Αόρατες Διαδρομές για να δεις την πόλη αλλιώς

Κάθε Σάββατο (από 20/9), νυν και πρώην άστεγοι, γίνονται οι οδηγοί μας σε μια διαφορετική βιωματική περιήγηση στο αθηναϊκό κέντρο, με τη νέα του πρωτοβουλία «Αόρατες διαδρομές» του περιοδικού δρόμου «Σχεδία».

Αόρατες Διαδρομές για να δεις την πόλη αλλιώς

Πώς βιώνουν οι άστεγοι τη ζωή στο δρόμο και τις ανθρώπινες σχέσεις και τι γράφει η πυξίδα της καθημερινότητάς τους; Να μας βάλει στη ζωή των συμπολιτών μας που στερούνται μια ασφαλή κατοικία επιχειρεί το περιοδικό δρόμου «Σχεδία» με τη νέα του πρωτοβουλία «Αόρατες διαδρομές». Κάθε Σάββατο (από 20/9) ο Γιάννης, ο Λάμπρος και ο Χρήστος, νυν και πρώην άστεγοι, γίνονται οι οδηγοί μας σε μια διαφορετική βιωματική περιήγηση στο αθηναϊκό κέντρο, η οποία περιλαμβάνει κάποιες από τις σημαντικότερες κοινωνικές δομές της πόλης (συσσίτια, υπνωτήρια, κέντρα ημέρας κ.ά.).

Περισσότερες πληροφορίες

Αόρατες διαδρομές

  • Εκδηλώσεις

Νυν και πρώην άστεγοι καταθέτουν τη μαρτυρία τους για τη ζωή στο δρόμο μέσα από δίωρες περιηγήσεις

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

London Wine Fair 2024: To ελληνικό κρασί σε μία από τις μεγαλύτερες οινικές εκθέσεις

Ετικέτες της χώρας μας θα δώσουν το παρών σε ένα από τα σημαντικότερα οινικά event του πλανήτη.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/05/2024

Το πρώτο σημαντικό βήμα για τον σχεδιασμό αξιοποίησης της ΟΧΕ από τον Δήμο Αθηναίων

Ο Δήμος Αθηναίων θα αξιοποιήσει το ποσό των 101 εκατ. ευρώ προκειμένου να υλοποιηθούν περισσότερα από 40 σημαντικά έργα και δράσεις τα οποία θα αλλάξουν την εικόνα της πόλης.

Οι καλύτερες συνταγές για το πασχαλινό τραπέζι

Η Λαμπρή δεν είναι συνώνυμη του οβελία. Μένει ν' ανακαλύψουμε και άλλα υπέροχα πασχαλιάτικα φαγητά. Αν, λοιπόν, έχετε προγραμματίσει να σουβλίσετε αρνί, καλό κουράγιο και καλοφάγωτο, αλλά...

Τα παραδοσιακά γλυκά του Πάσχα, πέρα από τα καθιερωμένα!

Τα νηστίσιμα σκαλτσούνια θέλουν την ώρα τους αλλά είναι υπέροχα, τα πασχαλινά κουλούρια είναι εύκολα και μυρωδάτα, τα τσουρέκια με το κόκκινο αβγό απαραίτητα και γιατί να μη δοκιμάσουμε καλιτσουνάκια με ανθότυρο, τάρτα μελιτίνι ή τα "πουντζά" της Αστυπάλαιας...

Μυστικά για τα πιο καλοβαμμένα αβγά

Είτε σε παραδοσιακό κόκκινο, είτε με εκρηκτικά ανοιξιάτικα χρώματα, υπάρχουν μυστικά που θα κάνουν τα πασχαλινά αβγά μας να λάμψουν και να εντυπωσιάσουν.

Κατάνυξη στις ομορφότερες αθηναϊκές εκκλησίες για Επιτάφιο και Ανάσταση

Το Πάσχα στην πρωτεύουσα μπορεί να μη συγκρίνεται με τους εορτασμούς της επαρχίας, αλλά κρύβει τις δικές του μοναδικές στιγμές, που μας επιτρέπουν να ανακαλύψουμε μια άλλη πλευρά της πόλης μας.

10 ελληνικά κρασιά για το Πάσχα και τα πιάτα με τα οποία θα τα ταιριάξετε

Πώς επιλέγουμε το κατάλληλο κρασί για τις μέρες του Πάσχα; Ένας χρήσιμος οδηγός που θα σας λύσει τα χέρια.