Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Βαγγέλης Γερμανός στη μουσική σκηνή "Σφίγγα"

Οι δύο σημαντικοί δημιουργοί της δεκαετίας του ‘80 και του ‘90 παρουσιάζουν τη μουσική παράσταση «Η Μοναξιά μου πάει στα Μπαράκια».

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Βαγγέλης Γερμανός στη μουσική σκηνή "Σφίγγα"

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Βαγγέλης Γερμανός επιστρέφουν στη "Σφίγγα" για δύο ακόμα παραστάσεις, τα Σάββατα 22 και 29 Απριλίου (10 μ.μ.), παρουσιάζοντας τη μουσική παράσταση "Η Μοναξιά μου πάει στα Μπαράκια". Οι δύο σημαντικοί δημιουργοί της δεκαετίας του ‘80 και του ‘90 που εξακολουθούν να είναι ως σήμερα παραγωγικοί, ταίριαξαν απόλυτα σε αυτή τη συνεργασία που γνώρισε μεγάλη επιτυχία στην πρώτη τους εμφάνιση στην Σφίγγα και τώρα επιστρέφουν για δύο έξτρα παραστάσεις τον Απρίλιο. 

Από το "Μοναξιά μου όλα" στον "Κηπουρό" και από το "Έπαψες αγάπη να θυμίζεις" στο "Σε θέλω" αλλά και από τα "Ποιος έχει λόγο στην αγάπη" και "Γιατί" στον "Απόκληρο" και την "Κρουαζιέρα", ο Φίλιππος και ο Βαγγέλης παρουσιάζουν τραγούδια από την προσωπική τους δισκογραφία, σε μια μουσική συνάντηση με πολύ ενδιαφέρον. Μαζί τους είναι τρεις σπουδαίοι μουσικοί, οι Χάρης Μιχαηλίδης στην κιθάρα, Νίκος Σάλτας στο πιάνο και Αλέκος Κούρτης στα τύμπανα. Υπεύθυνος ήχου ο Νίκος Παπάς.

Προπώληση εισιτηρίων (€ 15-10) μέσω viva.gr.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Σφίγγα Music Theatre

Ακαδημίας & Ζωοδόχου Πηγής, Κέντρο
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Ο Aνδρόνικος συναντά τη Ματθίλδη Μαγγίρα στη "Σφίγγα"

Μια βραδιά με αγαπημένα τραγούδια, μικρούς χιουμοριστικούς μονολόγους και σκετς.

24/04/2023

Τα μπουζούκια της άνοιξης: Ποιες πίστες θα λειτουργήσουν την Ανάσταση και ποιες συνεχίζουν και μετά το Πάσχα

"Παραδοσιακά", η καρδιά της άνοιξης θεωρείται κάτι σαν τέλος σεζόν για τη νυχτερινή διασκέδαση στους μεγάλους κλειστούς χώρους της πόλης. Κάποιοι από αυτούς, όμως, διαλέγουν είτε να συνεχίσουν, είτε να προτείνουν νέα σχήματα στο κοινό.

Last call: Ποια νυχτερινά προγράμματα ρίχνουν αυλαία αυτή την εβδομάδα;

Λίγο πριν το Πάσχα και την επίσημη έναρξη της θερινής σεζόν αγαπημένοι ερμηνευτές μάς αποχαιρετούν πριν τις καλοκαιρινές εμφανίσεις και περιοδείες τους.

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και η Κωνσταντίνα  ερμηνεύουν "Τα αγαπημένα"

Μαζί τους στη μουσική σκηνή "Χαμάμ", ο Μάκης Ψαραδέλλης.

Η Μαρία Κουτσουρλή εκπέμπει "Ζωντανά απ’ το σαλόνι"

Το Club του "Σταυρού του Νότου" φιλοξενεί την ταλαντούχα ερμηνεύτρια με τη βαθιά αισθαντική φωνή και το έμφυτο ταμπεραμέντο,

Χρήστος Θηβαίος και Παναγιώτης Μάργαρης ενώνουν δυνάμεις στα "Δειλινά του κόσμου"

Ένας από τους σπουδαιότερους Έλληνες τραγουδοποιούς και ο σημαντικότερος κιθαρίστας της γενιάς του συναντιούνταιστη μουσική σκηνή "Σφίγγα".

Αναβάλλονται οι παραστάσεις της Ελένης Τσαλιγοπούλου στη "Σφίγγα"

Οι προγραμματισμένες εμφανίσεις της ερμηνεύτριας αναβάλλονται λόγω προβλήματος υγείας.