"Ανοιξιάτικα βράδια έρχονται" στο θέατρο Άλσος

Η Έλλη Πασπαλά επιστρέφει στο Άλσος όλα τα Σάββατα του Μαρτίου.

Έλλη Πασπαλά ©  Βάσια Αναγνωστοπούλου

Η Έλλη Πασπαλά φλερτάρει με την Άνοιξη και την προσκαλεί να μας συναντήσει σύντομα σε μια σειρά από όμορφες βραδιές, στο ζεστό και φιλόξενο Άλσος. Μετά από την πολύ επιτυχημένη παράστασή της "Elly loves jazz" στον ίδιο χώρο πέρσι, την καλοκαιρινή συναυλία της στο Ηρώδειο και την καταλυτική παρουσία της στην ριζοσπαστική παράσταση
"Ευαγγελισμός, το Μιούζικαλ" των Τριανταφύλλου και Αστερή στο Εθνικό Θέατρο, η ερμηνεύτρια επιστρέφει στο θέατρο Άλσος με ένα "ανθισμένο" πρόγραμμα, στην αρχή της Άνοιξης, από το Σάββατο 2 Μαρτίου και για όλα τα Σάββατα του Μαρτίου.

Η Έλλη Πασπαλά θα παρουσιάσει τραγούδια από όλη την ερμηνευτική της γκάμα, σε μία επιλογή από τις πιο σημαντικές στιγμές της δισκογραφίας της, αλλά και εκτός αυτής. Θα μας "θυμίσει" τους Λωτοφάγους καθώς και κάποιες Συνήθειες του Έρωτα, θα επισκεφθούμε μαζί της την Αγορά χορεύοντας Χορούς των Άστρων - και στον μαγικό χώρο του Άλσους θα μας προσκαλέσει στην παρέα και άλλων αγαπημένων δημιουργών, όπως η Mitchell, ο Cohen, ο Morrison και ο Wonder. 

Έλλη Πασπαλά
©  Βάσια Αναγνωστοπούλου

Όλα αυτά τα υπέροχα τραγούδια του ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου θα ανθίσουν μοναδικά και ευωδιαστά, με τη στοργική φροντίδα σπουδαίων και αγαπημένων μουσικών:ο David Lynch στα σαξόφωνα και το φλάουτο, ο Τάκης Φαραζής στο πιάνο, ο Πέτρος Βαρθακούρης στο κοντραμπάσο, ο Γιάννης Αγγελόπουλος στα τύμπανα και ο νέος σαξοφωνίστας Tommy Lynch σε μία και μοναδική εμφάνιση, στην έναρξη των παραστάσεων το Σάββατο 2 Μαρτίου.

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Δείτε τα προγράμματα για όλες τις πίστες και τις μουσικές σκηνές της πόλης εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Άλσος

Ευελπίδων 4, Πεδίον Άρεως
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Παίρνει παράταση το απρόβλεπτο rock party του Δημήτρη Σταρόβα στο Κύτταρο

Το project "Star Ovation – Το Rock που δεν ξεχάσαμε" του Δημήτρη Σταρόβα προσθέτει 2 νέες συναυλίες στο Κύτταρο τον Γενάρη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/12/2025

Μουσικό πρόγραμμα με την υπογραφή του Γιώργου Θεοφάνους στη Μέδουσα

Κάθε Πέμπτη και Κυριακή παρουσιάζονται στη Μέδουσα αγαπημένα τραγούδια και επιλογές από δημιουργούς που έχει ξεχωρίσει ο Γιώργος Θεοφάνους.

Όλα όσα θα ακούσουμε την εβδομάδα των Χριστουγέννων στον Σταυρό του Νότου

Ο Σταυρός του Νότου υποδέχεται τα φετινά Χριστούγεννα με ένα εκρηκτικό τριήμερο που υπόσχεται να απογειώσει τις γιορτές σας!

Τα πιο ενδιαφέροντα lives του Σαββατοκύριακου

Από τις ποικίλες και ενδιαφέρουσες μουσικές προτάσεις της νυχτερινής Αθήνας κάποιες που μάλλον δεν θα τις προσπεράσεις εύκολα.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς επιστρέφει σε ένα μουσικό threesome στο Κύτταρο

Φοίβος Δεληβοριάς: Επιστρέφει σε ένα μουσικό threesome στο Κύτταρο κάθε Σάββατο από τις 24 Ιανουαρίου 2026 μαζί με τους Κωστή Χριστοδούλου και Σωτήρη Ντούβα.

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά σε πίστες και μουσικές σκηνές

Καλοί οι κουραμπιέδες, ωραία και τα μελομακάρονα, όμως για πολλούς Έλληνες κάτι λείπει από τις γιορτές δίχως ρεβεγιόν στα μπουζούκια και στα παρεΐστικα στέκια της πόλης, που αλλάζουν τα προγράμματά τους ώστε ν' ανταποκριθούν στην εποχιακή ζήτηση.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης 'δηλώνει παρών' στην Ακτή Πειραιώς

Κάθε Πέμπτη και Σάββατο, μαζί με τον Apon.