούς μονολόγους και costume party. Και τις δύο μέρες θα κληρωθούν δώρα, ενώ παράλληλα στον ίδιο χώρο θα υπάρχουν εκθέσεις κοσμημάτων, βιβλίων, κόμιξ κ.ά.

Περισσότερες πληροφορίες

The Way To Φantasticon

  • Εκδηλώσεις

Διήμερο αφιέρωμα στις μορφές τέχνης που αντλούν την θεματολογία τους από το χώρο του Φανταστικού. Συζητήσεις και παρουσιάσεις σχετικά με τη λογοτεχνία και τα κόμικς, προβολές, παιχνίδια, χορευτικό σόου, θεατρικός μονόλογος, μουσική, εκθέσεις (βιβλίων, αξεσουάρ, επιτραπέζιων) αλλά και πάρτι μεταμφιεσμένων

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Τα δωρεάν της εβδομάδας: Πασχαλινές περιηγήσεις σε σημαντικά αθηναϊκά τοπόσημα

Όσα ετοιμάζει το 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής, έναρξη για το This is Athens City Festival και ό,τι μπορείς να κάνεις στην Αθήνα χωρίς εισιτήριο από 27/4 έως 3/5.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΙΡΗΝΗ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ
27/04/2024

Τι έρχεται τον Μάιο στο Μουσείο Μαρία Κάλλας

Ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων περιμένει τους επισκέπτες κάθε ηλικίας, με εικαστικά εργαστήρια και εκθέσεις, ενώ εγκαινιάζεται η συνεργασία του Μουσείου με το Ωδείο Αθηνών.

Περίτεχνα σοκολατένια αβγά και μοσχοβολιστά τσουρέκια για το Πάσχα

Τα πιο φίνα πασχαλινά αβγά της πόλης, που θα συγκινήσουν αισθητικά και γευστικά μεγάλους και μικρούς.

Οι "Δύο Κόσμοι" του Κτήματος Γκότση ενώνουν "τραγανά" το Πάσχα με το Θέρος

Το Ασύρτικο του Κτήματος Γκότση έχει την διάθεση της Σαντορίνης σε περιβάλλον Μεσσηνίας και "δελεάζει" τις γεύσεις του Πάσχα.

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Λαμπάδες, ευχετήριες κάρτες, διακοσμητικά και πολλά άλλα.

Κτήμα Σκούρα: H νέα προσέγγιση του Αγιωργίτικου στη "Νεμέα" 2021 κάνει το Πάσχα "χάρμα"

Με το Αγιωργίτικο συστήνεται το Πάσχα & το Κτήμα Σκούρα έχει προβλέψει.

Νομοθετικές αστοχίες του Υπουργείου Πολιτισμού αξίας 27,5 εκ. ευρώ καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος

Δείτε τι δηλώνει το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Θ.Α. για την επιδότηση καλλιτεχνών και χειροτεχνών.