Το "Semiramis" καλωσορίζει το καλοκαίρι με το opening της ανανεωμένης πισίνας του

Η πισίνα του Semiramis ανοίγει και πάλι, ανανεωμένη αισθητικά, αλλά και γευστικά.

Semiramis

Με πρωταγωνιστή το χρώμα, αλλά πλέον με προσανατολισμό στις θερμές, παστέλ αποχρώσεις του ροζ και στο φυσικό πράσινο, καθώς και σταθερή αδυναμία στο σύγχρονο design, η πισίνα του "Semiramis" υποδέχεται το καλοκαίρι του 2024, ανανεωμένη. 

Η πισίνα του "Semiramis" συνοψίζει αυτό που ονομάζουμε "urban cool αισθητική" προτείνοντας ένα περιβάλλον φωτεινό και αισιόδοξο για ένα διάλειμμα από τους έντονους ρυθμούς της πόλης και για μια αναζωογονητική βουτιά με πολύ χρώμα. 

Semiramis
 

Ειδικά φέτος, χάρη στη νέα, ανανεωτική ματιά του αρχιτεκτονικού γραφείου Manhattan Projects, ο χώρος της πισίνας φρεσκάρει την χρωματική του παλέτα προσθέτοντας και νέες πιο παστέλ αποχρώσεις του ροζ. Ταυτόχρονα ενισχύεται και το πράσινο με περισσότερα φυτά.

Semiramis

Επιπλέον, ανανεωμένες είναι και οι γευστικές προτάσεις που μπορεί κανείς να απολαύσει δίπλα στην πισίνα, σχεδιασμένες από την Green Garlic Studios με curator τον βραβευμένο σεφ και ιδιοκτήτη εστιατορίων Άρη Βεζενέ. Οι ολόφρεσκες, δημιουργικές σαλάτες έχουν ιδιαίτερη θέση στο νέο μενού: fattouche με ελιές Καλαμών και φέτα, burrata με ροδάκινο, νεροκάρδαμο και ξύδι σαμπάνιας, αλλά και quinoa με μοσχολέμονο και ρόκα. Σημαντικό κομμάτι του μενού αποτελούν και τα ωμά από εξαιρετικές πρώτες ύλες: ψάρι crudo με chili και ελαιόλαδο Σητείας, beef carpaccio με αρσενικό Νάξου και μαύρη τρούφα, ταρτάρ με σχοινόπρασο και σινάπι. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα δροσερά γλυκά, ιδανικά για τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού: παγωτά και σορμπέ (το καρπούζι είναι ήδη hit), ανάλαφρες μαρέγκες αλλά και panna cotta καθώς και μους σοκολάτας.   

Semiramis

Ώρες λειτουργίας πισίνας: Καθημερινά 11 π.μ.-7 μ.μ. (Δεν γίνονται κρατήσεις)
Ώρες λειτουργίας εστιατορίου (εξωτερικός χώρος) 11 π.μ.-00.30 

Τιμή εισόδου: Δευτέρα έως Παρασκευή 50€ ανά άτομο, Σαββατοκύριακα: 60€ ανά άτομο | Στην τιμή εισόδου περιλαμβάνονται χρήση ξαπλώστρας, πετσέτα και φυσικό μεταλλικό ή ανθρακούχο νερό.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Φεστιβάλ "Καλοκαίρι στην Αθήνα": 79 δωρεάν εκδηλώσεις σε 53 σημεία της πόλης

Συναυλίες με παραδοσιακή μουσική, αφιερώματα, μουσικοχορευτικές παραστάσεις και θέατρο για παιδιά, είναι μερικά απ' όσα ετοιμάζει ο Δήμος Αθηναίων για αυτό το καλοκαίρι.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
14/06/2024

Πολιτιστικές εκδηλώσεις του Ιουνίου υπό την αιγίδα του ΕΟΤ

Πρόκειται για το Λεβάντα Fest, το Φεστιβάλ Δήμου Παπάγου-Χολαργού, τη θεατρική παράσταση "Six Women in Greek Tragedy", το Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Νέας Αγχιάλου, το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κιμώλου και τη δράση "Πασάδες στα Γιάννενα".

Πώς θα λειτουργήσουν οι αρχαιολογικοί χώροι λόγω καύσωνα

Τροποποιείται το ωράριο λειτουργίας των αρχαιολογικών χώρων λόγω καιρικών συνθηκών.

Το cool ροζέ κρασί του θέρους με τρεις ποικιλίες "μάγισσες"

Είναι οι "Τρεις Μάγισσες" από Barafakas Winery και προσδίδουν στο καλοκαίρι σου την πιο λαμπερή υφή.

Είναι το Gris de Nuit στο ποτήρι σου και φέρνει την πιο καλοκαιρινή διάσταση του Μοσχοφίλερου

Το Gris de Nuit 2023 από το Κτήμα Τσέλεπος κάθε θερινή εποχή είναι ένας από τους "ροζέ" πρωταγωνιστές και δικαίως.

H Στέγη στο Athens Pride 2024

Μέσα από τη φετινή καμπάνια της Στέγης για τον εορτασμό του Athens Pride, με τη φωνή της Μαρίας Ναυπλιώτου, στέλνεται ένα ηχηρό μήνυμα αγάπης και αποδοχής στην Αθήνα και σε όλον τον κόσμο.

Το νέο concept pastry shop "Montée" στη Νέα Πεντέλη

Χειροποίητες δημιουργίες που βασίζονται σε ΠΟΠ πρώτες ύλες και φιλοσοφία γαλλικής πατισερί, χαμηλής, ωστόσο, σε λιπαρά και σάκχαρα.