Όσα θα δούμε στη "Σφίγγα" τις επόμενες μέρες

Ακούσματα ροκ, ρεμπέτικου παραδοσιακής και σύγχρονης μουσικής από σημαντικούς έρχονται μέσα στον Οκτώβριο στη μουσική σκηνή του κέντρου.

Σφίγγα

Ραντεβού στην Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής! Μουσικοί και ερμηνευτές υπόσχονται ιδιαίτερες συναυλιακές εμπειρίες και μας καλούν να ακολουθήσουμε τους ρυθμούς τους.

Ο Αλέξανδρος Τζουγανάκης μας συστήνει στις κρητικές του ρίζες

Αλέξανδρος Τζουγανάκης

Με αφορμή την στήριξη του Πανελλήνιου Συλλόγου Συμπαράστασης και Αρωγής Παραπληγικών και Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες "ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ”,  διοργανώνεται φιλανθρωπική μουσική παράσταση με τον τραγουδοποιό Αλεξάνδρο Τζουγανάκη, την Δευτέρα 16 Οκτωβρίου στις 9 μ.μ. Ο Αλέξανδρος Τζουγανάκης αποτελεί μια νέα πρόταση για την Ελληνική μουσική σκηνή. Με επιρροές από την μουσική παράδοση της Κρήτης και της υπόλοιπης Ελλάδας, εκφράζεται με τον δικό του τρόπο σε ένα ιδιαίτερο μουσικό πρόγραμμα.

 Συνοδοιπόροι του η ομάδα του, με τον Λευτέρη Γιούσιο στη κιθάρα, τον Μαμπρέ Κασαρτζιάν στο μπάσο, τον Νίκο Παραουλάκη στα πνευστά, τον Χάρη Παναγιωτόπουλο στα τύμπανα και τη Νίκη Τσέτσου στα πλήκτρα. Μαζί του στη σκηνή η Ασπασία Στρατηγού σε ένα εναλλακτικό πάντρεμα ήχων και ρυθμών. Δεν θα λείψουν και αγαπημένα τραγούδια της έντεχνης ελληνικής σκηνής και της προσωπικής του δισκογραφίας.

Προπώληση μέσω more.com

Ο Κώστας Παυλίδης και ο Αντώνης Απέργης ξανά στη "Σφίγγα"

Κώστας Παυλίδης
Κώστας Παυλίδης

Ο Κώστας Παυλίδης και ο Αντώνης Απέργης συναντιώνται μετά από 31 χρόνια στο σημείο που γνωρίστηκαν, στη "Σφίγγα" τη Παρασκευή 20 Οκτωβρίου στις 10 μ.μ. Τους καρπούς αυτής της μακρόχρονης συνεργασίας θα μας παρουσιάσουν σε μια μοναδική εμφάνιση με τον δικό τους τρόπο. Αέρινες μουσικές με τσιγγάνικα αρώματα να πάλλονται, να στροβιλίζονται και να διαχέονται σε μας.

Μαζί τους στο τραγούδι η Δήμητρα Τσαγκαράκη και μια ιδιαίτερη μουσική ομάδα, με τον Λευτέρη Χαβουτσά στη κιθάρα, τον Νίκο Παραουλάκη στα πνευστά, τον Χρήστο Ράντη στο μπάσο και τον Νίκο Μανίκα στα κρουστά.

Προπώληση μέσω more.com

"Το Ρεμπέτικο συνδιαλέγεται με το Νέο Κύμα"

.Αφεντούλα Ραζέλη
Αφεντούλα Ραζέλη

Ένα ξεχωριστό μουσικό αφιέρωμα με "το ρεμπέτικο συναντά το νέο κύμα" θα μας περιηγήσει μουσικά σε σταθμούς-ορόσημα την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, στις 2:30 το μεσημέρι. Την συναυλία έχει επιμεληθεί μια ωραία παρέα καλλιτεχνών που θα μας ταξιδέψουν στις μνήμες που σφράγισαν στιγμές της ζωής με τραγούδια μεγάλων συνθετών (Γιάννης Παπαϊωάννου, Βασίλης Τσιτσάνης, Γιάννης Σπανός, Λάκης Παππάς κ.α.) που γνωρίσαμε, αγαπήσαμε και τραγουδήσαμε. 

