Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον "Σταυρό του Νότου"

Δείτε το πλούσιο πρόγραμμα του Δεκεμβρίου με σπουδαίους καλλιτέχνες και αναπάντεχες συναντήσεις.

String Demons

20 χρόνια Σταύρος Σιόλας

Ο Σταύρος Σιόλας γιορτάζει τα 20 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου δίσκου του και μας προσκαλεί σε μια παράσταση που θα ακολουθεί την πορεία της δισκογραφίας του.  Από τον "Γεροπλάτανο" και "Της Άρνης το Νερό" θα περνάει "Κάθε Φορά" τα "Διόδια" και θα φτάνει μέχρι τα πρόσφατα "Σαν Χουάν" και "Η Δική μας Σειρά", ενώ στις ενδιάμεσες στάσεις θα φωτίζει και τα τραγούδια που δεν ευτύχησαν ισάξιας προβολής.

Στη διαδρομή αυτή συνάντησε αγαπημένους του ερμηνευτές που χάρισαν τη φωνή τους στα τραγούδια του, οι οποίοι θα βρεθούν μαζί του στη σκηνή. Καλεσμένοι του στις 21 Δεκεμβρίου θα είναι ο Γιάννης Κότσιρας, η Γιώτα Νέγκα και η Ρίτα Αντωνοπούλου και στις 29 Δεκεμβρίου η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, η Ρένα Μόρφη και ο Νίκος Ψημίτης.

Παρέα με τη Μιρέλα Πάχου

Μιρέλα Πάχου

Aπό την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου και για λίγες Παρασκευές, η Μιρέλα Πάχου επιστρέφει στη σκηνή του Σταυρού του Νότου Plus και υπόσχεται να γεμίσει τα βράδια του χειμώνα με χρώμα και φως. Παρέα με το ακορντεόν και το πιάνο της, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα γεμάτο ενέργεια, τρυφερότητα, αγάπη, νοσταλγία και όπως πάντα, αισιοδοξία και χαρούμενη διάθεση.

Ένα πρόγραμμα με του κόσμου τα τραγούδια: γνωστά -και μη εξαιρετέα- τραγούδια αγαπημένων Ελλήνων καλλιτεχνών, τραγούδια από τη δισκογραφία της αλλά και ολοκαίνουργια τραγούδια από τον υπό έκδοση τρίτο προσωπικό της δίσκο. Μαζί της παίζουν οι μουσικοί Δημήτρης Σινογιάννης (ηλεκτρική κιθάρα), Δημήτρης Μουτάφης (μπάσο), Γρηγόρης Συντρίδης (τύμπανα) και Θανάσης Τερψιόπουλος (πλήκτρα).

Προπώληση μέσω viva.gr

Ο Παντελής Κυραμαργιός και οι "No Pasaran" παρουσιάζουν το νέο τους άλμπουμ

Παντελής Κυραμαργιός
©Γιάννης Μαργετουσάκης

Ο Παντελής Κυραμαργιός κυκλοφορεί από την Panik Records, το νέο του άλμπουμ "Προσωρινά Αιώνιοι". Μαζί του οι "No Pasaran". Συμμετέχουν: Ελένη Τσαλιγοπούλου, Γιάννης Κότσιρας, Γιάννης Κούτρας, Χρήστος Μάστορας και ο Αφανής Ήρωας. Το άλμπουμ ακροβατεί σε διάφορα είδη με κοινό παρανομαστή μια ομάδα με ετερόκλητες απόψεις.

Ο Παντελής Κυραμαργιός και οι "No Pasaran" θα παρουσιάσουν τη νέα δισκογραφική τους δουλειά την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου στο Club – Σταυρός του Νότου, με ελεύθερη είσοδο. Κοντά τους οι Γιατροί του Κόσμου. Μοιράζονται μαζί τους τη σκηνή ο Γιάννης Κότσιρας, ο Γιάννης Κούτρας και ο Χρήστος Μάστορας.

Οι String Demons στο Σταυρό του Νότου club

String Demons

Οι String Demons, τα αδέλφια Κωνσταντίνος και Λυδία Μπουντούνη, παίρνουν τα έγχορδα τους και έρχονται στο club του Σταυρού του Νότου, την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, με ένα ανατρεπτικό live, που θα περιλαμβάνει στιγμές από την κλασική μουσική μέχρι την ελληνική παραδοσιακή/λαϊκή, τη rock, τη heavy metal, την pop, τους βυζαντινούς ύμνους.

