Αρχίζει το 13ο Ιστορικό Ράλι Ακρόπολις

Εκατόν δεκαέξι ιστορικά αυτοκίνητα δίνουν το παρόν στην εκκίνηση του 13ου Ιστορικού Ράλι Ακρόπολις στις 5/6 στα πόδια του ιερού βράχου.

Αρχίζει το 13ο Ιστορικό Ράλι Ακρόπολις

Εκατόν δεκαέξι ιστορικά αυτοκίνητα δίνουν το παρόν στην εκκίνηση του 13ου Ιστορικού Ράλι Ακρόπολις στις 5/6 στα πόδια του ιερού βράχου.

Αρχίζει το 13ο Ιστορικό Ράλι Ακρόπολις - εικόνα 1

Porsche 911, Alpha Romeo Veloce, Ford Capri, Lancia Aurelia B20, Ferrari 250GT, Lotus Elan, Triump PR350: θα γεμίσει αστραφτερές κούκλες της αυτοκίνησης από τα παλιά η Διονυσίου Αρεοπαγίτου, μπροστά από το εστιατόριο «Διόνυσος», χάρη στο 13ο Ιστορικό Ράλι Ακρόπολις. Δείτε τις πριν ριχτούν στη μάχη των ειδικών διαδρομών στη Στερεά Ελλάδα, στην εκκίνηση στα πόδια του ιερού βράχου (5/6, στις 6 μ.μ.) ή νωρίτερα στον τεχνικό έλεγχο στην Τεχνόπολη (12 μ.-3 μ.μ.). Στην Ακρόπολη πάντως θα καταλήξουν ξανά στις 8/6 για τον τερματισμό.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Ένα Σάββατο και τρεις Αθήνες

Αυτό που η πόλη ετούτη αλλάζει τόσο εύκολα από τετράγωνο σε τετράγωνο, πολλές φορές ακόμα και μέσα στο ίδιο καρτιέ, είναι από τα μεγάλα της, ερωτεύσιμα, πλεονεκτήματα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΝΙΚΟς ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟς
25/05/2024

Τα δωρεάν της εβδομάδας: Έτοιμοι για την Εβδομάδα Μικρών Βιβλιοπωλείων;

Μια γιορτή για τις μικρές βιβλιοφιλικές επιχειρήσεις, οι προβολές του 8ου Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου και ό,τι μπορείς να κάνεις στην Αθήνα χωρίς εισιτήριο από 25 έως 31/5.

Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του UEFA Europa Conference με το Φεστιβάλ Φιλάθλων

Ο τελικός του UEFA Europa Conference League ξεκινάει με με μια γιορτή αφιερωμένη στους οπαδούς του.

Σε προσβάσιμη για ΑΜΕΑ παραλία της Γλυφάδας η Όλγα Κεφαλογιάννη

Το Υπουργείο Τουρισμού έχει εντάξει και ήδη υλοποιεί μία σειρά έργων που αποσκοπούν στις προσβάσιμες παραλίες και στη βιώσιμη ανάπτυξη.

Το Φυσικά Fysika επιστρέφει για ένα pop-up event στο "Beetroot Studio" με τη συνεργασία του "Poster Restaurant"

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το εύρος και την δυναμική του ελληνικού φυσικού κρασιού από 7 οινοποιεία και έπειτα να δοκιμάσουν bar snacks από το αγαπημένο "Poster".

Το "Semiramis" καλωσορίζει το καλοκαίρι με το opening της ανανεωμένης πισίνας του

Η πισίνα του Semiramis ανοίγει και πάλι, ανανεωμένη αισθητικά, αλλά και γευστικά.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς για τους 7 άξονες που θα καταστήσουν την Αττική ως την πρώτη "πράσινη" Περιφέρεια της Ελλάδας

Ο Περιφερειάρχης Αττικής ανέπτυξε στο 9ο Συμπόσιο Ενεργειακής Μετάβασης τους στόχους για τη βιώσιμη ανάπτυξη του λεκανοπεδίου.