Η Μαρία Κουτσουρλή εκπέμπει "Ζωντανά απ’ το σαλόνι"

Το Club του "Σταυρού του Νότου" φιλοξενεί την ταλαντούχα ερμηνεύτρια με τη βαθιά αισθαντική φωνή και το έμφυτο ταμπεραμέντο,

Μαρία Κουτσουρλή © Αμαλία Κωβαίου | Ena Kare Studio

Η Μαρία Κουτσουρλή, η νέα και ταλαντούχα ερμηνεύτρια με τη βαθιά αισθαντική φωνή και το έμφυτο ταμπεραμέντο, μετά το πρώτο της δισκογραφικό βήμα με το τραγούδι "Ανακωχή" σε στίχους και μουσική του Αίσωνα, την Τρίτη 28 Μαρτίου, εμφανίζεται ζωντανά στο πιο παρεΐστικο στέκι της πόλης, στο Club του "Σταυρού του Νότου".

Παρέα με εξαίρετους μουσικούς, η Μαρία Κουτσουρλή θα παρουσιάσει τα τραγούδια της ενότητας "Ζωντανά απ’ το Σαλόνι", που αγαπήθηκαν από την παρουσίασή τους στο κανάλι της στο YouTube, αλλά και αγαπημένα κομμάτια των 90s και 00s, διασκευασμένα με φρέσκο και ατμοσφαιρικό ήχο από τον συνεργάτη της, ενορχηστρωτή και κιθαρίστα, Δημήτρη Σιάμπο.

Το 2021, μια χρονιά που όλοι ζήσαμε τον εγκλεισμό, η Μαρία χρωμάτισε τις μέρες μας γεμίζοντάς τες μελωδίες και εικόνες μιας μουσικής σκηνής όπως την ονειρευόμασταν μέσα απ’ το σαλόνι του σπιτιού της. Έτσι προέκυψε η ενότητα "Ζωντανά απ’ το Σαλόνι", καθώς συνέχισε να επενδύει με τη δική της ιδιαίτερη ερμηνεία τραγούδια που αγαπάμε, ξεδιπλώνοντας το ταλέντο της στο ψηφιακό περιβάλλον, που για μεγάλο διάστημα μας ένωσε όλες και όλους.
 
Tην Τρίτη 28 Μαρτίου, λοιπόν, η Μαρία Κουτσουρλή βγαίνει απ’ το σαλόνι και ανεβαίνει στη σκηνή του Club του Σταυρού του Νότου, για να γίνουμε μια παρέα και να τραγουδήσουμε όλοι μαζί κομμάτια σπουδαίων ερμηνευτών και δημιουργών (Αλεξίου, Μικρούτσικος, Κραουνάκης, Ιωαννίδης, Παυλίδης, Πορτοκάλογλου, Αρλέτα, Χατζηγιάννης και όχι μόνο) και να φωτίσουμε τη βραδιά με τα φώτα της ψυχής μας. Δείτε όλη τη σειρά από homemade μουσικά videos της Μαρίας Κουτσουρλή στο κανάλι της στο YouTube

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Μαρία Κουτσουρλή

  • Ελληνική

Θα παρουσιάσει τα τραγούδια της ενότητας «Ζωντανά απ’ το σαλόνι», αλλά και αγαπημένα κομμάτια των 90s και 00s, διασκευασμένα με φρέσκο και ατμοσφαιρικό ήχο από το συνεργάτη της, Δημήτρη Σιάμπο. Η ερμηνεύτρια-έκπληξη της νέας γενιάς, σε έναν νέο δημιουργικό κύκλο, αφήνει το αποτύπωμά της σε έντεχνα και λαϊκά τραγούδια με απρόσμενες διασκευές μαζί με νέα, υπέροχα τραγούδια σε μια αξέχαστη βραδιά.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.

01/04/2024

"Ο Σταύρος Ξαρχάκος προτείνει" στο θέατρο Άλσος

Μαζί με τους Βασίλη Δρογκάρη, Ηρακλή Ζάκκα, Αλέξανδρο Καψοκαβάδη και Νεοκλή Νεοφυτίδη.

Υποδεχόμαστε την άνοιξη στο "Caja de Musica"

Τη σκηνή θα μοιραστούν η Ελένη Κατσούλη με τη Μαρία Αλαμανή, η Πολυξένη Καράκογλου και η νέα female μπάντα της Αθήνας, Très Lalà.

Η αθηνοραματική πλευρά της Έλλης Πασπαλά

H ερμηνεύτρια, που επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για έναν κύκλο εμφανίσεων με σύνθημα "Ανοιξιάτικα βράδια έρχονται", μιλάει στο "α" για τα δικά της αθηναϊκά hot spot.

Ο Δημήτρης Μυστακίδης έρχεται τα Σάββατα του Μαρτίου στον club του "Σταυρού του Νότου"

Ο κιθαρίστας μαζί με εκλεκτούς συνεργάτες του υποδέχεται την άνοιξη στη σκηνή.

Παράταση για τη Νατάσσα Μποφίλιου στο "Vox"

"Κάτι Καίγεται..." στη νέα παράσταση των Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Ευαγγελάτου.

Ο David Morales, ο κορυφαίος DJ και remixer έρχεται στο "Botoxe Athens"

Τη βραδιά θα ανοίξει ο DJ Akylla πριν αναλάβει τα ηνία στα decks ο σούπερ σταρ DJ.