"Vox": Νέες διαδρομές για έναν χώρο-σύμβολο της βραδινής διασκέδασης

Αναδεικνύεται στη μεγαλύτερη μουσική σκηνή της Αθήνας, αναπτύσσοντας μια δυναμική ικανή να προσελκύσει και το έντεχνο κοινό, αλλά και κόσμο με πιο pop ή πιο λαϊκές προτιμήσεις.

ArvZoug_front © Έλλη Πουπουλίδου

Χώρος-σύμβολο για τη βραδινή διασκέδαση των τελευταίων 15 χρόνων, το "Vox" έχει ταυτιστεί με το νούμερο 16 της Ιερά Οδού, αλλά και με μια λαμπρή ιστορία, αφού κατά καιρούς φιλοξένησε στη σκηνή του διάφορα ηχηρά ονόματα του εγχώριου πενταγράμμου, καλύπτοντας ευρύ φάσμα τάσεων και προτιμήσεων. 

Επιστρέφοντας στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας μετά το αναγκαστικό διάλειμμα της πανδημίας (και μια σύντομη αλλαγή ονόματος), το "Vox" συνεχίζει τη διακεκριμένη πορεία του, βάζοντας πλώρη για νέες διαδρομές. Διατηρώντας δηλαδή το προσεγμένο περιβάλλον, τις άνετες θέσεις και τη γνώριμη ποιότητα των ηχοσυστημάτων του, αναδεικνύεται στη μεγαλύτερη μουσική σκηνή της πρωτεύουσας. Αναπτύσσοντας μια δυναμική ικανή να προσελκύσει και το έντεχνο κοινό, αλλά και κόσμο με πιο pop ή πιο λαϊκές προτιμήσεις. 

"Vox": Νέες διαδρομές για έναν χώρο-σύμβολο της βραδινής διασκέδασης - εικόνα 1

Φυσικά, ο προσανατολισμός αυτός αντανακλάται και στο πολυπρόσωπο πρόγραμμα του φετινού χειμώνα. Οι Δευτέρες ανήκουν στον Θανάση Αλευρά και στην ανεβαστική μουσικοθεατρική παράσταση "40+ Βγαίνω!", στην οποία τον συνδράμουν η Idra Kayne και ο Jerome Kaluta. Τις Πέμπτες και τις Παρασκευές, πάλι, η σκηνή φιλοξενεί τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, ο οποίος έχει επανενωθεί με την ιστορική του ηλεκτρική μπάντα (Μιλτιάδης Παπαστάμου, Σταύρος Λάντσιας, Γιώτης Κιουρτσόγλου & Μιχάλης Καπηλίδης), δύο δεκαετίες μετά τις τελευταίες τους κοινές εμφανίσεις. 

Αλκίνοος Ιωαννίδης

Τα Σάββατα, έπειτα, πρωταγωνιστούν η Ελευθερία Αρβανιτάκη και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη σε μια αναπάντεχη μα λειτουργική σύμπραξη που αγκαλιάστηκε και από τους ηλικιακά μεγαλύτερους ακροατές, αλλά και από τους νεότερους, δημιουργώντας γέφυρα συνέχειας ανάμεσα στα "χρυσά" έντεχνα χρόνια της δεκαετίας του 1990 και στο σήμερα. Μάλιστα, ειδικά για την εορταστική περίοδο, οι δημοφιλείς ερμηνεύτριες ανακοίνωσαν και εξτρά εμφανίσεις για τις Κυριακές, ώστε να συναντηθούν με το κοινό και στα δύο ρεβεγιόν (24 και 31/12), αλλά και ανήμερα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά.  

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.

01/04/2024

"Ο Σταύρος Ξαρχάκος προτείνει" στο θέατρο Άλσος

Μαζί με τους Βασίλη Δρογκάρη, Ηρακλή Ζάκκα, Αλέξανδρο Καψοκαβάδη και Νεοκλή Νεοφυτίδη.

Υποδεχόμαστε την άνοιξη στο "Caja de Musica"

Τη σκηνή θα μοιραστούν η Ελένη Κατσούλη με τη Μαρία Αλαμανή, η Πολυξένη Καράκογλου και η νέα female μπάντα της Αθήνας, Très Lalà.

Η αθηνοραματική πλευρά της Έλλης Πασπαλά

H ερμηνεύτρια, που επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για έναν κύκλο εμφανίσεων με σύνθημα "Ανοιξιάτικα βράδια έρχονται", μιλάει στο "α" για τα δικά της αθηναϊκά hot spot.

Ο Δημήτρης Μυστακίδης έρχεται τα Σάββατα του Μαρτίου στον club του "Σταυρού του Νότου"

Ο κιθαρίστας μαζί με εκλεκτούς συνεργάτες του υποδέχεται την άνοιξη στη σκηνή.

Παράταση για τη Νατάσσα Μποφίλιου στο "Vox"

"Κάτι Καίγεται..." στη νέα παράσταση των Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Ευαγγελάτου.

Ο David Morales, ο κορυφαίος DJ και remixer έρχεται στο "Botoxe Athens"

Τη βραδιά θα ανοίξει ο DJ Akylla πριν αναλάβει τα ηνία στα decks ο σούπερ σταρ DJ.