Ωδή στο αττικό καλοκαίρι: Η "Ταράτσα του Φοίβου" ξαναπιάνει δουλειά

Με πρώτους προσκεκλημένους τη Μαρίνα Σπανού, τον Σπήλιο Φλώρο και τον Φώτη Λάμαρη.

Ταράτσα του Φοίβου


Το καλοκαίρι είναι ξανά εδώ. Με τη γνωστή του ένταση και την αίσθηση ελευθερίας που θυμίζει κάτι από τις παλιές αυλές και τα αναψυκτήρια και μας καλεί να ξεχυθούμε. Σε αυτό το πνεύμα, η "Ταράτσα του Φοίβου" ξαναπιάνει δουλειά στο καλοκαιρινό "Άλσος", με τον Φοίβο Δεληβοριά στο τιμόνι και ένα θίασο γεμάτο μουσικούς, ηθοποιούς και... απρόβλεπτες παρουσίες. Το ανανεωμένο βαριετέ υψώνει ξανά ποτήρια και φρύδια και κάθε Τετάρτη καλεί αγαπημένους καλλιτέχνες στη σκηνή.

Διαβάστε Επίσης

Σταθεροί του συνοδοιπόροι: ο Θανάσης Αλευράς, η Γαλήνη Χατζηπασχάλη, ο Πάνος Παπαδόπουλος και η Νεφέλη Φασούλη. Την ατμόσφαιρα απογειώνει η ευρηματική σκηνοθεσία του Άγγελου Τριανταφύλλου, ενώ το καλλιτεχνικό στίγμα δίνουν οι εξαιρετικοί συντελεστές επί σκηνής και παρασκηνίου — από τους μουσικούς μέχρι το φωτισμό και τα σκηνικά βίντεο.

H Ταράτσα του Φοίβου επιστρέφει από 28 Μάϊου

Η φετινή σεζόν ξεκινά την Τετάρτη 28 Μαΐου με προσκεκλημένους τη Μαρίνα Σπανού, τον Σπήλιο Φλώρο και τον Φώτη Λάμαρη, ενώ τις επόμενες εβδομάδες ακολουθούν ονόματα όπως οι Χρήστος Νικολόπουλος, Γιώτα Νέγκα, Μάρθα Φριντζήλα, Κατερίνα Στανίση, Χατζηφραγκέτα και Μάριος Φραγκούλης.

Οι καλεσμένοι της "Ταράτσας"

Τετάρτη 28 Μαΐου

  • Μαρίνα Σπανού
  • Σπήλιος Φλώρος
  • Φώτης Λάμαρης

Τετάρτη 4 Ιουνίου

  • Χρήστος Νικολόπουλος
  • Γιώτα Νέγκα
  • Δημήτρης Μπακούλης
  • Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης

Τετάρτη 11 Ιουνίου

  • Μάρθα Φριντζήλα
  • Μιχάλης και Παντελής Καλογεράκης
  • Δήμητρα Νικητέα
  • Imiterasu

Τετάρτη 18 Ιουνίου

  • Κατερίνα Στανίση
  • Κατερίνα Βρανά

Τετάρτη 25 Ιουνίου

  • Χατζηφραγκέτα
  • Μιχάλης Μαθιουδάκης
  • Θέμος Σκανδάμης

Τετάρτη 2 Ιουλίου

  • Μάριος Φραγκούλης
  • Δημήτρης Κόψης
  • Φώτης Λάμαρης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Ο Νίκος Απέργης και η Josephine έρχονται στο "Cabaret"

Μαζί τους η Έλενα Παπαπαναγιώτου, ο Δημήτρης Θεοδοσιάδης και η NinaK.

15/10/2025

Η Αλέκα Κανελλίδου "συναντά" τον Χρήστο Θηβαίο στο θέατρο Άλσος

Κάθε Δευτέρα, για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων.

Βαγγέλης Γερμανός και Σαλίνα Γαβαλά μάς ταξιδεύουν με 'Το ημερολόγιο των κυμάτων'

Μία μουσική παράσταση, με αναφορές σε ετερόκλητα μουσικά είδη που ενώνουν Ανατολή και Δύση, ροκ και παράδοση, χαρά και συγκίνηση στο Γυάλινο Up Stage.

Δημήτρης Ζερβουδάκης και Σπύρος Γραμμένος στον Σταυρό του Νότου

Οι δύο τραγουδιστές ενώνουν φωνές και ρεπερτόρια και έρχονται στην κεντρική σκηνή για τέσσερις μόνο εμφανίσεις.

Νέα σεζόν στις πίστες: Ένας πλήρης οδηγός για το τι έρχεται στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας

Αργά, μα σταθερά, οι μεγάλοι κλειστοί χώροι της πόλης ολοκληρώνουν τους σχεδιασμούς τους κι ετοιμάζονται να πάρουν τη σκυτάλη από τις υπαίθριες συναυλίες, καλωσορίζοντας τον χειμώνα με καινούρια προγράμματα, αλλά και με δοκιμασμένες συνεργασίες.

Καλεσμένοι έκπληξη τον Οκτώβριο στην Ταράτσα του Φοίβου

To αγαπημένο στέκι στο "Άλσος" συνεχίζει ακάθεκτο μέχρι και το μεγάλο πάρτι για το φινάλε την 1η/10.