"Palladium": Ένα αυθεντικό latin show με τη Rosanna Mailan

Η Κουβανή τραγουδίστρια μαζί με 10μελή ορχήστρα ανεβαίνει στην κεντρική σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου.

Rosanna Mailan

Το "Palladium", ένα συναρπαστικό, αυθεντικό latin show ανεβαίνει στην κεντρική σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου από την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου και κάθε Πέμπτη έως τις 14 Μαρτίου. Η Κουβανή τραγουδίστρια Rosanna Mailan συνοδευόμενη επί σκηνής από μια 10μελή Latin Orchestra, που αποτελείται από τους πιο καταξιωμένους Κουβανούς και Έλληνες μουσικούς του είδους, σε ένα άκρως διασκεδαστικό ρεπερτόριο με διεθνείς επιτυχίες της Λατινοαμερικάνικης κουλτούρας.

Το πρόγραμμά μας ταξιδεύει στην 70s Latin-Jazz σκηνή της Νέας Υόρκης,  ένα αφιέρωμα στο "Νέο Κύμα” της δεκαετίας του ‘70 (Fania All Stars, Celia Cruz, Tito Puente κλπ) που συνέδεσε την κουβανέζικη κουλτούρα με την Jazz της Νέας Υόρκης και έθεσε τις βάσεις για όλη την μεταγενέστερη πορεία της Latin μουσικής παγκοσμίως. 

Συνεχίζει με το "Havana to Athens", ένα υπερατλαντικό μουσικό ταξίδι από την Κούβα και την λατινική Αμερική στην Ελλάδα με αναφορές σε Έλληνες δημιουργούς που επηρεάστηκαν από την Latin κουλτούρα (Μανώλης Χιώτης, Μαίρη Λίντα, Γιώργος Νταλάρας, Apurimac). Το show ολοκληρώνεται μέσα από τις χορευτικές δεξιότητες στους ρυθμούς της Salsa και του Cha-Cha, χορευτών με απίστευτα κοστούμια και άρωμα Λατινικής Αμερικής. Η αυλαία πέφτει στις 14 Μαρτίου με ένα Carnival Party, ένα δυνατό και διασκεδαστικό πρόγραμμα στην καρδιά του καρναβαλιού που έρχεται να ολοκληρώσει την σειρά εμφανίσεων με ρεπερτόριο Latin Classics, Pop, Disco κ.α 

Λίγα λόγια για την Rosanna Mailan

Rosanna Mailan

H Rosanna Mailan είναι μία πολύπλευρη καλλιτεχνική φυσιογνωμία, πραγματικά μοναδική στο είδος της. Μια performer, τραγουδίστρια, μουσικός, συνθέτης και σκηνοθέτης η οποία διέπεται από γνήσιο Latin ταμπεραμέντο λόγω της καταγωγής της από την Κούβα και από εξαιρετική μουσική και ερμηνευτική ικανότητα, πράγματα που σε συνδυασμό μαγνητίζουν το κοινό σε οποιαδήποτε εμφάνισή της. Κατέχει στο ενεργητικό της μία δυνατή καλλιτεχνική πορεία που μετρά αναρίθμητες εμφανίσεις και αρκετές συνεργασίες με σημαντικούς καλλιτέχνες  όπως ο Μίμης Πλέσσας, ο Κωσταντίνος Αργυρός, η Ρένα Μόρφη κ.α. ενώ έχει κυκλοφορήσει κομμάτια της δισκογραφικά από την Minos- EMI.

Συμμετέχουν οι μουσικοί: Rosanna Mailan (τραγούδι), Remy Mailan & Kelly (φωνητικά), Στέλλα Γκούσκου (πιάνο), Yussef Beato (timbales), Carlos Menendez (congas), Yoel Soto (διεύθυνση ορχήστρας, ηλ. μπάσο) , Jim Σταρίδας & Σπύρος Ασημακόπουλος (τρομπόνι), Μάνος Θεοδοσάκης & Δημήτρης Παπαδόπουλος (τρομπέτα), Νίκος Γεωργακόπουλος (μπουζούκι) και οι χορευτές: Εμμανουέλα Σμυρναίου, Melanie Milenova, Σταύρος Μαράτος, Osmel Cuesta, Μπάμπης Αγγελακόπουλος, Νίκος Μουντριχάς, Νίκος Σαλβάρας, Miguel Batista, Ράνια Μπελαβγένη, Στέλλα Κουτσουλίδου.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Rosanna Mailan και τις χορογραφίες/κοστούμια η Στέλλα Κουτσουλίδου. Designer και βοηθό χορογράφου η Ράνια Μπελαβγένη, ηχοληψία ο Χρήστος Ζαντιώτης και artwork της Ράνιας Μπελαβγένη. Με την υποστήριξη της Afrogreco Music Entertainment

Προπώληση εισιτηρίων από € 15 μέσω του more.com.

Δείτε τα προγράμματα για όλες τις πίστες και τις μουσικές σκηνές της πόλης εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Λεωφ. Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη
  • Night Life

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.

01/04/2024

"Ο Σταύρος Ξαρχάκος προτείνει" στο θέατρο Άλσος

Μαζί με τους Βασίλη Δρογκάρη, Ηρακλή Ζάκκα, Αλέξανδρο Καψοκαβάδη και Νεοκλή Νεοφυτίδη.

Υποδεχόμαστε την άνοιξη στο "Caja de Musica"

Τη σκηνή θα μοιραστούν η Ελένη Κατσούλη με τη Μαρία Αλαμανή, η Πολυξένη Καράκογλου και η νέα female μπάντα της Αθήνας, Très Lalà.

Η αθηνοραματική πλευρά της Έλλης Πασπαλά

H ερμηνεύτρια, που επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για έναν κύκλο εμφανίσεων με σύνθημα "Ανοιξιάτικα βράδια έρχονται", μιλάει στο "α" για τα δικά της αθηναϊκά hot spot.

Ο Δημήτρης Μυστακίδης έρχεται τα Σάββατα του Μαρτίου στον club του "Σταυρού του Νότου"

Ο κιθαρίστας μαζί με εκλεκτούς συνεργάτες του υποδέχεται την άνοιξη στη σκηνή.

Παράταση για τη Νατάσσα Μποφίλιου στο "Vox"

"Κάτι Καίγεται..." στη νέα παράσταση των Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Ευαγγελάτου.

Ο David Morales, ο κορυφαίος DJ και remixer έρχεται στο "Botoxe Athens"

Τη βραδιά θα ανοίξει ο DJ Akylla πριν αναλάβει τα ηνία στα decks ο σούπερ σταρ DJ.