Ο Γιάννης Κότσιρας και ο Μίλτος Πασχαλίδης συναντιούνται στο "VOX"

Ο Γιάννης Κότσιρας και ο Μίλτος Πασχαλίδης επιστρέφουν για λίγες παραστάσεις σε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα στη σκηνή του VOX που δεν πρέπει να χάσετε.

Γιάννης Κότσιρας Μίλτος Πασχαλίδης

Ο Γιάννης Κότσιρας και ο Μίλτος Πασχαλίδης μετά από τις επιτυχημένες καλοκαιρινές τους συναυλίες θα βρεθούν στην σκηνή του VOX από τις 28 Οκτωβρίου έως τις 19 Νοεμβρίου, με δημιουργικές διασκευές γεμάτες φαντασία και πάθος, καινούργια και παλιά τους τραγούδια, κοινές ερμηνείες σε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα που δεν πρέπει να χάσετε.

Γιάννης Κότσιρας Μίλτος Πασχαλίδης

Ο Γιάννης με σχεδόν 30 χρόνια καλλιτεχνικής πορείας, ξεχωρίζει στις ζωντανές του εμφανίσεις με τον τρόπο που προσεγγίζει τις ρίζες µε βαθύ σεβασμό αλλά και µε ματιά "προσωπική". Ο Μίλτος ξεχωρίζει για τις ζωντανές εμφανίζεις του που συνδυάζουν στοιχεία ετερόκλητα, έχουν καθορισμένη αρχή αλλά άγνωστο τέλος και μας παρασύρουν σε μια μουσική περιπέτεια που μένει αξέχαστη.

Συντελεστές: Θύμιος Παπαδόπουλος (Πνευστά/ Ενορχηστρώσεις), Αλέξανδρος Λιβιτσάνος (Πλήκτρα/ Ενορχηστρώσεις), Βαγγέλης Μαχαίρας (Μπουζούκι), Κώστας Μιχαλός (Κιθάρες), Hρακλής Παχίδης (Τύμπανα), Πάρις Περυσινάκης (Λύρα, Μαντολίνο), Γιάννης Πλαγιανάκος (Μπάσο), Λάμπρος Μπούνας και Πασχάλης Κολέντσης (Επιμέλεια ήχου), Μανώλης Μπράτσης (Φωτισμοί), Γιώργος Σπανός (George Spanos Photography) (Φωτογραφίες).

Προπώληση εισιτηρίων more.com.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Γιάννης Κότσιρας - Μίλτος Πασχαλίδης

  • Ελληνική

Δημιουργικές διασκευές γεμάτες φαντασία και πάθος, καινούργια και παλιά τους τραγούδια, κοινές ερμηνείες σε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα. Ο Γιάννης Κότσιρας και ο Μίλτος Πασχαλίδης συναντιούνται για πρώτη φορά επί σκηνής. Ο πρώτος ρομαντικός, ανήσυχος και παρατηρητικός από πάντα. Με την καλλιτεχνική του ευαισθησία σε συνεχή εγρήγορση και τη λατρεία του για τη μουσική με σχεδόν 30 χρόνια καλλιτεχνικής πορείας, ξεχωρίζει στις ζωντανές του εμφανίσεις με τον τρόπο που προσεγγίζει τις ρίζες µε βαθύ σεβασμό αλλά και µε ματιά «προσωπική». Ο δεύτερος ευαίσθητος δημιουργός και χαρισματικός ερμηνευτής, δυναμικός και αυθόρμητος και κοινωνικά ευαίσθητος ξεχωρίζει για τις ζωντανές εμφανίζεις του, που συνδυάζουν στοιχεία ετερόκλητα, έχουν καθορισμένη αρχή αλλά άγνωστο τέλος και μας παρασύρουν σε μια μουσική περιπέτεια που μένει αξέχαστη.

Vox

Ιερά Οδός 16, Γκάζι

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.

01/04/2024

"Ο Σταύρος Ξαρχάκος προτείνει" στο θέατρο Άλσος

Μαζί με τους Βασίλη Δρογκάρη, Ηρακλή Ζάκκα, Αλέξανδρο Καψοκαβάδη και Νεοκλή Νεοφυτίδη.

Υποδεχόμαστε την άνοιξη στο "Caja de Musica"

Τη σκηνή θα μοιραστούν η Ελένη Κατσούλη με τη Μαρία Αλαμανή, η Πολυξένη Καράκογλου και η νέα female μπάντα της Αθήνας, Très Lalà.

Η αθηνοραματική πλευρά της Έλλης Πασπαλά

H ερμηνεύτρια, που επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για έναν κύκλο εμφανίσεων με σύνθημα "Ανοιξιάτικα βράδια έρχονται", μιλάει στο "α" για τα δικά της αθηναϊκά hot spot.

Ο Δημήτρης Μυστακίδης έρχεται τα Σάββατα του Μαρτίου στον club του "Σταυρού του Νότου"

Ο κιθαρίστας μαζί με εκλεκτούς συνεργάτες του υποδέχεται την άνοιξη στη σκηνή.

Παράταση για τη Νατάσσα Μποφίλιου στο "Vox"

"Κάτι Καίγεται..." στη νέα παράσταση των Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Ευαγγελάτου.

Ο David Morales, ο κορυφαίος DJ και remixer έρχεται στο "Botoxe Athens"

Τη βραδιά θα ανοίξει ο DJ Akylla πριν αναλάβει τα ηνία στα decks ο σούπερ σταρ DJ.