Η Άννα Βίσση επιστρέφει στο "Hotel Ερμού" για μια 8η εκρηκτική σεζόν

Κάνουμε check-in στο ανανεωμένο μουσικό "σπίτι" της Άννας Βίσση, που ετοιμάζει ένα εντυπωσιακό show, γεμάτο με τις διαχρονικές επιτυχίες της 50ετους πορείας της και διασκευές-έκπληξη.

Άννα Βίσση © Θάνος Λαΐνας

Η Άννα Βίσση και η μοναδική μπάντα της βάζουν για 8η συνεχόμενη χρονιά την υπογραφή τους στις νύχτες της Αθήνας, στο "Hotel Ερμού". Μάλιστα, το ανανεωμένο place-to-be της νυχτερινής διασκέδασης, που η αγαπημένη τραγουδίστρια δημιούργησε και καθιέρωσε, μεταφέρεται επί της οδού Πειραιώς 130, διατηρώντας την ιδιαίτερη αισθητική του και την ξεχωριστή καλλιτεχνική ταυτότητά του. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, η Άννα Βίσση και οι μουσική παρέα της της γίνονται ένα με τον κόσμο στο απόλυτο show, γεμάτο με τις διαχρονικές επιτυχίες της 50ετους πορείας της, απαράμιλλες ερμηνείες της και διασκευές-έκπληξη. 


Από την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, η μουσική καρδιά της Αθήνας χτυπά ξανά δυνατά, με την Άννα Βίσση στο "Hotel Ερμού" για 8η χρονιά. Τις ημέρες των γιορτών, το "Hotel Ερμού" θα ανοίξει τις πόρτες του στις 22, 23, 25, 30 και 31 Δεκεμβρίου. Μαζί της στη σκηνή οι τραγουδιστές Nικόλας Ραπτάκης και Νατάσα Μηνδρινού, ο DJ Myrophora και οι μουσικοί Αντώνης Ανδρέου (τρομπόνι), Δημήτρης Γάσιας  (βιολί), Γιάννης Καφετζόπουλος (πιάνο, πλήκτρα), Κώστας Κεφαλάς (τρομπέτα), Παναγιώτης Κολοκοτρώνης (μπουζούκι), Χρήστος Κυριαζής (σαξόφωνο, γκάιντα, κλαρίνο), Μιχάλης Μπακάλης (κρουστά), Γιώργος Πουλιάσης (τύμπανα), Carlos E. Perez – Κιθάρες), Δημήτρης Σιάμπος (κιθάρες), Παναγιώτης Τσεβάς (ακορντεόν) και Τάκης Φοίτος (μπάσο). Καλεσμένη της, η Daphne Lawrence.

Info: 2103411410, 2103463003

Δείτε όλα τα προγράμματα για όλες τις πίστες της πόλης εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.

01/04/2024

"Ο Σταύρος Ξαρχάκος προτείνει" στο θέατρο Άλσος

Μαζί με τους Βασίλη Δρογκάρη, Ηρακλή Ζάκκα, Αλέξανδρο Καψοκαβάδη και Νεοκλή Νεοφυτίδη.

Υποδεχόμαστε την άνοιξη στο "Caja de Musica"

Τη σκηνή θα μοιραστούν η Ελένη Κατσούλη με τη Μαρία Αλαμανή, η Πολυξένη Καράκογλου και η νέα female μπάντα της Αθήνας, Très Lalà.

Η αθηνοραματική πλευρά της Έλλης Πασπαλά

H ερμηνεύτρια, που επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για έναν κύκλο εμφανίσεων με σύνθημα "Ανοιξιάτικα βράδια έρχονται", μιλάει στο "α" για τα δικά της αθηναϊκά hot spot.

Ο Δημήτρης Μυστακίδης έρχεται τα Σάββατα του Μαρτίου στον club του "Σταυρού του Νότου"

Ο κιθαρίστας μαζί με εκλεκτούς συνεργάτες του υποδέχεται την άνοιξη στη σκηνή.

Παράταση για τη Νατάσσα Μποφίλιου στο "Vox"

"Κάτι Καίγεται..." στη νέα παράσταση των Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Ευαγγελάτου.

Ο David Morales, ο κορυφαίος DJ και remixer έρχεται στο "Botoxe Athens"

Τη βραδιά θα ανοίξει ο DJ Akylla πριν αναλάβει τα ηνία στα decks ο σούπερ σταρ DJ.