Ο Σταυρός του Νότου υποδέχεται δυναμικά τη νέα σεζόν

Η αγαπημένη μουσική σκηνή του Νέου Κόσμου, που κάνει επίσημη έναρξη στις 14 Οκτωβρίου, ανακοινώνει τα προγράμματα που θα φιλοξενήσει τους επόμενους μήνες.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης σε live streaming από τον Σταυρό του Νότου

Διανύοντας την τρίτη δεκαετία παρουσίας στην αθηναϊκή νυχτερινή ζωή και μουσική ψυχαγωγία ο Σταυρός του Νότου συνεχίζει να είναι ένα από τα αγαπημένα μουσικά στέκια της πόλης, με τις τρεις μουσικές σκηνές του (Κεντρική, Plus+, Club). H σκηνή - ορόσημο που βρίσκεται πάντα ψηλά στις προτιμήσεις του κοινού, αποτελεί την πρώτη και σίγουρη επιλογή για εκείνες τις "συναυλιακές" βραδιές. Πρόκειται για ένα χώρο γεμάτο μουσικές αναμνήσεις και εμφανίσεις σπουδαίων καλλιτεχνών, αλλά και νέων πρωτοεμφανιζόμενων που βρίσκουν, στο γνωστό πλέον στενό της Θαρύπου αλλά και ακριβώς απέναντι επί της Φρατζή, φιλόξενη στέγη για τα live τους.

Μαρία Παπαγεωργίου
© Μυρτώ Αποστολίδου
Μαρία Παπαγεωργίου

Διαβάστε Επίσης

Η αγαπημένη μουσική σκηνή του Νέου Κόσμου, που κάνει επίσημη έναρξη στις 14 Οκτωβρίου, ανακοινώνει τα προγράμματα που θα φιλοξενήσει τους επόμενους μήνες. Φυσικά, ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ή προσθήκες κατά τη διάρκεια της χειμερινής σεζόν. Η Κεντρική Σκηνή θα φιλοξενήσει τα Σάββατα του Οκτωβρίου, τον Δημήτρη Ζερβουδάκη. Τον Οκτώβριο έρχονται ο Μπάμπης Στόκας (Σάββατα) και η Ιουλία Καραπατάκη (Παρασκευές), η οποία θα συνεχίσει και τον Δεκέμβριο. Τα Σάββατα του ίδιου μήνα αλλά και ανήκουν στον Μίλτο Πασχαλίδη, ο οποίος θα συνεχίσει μέχρι τον Μαρτίο, ενώ, τις Τρίτες αναλαμβάνει ο Πάνος Βλάχος. Τον Ιανουάριο επίσης, θα ξεκινήσει ο Γιάννης Κότσιρας τον κύκλο εμφανίσεων του στο κεντρικό stage που θα ολοκληρωθεί τον επόμενο μήνα (Παρασκευές). Τον Μάρτιο έρχεται και η Μαρία Παπαγεωργίου κάθε Παρασκευή. 

Γιάννης Κότσιρας
Γιάννης Κότσιρας

Διαβάστε Επίσης

Στο Club του "Σταυρού" του Νότου έρχονται οι Apotihans (Παρασκευές Οκτωβρίου) και ο Βύρων Τσουράπης (Σάββατα Οκτωβρίου). Η συνέχεια θα γραφτεί με τη Νεφέλη Φασούλη (Πέμπτες Νοεμβρίου), τον Γιώργο και τον Νίκο Στρατάκη (Παρασκευές Νοεμβρίου), και τους Πόλκαρ (Σάββατα Νοεμβρίου). Τον Δεκέμβριο θα δούμε στο Club τον Αλέξανδρο Κτιστάκη (Πέμπτες), και το σχήμα των Γιώργου Νικηφόρου Ζερβάκη, Αργύρη Λούλατζη και Παντελή Κυραμαργιού (Σάββατα). Τρεις αγαπημένες παρέες καταφτάνουν  στο Club τον Ιανουάριο: οι Χατζηφραγκέτα (Πέμπτες), οι Μωζάικ (Παρασκευές), και τα Κίτρινα Ποδήλατα με τον Βασίλη Καζούλη και την Αλεξάνδρα Κόνιακ (Σάββατα). Τέλος, ο Λεωνίδας Μπαλάφας και ο Δημήτρης Μυστακίδης αναλαμβάνουν τις Παρασκευές και τα Σάββατα του Μαρτίου, αντίστοιχα.

Δημήτρης Μυστακίδης
Δημήτρης Μυστακίδης

Διαβάστε Επίσης

Πλούσιος και ο προγραμματισμός της σκηνής "Plus+". Πρεμιέρα τον Οκτώβριο κάνουν οι Γιαγκίνηδες (Παρασκευές), που θα πάνε για δύο μήνες. Τον Νοέμβριο ανεβαίνουν στην σκηνή η Βίκυ Καρατζόγλου (μόνο την τελευταία Παρασκευή) και η Μελίνα Κανά (Σάββατα), η οποία δίνει τη σκυτάλη των δύο επόμενων μηνών στους Παπαδόπουλο, Γιοκαρίνη, Ζιώγαλα και Μηλιώκα (Παρασκευές) και στην Ευρυδίκη και τους Μπλε (Σάββατα). Το τελευταίο σχήμα μάλιστα θα παίζει και τα Σάββατα του Φεβρουαρίου, ενώ, τις Παρασκευές θα εμφανίζεται η Πέννυ Μπαλτατζή. Τέλος, τον Μάρτιο έρχονται οι Σταύρος Σιόλας και Ρίτα Αντωνοπούλου (Παρασκευές) και ο Γιάννης Διονυσίου (Σάββατα).

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Σταυρός του Νότου - Κεντρική Σκηνή

Φραντζή & Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.

01/04/2024

"Ο Σταύρος Ξαρχάκος προτείνει" στο θέατρο Άλσος

Μαζί με τους Βασίλη Δρογκάρη, Ηρακλή Ζάκκα, Αλέξανδρο Καψοκαβάδη και Νεοκλή Νεοφυτίδη.

Υποδεχόμαστε την άνοιξη στο "Caja de Musica"

Τη σκηνή θα μοιραστούν η Ελένη Κατσούλη με τη Μαρία Αλαμανή, η Πολυξένη Καράκογλου και η νέα female μπάντα της Αθήνας, Très Lalà.

Η αθηνοραματική πλευρά της Έλλης Πασπαλά

H ερμηνεύτρια, που επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για έναν κύκλο εμφανίσεων με σύνθημα "Ανοιξιάτικα βράδια έρχονται", μιλάει στο "α" για τα δικά της αθηναϊκά hot spot.

Ο Δημήτρης Μυστακίδης έρχεται τα Σάββατα του Μαρτίου στον club του "Σταυρού του Νότου"

Ο κιθαρίστας μαζί με εκλεκτούς συνεργάτες του υποδέχεται την άνοιξη στη σκηνή.

Παράταση για τη Νατάσσα Μποφίλιου στο "Vox"

"Κάτι Καίγεται..." στη νέα παράσταση των Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Ευαγγελάτου.

Ο David Morales, ο κορυφαίος DJ και remixer έρχεται στο "Botoxe Athens"

Τη βραδιά θα ανοίξει ο DJ Akylla πριν αναλάβει τα ηνία στα decks ο σούπερ σταρ DJ.