Frangelico

Ονόματα με σταθερή δυναμική, ο Ανδρέας Στάμος, ο Κώστας Καραφώτης και η Ελεάννα Παπαϊωάννου οδηγούν τη νύχτα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Frangelico

Ονόματα με σταθερή δυναμική, ο Ανδρέας Στάμος, ο Κώστας Καραφώτης και η Ελεάννα Παπαϊωάννου οδηγούν τη νύχτα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Frangelico - εικόνα 1

Συμμαζεμένο και λιτά διακοσμημένο μαγαζί το «Frangelico», σου μεταδίδει αμέσως την αίσθηση ότι εδώ βάζουν στο επίκεντρο τη μουσική και τη διασκέδαση. Πράγματι, η άνετη πλατεία, τα λίγα υπερυψωμένα τραπέζια κι ο μικρός εξώστης ήταν γεμάτα κόσμο γύρω στη μία που φτάσαμε, με μια εμφανή από την πρώτη ματιά κυριαρχία του αντρικού φύλου, αυτού που δεν χρειάζεται υπόνοιες show (ούτε show-off) για να ξεφαντώσει και να μερακλώσει. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι εδώ μετρήσαμε πολλά αντρικά bachelor parties, τη στιγμή που σε άλλα νυχτερινά μαγαζιά η ερώτηση που παίζει συνήθως από σκηνής είναι «Έχουμε νυφούλες απόψε εδώ;».

Frangelico - εικόνα 2

Το καλοκαιρινό σχήμα του «Frangelico» αποτελείται από την Ελεάννα Παπαϊωάννου, τον Κώστα Καραφώτη και τον Ανδρέα Στάμο, ονόματα που μπορεί να μην κινούνται στις (επικίνδυνες) εξωτερικές στιβάδες του star system, έχουν όμως τη δυναμική να βγάλουν ολόκληρη την καλοκαιρινή σεζόν, όπως μάθαμε ότι σχεδιάζουν οι υπεύθυνοι του μαγαζιού. Οι δυο πρώτοι, είναι από τους ελάχιστους «αποφοίτους» του τηλεοπτικού «Fame Story» που ακολουθούν μια σταθερή πορεία αποκλειστικά με την τραγουδιστική τους ιδιότητα – όχι τυχαία. Χωρίς να αποτάσσεται τη θηλυκότητα που προσδίδει μια εκρηκτική χορογραφία ή μια σέξι ενδυματολογική εμφάνιση, η Παπαϊωάννου με εντυπωσίασε κυρίως με την αντρική μαγκιά της, που εκδηλώνεται μεταξύ Ρίτας Σακελλαρίου και Κατερίνας Στανίση, αλλά και στον τρόπο που παίζει με τα λουλούδια: κάποια στιγμή μάλιστα τραγουδάει σε βαθύ κάθισμα κρατώντας με το ένα χέρι το μικρόφωνο και με το άλλο ένα βουνό πανέρια το οποίο... ψηλώνει διαρκώς το μπροστινό τραπέζι! Ο Καραφώτης, με ουκ ολίγες διαδραστικές επιτυχίες στο ενεργητικό του, που ακούγονται σιγά σιγά όλες με τη σειρά τους, πράττει τα λαϊκά δέοντα: τραγουδάει, πάντα χωρίς κινησιολογικές εξάρσεις, προσηλωμένος στο στόχο του, που είναι να (προ)θερμάνει το κοινό. Τα καταφέρνει με πολύ καλή ανταπόκριση, κάνοντάς μας να θεωρούμε εξασφαλισμένη και σταθερή την παρουσία του όσο αντέχει η λαϊκή νυχτερινή διασκέδαση. Ο Ανδρέας Στάμος, το πρώτο όνομα του σχήματος, γκαζώνει με το που πατάει το πόδι του στην πίστα: ρίχνεται με φρενήρη ρυθμό στα κουπλέ-ρεφρέν, μια «non-stop hits» πρακτική που αρέσει σε πολλούς, αλλά κάποιες στιγμές σου κόβει απότομα την όρεξη να ευχαριστηθείς ολόκληρο ένα τραγούδι που αγαπάς. Το ξεπερνάς, βέβαια, όταν ακολουθεί σφαίρα το επόμενο ή όταν ακούς το «Πόσο θα ’θελα»…

Frangelico - εικόνα 3

Πολύ συμπαθητική συμπληρωματική παρουσία βρήκαμε εκείνη του νεαρού Χρήστου Δαναού. Βγαίνει με φόρα και κέφι, ισορροπώντας την ανεβασμένη θερμοκρασία από τα δεύτερα γυναικεία ονόματα του προγράμματος, τα οποία επιδίδονται και στο απαραίτητο «DJ show». Φύγαμε αφού ο Καραφώτης είχε ξεκινήσει το δεύτερό του πρόγραμμα, κάπου στις 4, αλλά ξαναπερνώντας με το αυτοκίνητο νωρίς το πρωί, καταλάβαμε ότι οι μέσα δεν είχαν πάρει είδηση ότι έξω ξημέρωνε.

Λεωφ. Ποσειδώνος 35, Καλαμάκι, 2109843630, 2109843250.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.

01/04/2024

"Ο Σταύρος Ξαρχάκος προτείνει" στο θέατρο Άλσος

Μαζί με τους Βασίλη Δρογκάρη, Ηρακλή Ζάκκα, Αλέξανδρο Καψοκαβάδη και Νεοκλή Νεοφυτίδη.

Υποδεχόμαστε την άνοιξη στο "Caja de Musica"

Τη σκηνή θα μοιραστούν η Ελένη Κατσούλη με τη Μαρία Αλαμανή, η Πολυξένη Καράκογλου και η νέα female μπάντα της Αθήνας, Très Lalà.

Η αθηνοραματική πλευρά της Έλλης Πασπαλά

H ερμηνεύτρια, που επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για έναν κύκλο εμφανίσεων με σύνθημα "Ανοιξιάτικα βράδια έρχονται", μιλάει στο "α" για τα δικά της αθηναϊκά hot spot.

Ο Δημήτρης Μυστακίδης έρχεται τα Σάββατα του Μαρτίου στον club του "Σταυρού του Νότου"

Ο κιθαρίστας μαζί με εκλεκτούς συνεργάτες του υποδέχεται την άνοιξη στη σκηνή.

Παράταση για τη Νατάσσα Μποφίλιου στο "Vox"

"Κάτι Καίγεται..." στη νέα παράσταση των Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Ευαγγελάτου.

Ο David Morales, ο κορυφαίος DJ και remixer έρχεται στο "Botoxe Athens"

Τη βραδιά θα ανοίξει ο DJ Akylla πριν αναλάβει τα ηνία στα decks ο σούπερ σταρ DJ.