Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και πάλι στο "VOX"

Μετά την περσινή επιτυχία της παράστασης ο τραγουδοποιός και η ιστορική μπάντα του επανέρχονται δυναμικά.

Αλκίνοος Ιωαννίδης

Η επανένωση της ιστορικής μπάντας του Αλκίνοου Ιωαννίδη αποτέλεσε ένα μεγάλο καλλιτεχνικό γεγονός που κέρδισε το στοίχημα. Περισσότερο από δύο δεκαετίες μετά τις πρώτες τους κοινές εμφανίσεις και ηχογραφήσεις, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και οι σπουδαίοι μουσικοί του, από την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου και κάθε Παρασκευή θα παρουσιάσουν ξανά ένα πρόγραμμα γεμάτο δημιουργικότητα, συγκίνηση και ενέργεια.

Αλκίνοος Ιωαννίδης

Ξεκινώντας από το "VOX" και αυτό τον χειμώνα, έρχονται με ένα πρόγραμμα με αγαπημένα τραγούδια, απρόσμενες διασκευές, αυτοσχεδιασμό και επικοινωνία με το κοινό όπως εκείνοι ξέρουν. Μια ηλεκτρική γιορτή μέσα στα δύσκολα της εποχής μας, μια ολοζώντανη επιβεβαίωση της σχέσης μεταξύ των μουσικών και του κοινού, μια πολύτιμη μοιρασιά ψυχής. Συμμετέχουν οι μουσικοί Σταύρος Λάντσιας (πλήκτρα), Μιλτιάδης Παπαστάμου (ηλεκτρικό βιολί), Γιώτης Κιουρτσόγλου (ηλεκτρικό μπάσο), Μιχάλης Καπηλίδης (τύμπανα) και Αλκίνοος Ιωαννίδης (ηλεκτρική κιθάρα, φωνή).

Προπώληση μέσω more.com.

Δείτε τα προγράμματα για όλες τις πίστες και τις μουσικές σκηνές της πόλης εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Βαγγέλης Γερμανός και Σαλίνα Γαβαλά μάς ταξιδεύουν με 'Το ημερολόγιο των κυμάτων'

Μία μουσική παράσταση, με αναφορές σε ετερόκλητα μουσικά είδη που ενώνουν Ανατολή και Δύση, ροκ και παράδοση, χαρά και συγκίνηση στο Γυάλινο Up Stage.

Δημήτρης Ζερβουδάκης και Σπύρος Γραμμένος στον Σταυρό του Νότου

Οι δύο τραγουδιστές ενώνουν φωνές και ρεπερτόρια και έρχονται στην κεντρική σκηνή για τέσσερις μόνο εμφανίσεις.

Νέα σεζόν στις πίστες: Ένας πλήρης οδηγός για το τι έρχεται στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας

Αργά, μα σταθερά, οι μεγάλοι κλειστοί χώροι της πόλης ολοκληρώνουν τους σχεδιασμούς τους κι ετοιμάζονται να πάρουν τη σκυτάλη από τις υπαίθριες συναυλίες, καλωσορίζοντας τον χειμώνα με καινούρια προγράμματα, αλλά και με δοκιμασμένες συνεργασίες.

Καλεσμένοι έκπληξη τον Οκτώβριο στην Ταράτσα του Φοίβου

To αγαπημένο στέκι στο "Άλσος" συνεχίζει ακάθεκτο μέχρι και το μεγάλο πάρτι για το φινάλε την 1η/10.

Γιάννης Πλούταρχος και Σταμάτης Γονίδης μαζί στο Anodos

Πότε ξεκινάει η καινούργια συνεργασία των δύο καλλιτεχνών στο κέντρο της Πειραιώς.

Πέγκυ Ζήνα: H επιτυχία συνεχίζεται στο "Mezzo" με τον Αναστάσιο Ράμμο

Στο σχήμα συμμετέχουν επίσης ο Χάρης Γεωργίου και η Κική Τσαλίκη.