Το ελληνικό design στη Στέγη

Aν σε ενδιαφέρει το σύγχρονο ελληνικό design, στις 21/10 σε βλέπουμε να κατηφορίζεις τη Συγγρού. Η τέταρτη (ετήσια) εκδήλωση για το βιομηχανικό σχεδιασμό επιστρέφει στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών δίνοντας βήμα σε ευφάνταστους νέους δημιουργούς.

Το ελληνικό design στη Στέγη

Αν έχεις «κολλήσει» χαζεύοντας τη βιτρίνα του στούντιο της Χριστίνας Σκουλούδη στου Μακρυγιάννη, αν ευχήθηκες να σου κάνουν δώρο τα τσιμεντένια σουβέρ-χάρτες των A Future Perfect ή την τσάντα Atlas Shopper των Studiolav, αν σε ενδιαφέρει το σύγχρονο ελληνικό design, στις 21/10 επιβάλλεται να κατηφορίσεις τη Συγγρού. Η τέταρτη (ετήσια) εκδήλωση για το βιομηχανικό σχεδιασμό επιστρέφει στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών δίνοντας βήμα σε ευφάνταστους δημιουργούς οι οποίοι εξερευνούν από διαφορετική κάθε φορά αφετηρία έναν τομέα του σχεδιασμού μέσα από ευφάνταστα καθημερινά αντικείμενα και ηλεκτρονικά έργα. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 6 μ.μ. με ομιλίες των παραπάνω δημιουργών αλλά και των νεότερων Κατερίνας Καμπράνη (φωτό) και Αριστοτέλη Μπαράκου και θα κλείσει με συζήτηση στην οποία θα συμμετέχουν εκπρόσωποι της σχεδιαστικής και της επιχειρηματικής κοινότητας και των δημόσιων θεσμών.

Περισσότερες πληροφορίες

Συνάντηση για το βιομηχανικό σχεδιασμό

  • Εκδηλώσεις

Η καθιερωμένη εκδήλωση δίνει φέτος βήμα σε νέες δυναμικές παρουσίες του εγχώριου design (A Future Perfect, Χρ. Σκουλούδη, Studiolav, Κ. Καμπράνη, Αρ. Μπαράκος)

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Μυστικά για τα πιο καλοβαμμένα αβγά

Είτε σε παραδοσιακό κόκκινο, είτε με εκρηκτικά ανοιξιάτικα χρώματα, υπάρχουν μυστικά που θα κάνουν τα πασχαλινά αβγά μας να λάμψουν και να εντυπωσιάσουν.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/05/2024

Κατάνυξη στις ομορφότερες αθηναϊκές εκκλησίες για Επιτάφιο και Ανάσταση

Το Πάσχα στην πρωτεύουσα μπορεί να μη συγκρίνεται με τους εορτασμούς της επαρχίας, αλλά κρύβει τις δικές του μοναδικές στιγμές, που μας επιτρέπουν να ανακαλύψουμε μια άλλη πλευρά της πόλης μας.

10 ελληνικά κρασιά για το Πάσχα και τα πιάτα με τα οποία θα τα ταιριάξετε

Πώς επιλέγουμε το κατάλληλο κρασί για τις μέρες του Πάσχα; Ένας χρήσιμος οδηγός που θα σας λύσει τα χέρια.

Rave, εθισμός και microdosing: Τι συμβαίνει σήμερα με τα ψυχεδελικά;

Όσα κρατήσαμε από τη συζήτηση "Τι συμβαίνει με τα ψυχεδελικά;" του Society Uncensored στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.

Πρωτομαγιά: Πώς θα λειτουργήσουν τα ΜΜΜ

Δείτε τι ανακοίνωσε η ΣΤΑ.ΣΥ. λόγω συμμετοχής σωματείων εργαζομένων στις απεργιακές κινητοποιήσεις.

Νίκος Χαρδαλιάς: "76,8 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για περισσότερα από 30 έργα πνοής στη Δυτική Αθήνα"

Στο πλαίσιο της Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης (ΟΧΕ) υπό τον τίτλο "Αθήνα 2030", που εντάσσεται στο Πρόγραμμα "Αττική" 2021 – 2027.

Το κυνήγι των πασχαλινών δώρων: Πολύχρωμες λαμπάδες και easter-themed ιδέες

Αν ψάχνετε κάτι κομψό, χειροποίητο και διαφορετικό από τα συνηθισμένα πασχαλινά δώρα, τα μουσεία και οι χώροι τέχνης της Αθήνας έχουν τη λύση.