Τι θα δούμε στη νέα μουσική σκηνή "Major Seven";

O Παναγιώτης Καλαντζόπουλος, o Αντώνης Μιτζέλος και τα Fantasy Creatures καταλαμβάνουν τη νέα μουσική σκηνή της πόλης.

Παναγιώτης Καλαντζόπουλος


"Τo Σακάκι του Μπακάλη"

Το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος θα παρουσιάσει "Τo Σακάκι του Μπακάλη" στο "Major Seven”, με τους Γιώργο Παλαμιώτη, Ανδρέα Πολυζωγόπουλο, Γιάννη Αγγελόπουλο και την Ανδρομάχη Φουντουλίδου.

Όπως λέει ο ίδιος ο καλλιτέχνης: "Μας έλειψε το ζωντανό παίξιμο με μπάντα μπροστά σε κόσμο. Και να! Η Ανδρομάχη εμφανίζεται στο σκηνικό, new entry, φωνή με θέρμη και γυρίσματα και να’ μαστε! "Το Σακάκι του Μπακάλη”. Γιατί; Γιατί έχει πολλές τσέπες που μπορείς μέσα να βάλεις πολλά και διάφορα και να τα βγάλεις την ώρα που θέλεις. Γιατί ο Μπακάλης σαν κι εμάς έχει τροφή και δίνει. Τραγούδια, ορχηστρικά, πρόζα, σόλα". 

Προπώληση μέσω more.com

"Κιθαρωδία"

Αντώνης Μιτζέλος

Ο Αντώνης Μιτζέλος, ένας από τους πιο επιδραστικούς συνθέτες της γενιάς του, ξεκινάει τις εμφανίσεις του φετινού χειμώνα στον art χώρο του Major Seven και παρουσιάζει τη νέα  ηλεκτρική και απόλυτα εορταστική "Κιθαρωδία" του με ένα κεφάτο και απόλυτα χορευτικό Rock πάρτυ. Το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου και το πρώτο Σάββατο του 2024, στις 6 Ιανουαρίου.

Ο βιρτουόζος κιθαρίστας με τη διεθνή αναγνώριση, θα ξεκινήσει τη βραδιά με ένα μικρό αφιέρωμα στο θρυλικό rock group τους  Τερμίτες - που υπήρξε ιδρυτικό μέλος - και τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, για να συνεχίσει με μία αγκαλιά από αγαπημένα τραγούδια δικά του και άλλων καλλιτεχνών. Θα ακουστούν "ιστορίες απ’ τα παλιά" και καινούργια τραγούδια του συνθέτη, όπως το συγκινητικό "Εγώ είμαι εδώ και μη σε νοιάζει".

Μαζί του και τις δύο βραδιές στο τραγούδι, η Χριστίνα Γκόλια. Το Σάββατο 6 Ιανουαρίου, ο Αντώνης Μιτζέλος, θα φιλοξενήσει την Λίνα Ροδοπούλου, μία ιδιαίτερη καλλιτέχνιδα της νέας γενιάς! Εκείνο το βράδυ, μέσα σε ένα κλίμα μυσταγωγικό, θα την ακούσουμε σε παραδοσιακά τραγούδια και σε μία σειρά από άλλα γνωστά - όπως το "Δεν απαντά" - συντροφιά, με την κέλτικη άρπα της. Η μαγική κιθάρα του Αντώνη και η κέλτικη άρπα της Λίνας θα ταιριάξουν μοναδικά έτσι ώστε να δημιουργήσουν μία ατμόσφαιρα υψηλής αισθητικής με μελωδίες που θα συνεπάρουν το κοινό.

Προπώληση μέσω more.com

"Fantasy Creatures Show"

Tο Major Seven, η νέα μουσική σκηνή της Αθήνας, υποδέχεται τα λαμπερά και ξεχωριστά "Fantasy Creatures", την Πέμπτη 21 & 28 Δεκεμβρίου 2023. Τα εντυπωσιακά, φανταστικά πλάσματα θα κατακλύσουν τη σκηνή, στήνοντας ένα μοναδικό vaudeville θέαμα γεμάτο χορό, τραγούδια, performance και λάμψη που θα μείνει αξέχαστο. 

Τα "Fantasy Creatures" θα παρουσιάσουν μία φαντασμαγορική, ξεχωριστή παράσταση! Ένα πολύχρωμο κι αστραφτερό μείγμα από jazz, brazil, burlesque, belly dance, drag show, street dance, stand up και παρλάτα, φουλ σε εορταστική διάθεση, σερβιρισμένο σε ένα ποτήρι cabaret. Παρουσιαστής της βραδιάς, σε ρόλο conférencier, ο εκρηκτικός John Celestus. Συμμετέχουν oi Mariangela Salichou, Mary Sunshine, Olina Topsioti, Jasmin Kalathaki, Vanessa Rodrigues, Icer, Beat Belan, Chorus Line.

Προπώληση μέσω more.com

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Αντώνης Μιτζέλος & Τερμίτες στα «Τραγούδια της Γενιάς μας»

  • Rock-pop-folk

Μαζί με την Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας Βόλου, οι Τερμίτες παρουσιάζουν το progressive έργο του 1982 «Αρμαγεδδών» με αφηγητή τον Γιάννη Κότσιρα και ανατρέχουν στις επιτυχίες τους καθώς και στα αγαπημένα τραγούδια του Λ. Μαχαιρίτσα

Παναγιώτης Καλαντζόπουλος

  • Ελληνική

Παρουσιάζει τη νέα μουσική παράσταση «Το σακάκι του μπακάλη».

Major Seven

Βιργινίας Μπενάκη 7, Μεταξουργείο
  • Night Life

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.

01/04/2024

"Ο Σταύρος Ξαρχάκος προτείνει" στο θέατρο Άλσος

Μαζί με τους Βασίλη Δρογκάρη, Ηρακλή Ζάκκα, Αλέξανδρο Καψοκαβάδη και Νεοκλή Νεοφυτίδη.

Υποδεχόμαστε την άνοιξη στο "Caja de Musica"

Τη σκηνή θα μοιραστούν η Ελένη Κατσούλη με τη Μαρία Αλαμανή, η Πολυξένη Καράκογλου και η νέα female μπάντα της Αθήνας, Très Lalà.

Η αθηνοραματική πλευρά της Έλλης Πασπαλά

H ερμηνεύτρια, που επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για έναν κύκλο εμφανίσεων με σύνθημα "Ανοιξιάτικα βράδια έρχονται", μιλάει στο "α" για τα δικά της αθηναϊκά hot spot.

Ο Δημήτρης Μυστακίδης έρχεται τα Σάββατα του Μαρτίου στον club του "Σταυρού του Νότου"

Ο κιθαρίστας μαζί με εκλεκτούς συνεργάτες του υποδέχεται την άνοιξη στη σκηνή.

Παράταση για τη Νατάσσα Μποφίλιου στο "Vox"

"Κάτι Καίγεται..." στη νέα παράσταση των Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Ευαγγελάτου.

Ο David Morales, ο κορυφαίος DJ και remixer έρχεται στο "Botoxe Athens"

Τη βραδιά θα ανοίξει ο DJ Akylla πριν αναλάβει τα ηνία στα decks ο σούπερ σταρ DJ.