Ελένη Φιλίνη
Ελένη Φιλίνη

Στην ερμηνεία των κλασικών τραγουδιών της εποχής βρίσκουμε την Ελένη Φιλίνη και την Αφεντούλα Ραζέλη. Τις ερμηνεύτριες θα συνοδεύσουν ο Αργύρης Ντίνας στο μπουζούκι, ο
Κώστας Σκόνδρας στο τραγούδι, ο Γιώργος Σχοινάς στο ακορντεόν ο Δημήτρης Αβαδέλος στη κιθάρα και το τραγούδι και ο Κώστας Βλάχος στη κιθάρα. Η ευχάριστη εναλλαγή των τραγουδιών με σκετς και μιμήσεις στα ενδιάμεσα, με τον μίμο Γιάννη Τσιτουρίδη και την ηθοποιό Τίσσα Βασιλάκη,υπόσχονται μια αξέχαστη μουσική παράσταση.

Προπώληση μέσω more.com

Ο Αντώνης Μιτζέλος σε μια παράσταση "Δίχως αινίγματα" 

Αντώνης Μιτζέλος
Αντώνης Μιτζέλος

Ο Αντώνης Μιτζέλος παρουσιάζει  την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στις 9 μ.μ. ένα πρόγραμμα με τα ωραιότερα ηλεκτρικά τραγούδια του, που έγιναν επιτυχίες από τη δεκαετία του ’80 μέχρι σήμερα και που συνεχίζουν να ξεσηκώνουν σε όλες τις συναυλίες. Τα "Πόσο σε θέλω", "Με το ίδιο μακό", "Πως μπορώ", "Σκληρή μουσική", "Σκόνη", "Φτάνει που κλαίμε", "Φλασάκι", "Φύλακας Άγγελος" είναι μόνο κάποια από αυτά που θα ακουστούν μαζί με τα "Ρίτα Ριτάκι" και το "Εσύ μού ‘πες πως μ'αγαπάς", ενώ φυσικά δεν θα λείψει και ένα μικρό αφιέρωμα στους Τερμίτες και τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα σε ενα ξεχωριστό ροκ πάρτι με ανεβασμένη διάθεση και αγαπημένα τραγούδια.

Καλεσμένη του Αντώνη ως εκπρόσωπος της νέας γενιάς είναι η Μιρέλα Πάχου, η ερμηνεύτρια με την ενέργεια, το χαμόγελο και βέβαια… το κόκκινο ακορντεόν της! Μαζί του είναι και η Χριστίνα Γκόλια, μια σύγχρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός που ερμηνεύει Ελληνικό και ξενόγλωσσο ρεπερτόριο με την ίδια άνεση και που έχει συνεργαστεί πρόσφατα με τον Αντώνη Μιτζέλο δισκογραφικά, ερμηνεύοντας το τραγούδι του "Δώσε μου λίγο σημασία" (στίχοι Ρ. Ρούσση) που αγαπήθηκε ήδη από το κοινό. Σε αυτή τη μουσικό βραδιά θα έχουμε και τον Διαμαντή Καλαφατιάδη στα πλήκτρα και το πιάνο, τον Σάκη Κατσάτσο στο μπάσο και τον Βαγγέλη Παπαχριστόπουλο στα τύμπανα.

Προπώληση μέσω more.com 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.

01/04/2024

"Ο Σταύρος Ξαρχάκος προτείνει" στο θέατρο Άλσος

Μαζί με τους Βασίλη Δρογκάρη, Ηρακλή Ζάκκα, Αλέξανδρο Καψοκαβάδη και Νεοκλή Νεοφυτίδη.

Υποδεχόμαστε την άνοιξη στο "Caja de Musica"

Τη σκηνή θα μοιραστούν η Ελένη Κατσούλη με τη Μαρία Αλαμανή, η Πολυξένη Καράκογλου και η νέα female μπάντα της Αθήνας, Très Lalà.

Η αθηνοραματική πλευρά της Έλλης Πασπαλά

H ερμηνεύτρια, που επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για έναν κύκλο εμφανίσεων με σύνθημα "Ανοιξιάτικα βράδια έρχονται", μιλάει στο "α" για τα δικά της αθηναϊκά hot spot.

Ο Δημήτρης Μυστακίδης έρχεται τα Σάββατα του Μαρτίου στον club του "Σταυρού του Νότου"

Ο κιθαρίστας μαζί με εκλεκτούς συνεργάτες του υποδέχεται την άνοιξη στη σκηνή.

Παράταση για τη Νατάσσα Μποφίλιου στο "Vox"

"Κάτι Καίγεται..." στη νέα παράσταση των Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Ευαγγελάτου.

Ο David Morales, ο κορυφαίος DJ και remixer έρχεται στο "Botoxe Athens"

Τη βραδιά θα ανοίξει ο DJ Akylla πριν αναλάβει τα ηνία στα decks ο σούπερ σταρ DJ.