...Από την άλλη, η ελληνική κουζίνα έχει απίστευτο πλούτο συνταγών με το κατ' εξοχήν ελληνικό κρέας, το αρνί και το κατσικάκι. Θα ήταν μιά καλή ιδέα, αν βρεθείτε στην επαρχία -και κυρίως σε νησιά- να τις δοκιμάσετε. Στις παραδοσιακές πασχαλιάτικες συνταγές, βλέπουμε να συνδυάζεται σοφά το κρέας με τα τοπικά και εποχικά προϊόντα (φρέσκα τυριά, ανοιξιάτικα χόρτα και μυρωδικά), ενώ αξιοποιείται και το παραμικρό εντόσθιο σε φαγητά μοναδικής νοστιμιάς, όπως το κοκορέτσι, οι διάφορες μαγειρίτσες, τα γαρδουμπάκια κι ένα σωρό άλλα, λιγότερο γνωστά.
Μάθετε περισσότερα στο tasty guide