Από τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου, των Metallica, της Lady Gaga, του Μίκη Θεοδωράκη, ρεμπέτικα αλλά και Handel, διασκευές τους που έχουν αγαπηθεί αλλά και καινούργιες, έργα της κλασικής, ροκ, παραδοσιακής μουσικής, Iron Μaiden, Vivaldi, Χατζιδάκι, Cohen, πολυαγαπημένα τραγούδια ελληνικά και ξένα με την χαρακτηριστική ματιά της μπάντας.

Ανατρεπτικός συνοδοιπόρος τους θα είναι ο sui generis Ρένος Χαραλαμπίδης, για να αποδώσει με τον μοναδικό του τρόπο τραγούδια για ραγισμένες καρδιές.

Προπώληση μέσω viva.gr

Η Κατερίνα Παπουτσάκη για τρεις εμφανίσεις

Μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα της, η Κατερίνα Παπουτσάκη επιστρέφει στο Σταυρό του Νότου club για τρεις εμφανίσεις (1, 8 & 15/12) με ένα πρόγραμμα γεμάτο από τραγούδια που σημαίνουν πολλά για εκείνη. 

Τραγούδια δικά της, τραγούδια που της φέρνουν στο μυαλό μυρωδιές από τα παλιά αλλά και μελωδίες του σήμερα. Όλα αυτά "πειραγμένα" με αγάπη και κέφι, από εμπνευσμένους μουσικούς με γούστο, σκέρτσο και φινέτσα!

Προπώληση μέσω viva.gr

Γιορτάζουμε παρέα με τους Polkar 

Γιώργος Παπαγεωργίου

Μετά από λαϊκή απαίτηση, οι Polkar θα επανέλθουν για δύο εορταστικές εμφανίσεις στο Club του Σταυρου του Νότου, ώστε να βροντοφωνάξουμε "μαζί αγάπες μου" και τις γιορτές! Τις Κυριακές 25 Δεκεμβρίου και 1η Ιανουαρίου η υπερμπάντα που έβαλε φωτιά στις αθηναϊκές νύχτες έρχεται στο Club του Σταυρού του Νότου για ένα εκρηκτικό βαλκανικό πανηγύρι! Ξεχαρβαλωμένα γιουκαλίλι, χάλκινα σε παροξυσμό, ιπτάμενα χαρτάκια και φιλιά στο στόμα για όσους το επιθυμούν, είναι από τα λίγα που θα συμβούν. 

Προπώληση μέσω viva.gr

Ο μοναδικός Πάνος Βλάχος έρχεται στο Σταυρό του Νότου club

Πάνος Βλάχος

Ιστορίες με χαρά, φτερά και λόγια κοφτερά θα μας παρουσιάσει ο Πάνος Βλάχος τις Τρίτες 13, 20 και 27 Δεκεμβρίου. Θα ειπωθούν τραγούδια από τον νέο (4ο προσωπικό δίσκο) που θα κυκλοφορήσει από το ogdoo music group το προσεχές διάστημα. Ο Πάνος Βλάχος (ΔΕΝ) υπόσχεται λαϊκό πρόγραμμα, εκτός αν το ζητήσουμε. Μαζί του οι Βάιος Πράπας (κιθάρες, τραγούδι), Γιάννης Δίσκος (πνευστά), Δημήτρης Καζάνης (βιολί), Αλέξανδρος Κούρος (πλήκτρα, τύμπανα), Αντωνία Τσολάκη (μπάσο).

Προπώληση μέσω viva.gr

Ο Απόστολος Ρίζος παρουσιάζει το νέο του μουσικό project "minimals plugged"

Απόστολος Ρίζος

Ο Απόστολος Ρίζος, ένας από τους ξεχωριστούς ερμηνευτές και τραγουδοποιούς της εποχής μας, θα βρεθεί για μία μοναδική εμφάνιση στο αγαπημένο του Club του Σταυρού του Νότου, τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, με το νέο του μουσικό project "minimals plugged".

Ξεχωριστό στιγμιότυπο στην παράσταση, μια επιλογή τραγουδιών του Μάνου Λοΐζου, με αφορμή τα 40 χρόνια από το θάνατο του καλλιτέχνη, το έργο του οποίου έχει προσεγγίσει με ιδιαίτερο τρόπο ο Απόστολος, από τα προηγούμενα χρόνια στην παράσταση "Σ΄ ένα δωμάτιο με τον Μάνο Λοΐζο". Στο πλευρό του, ο "πολυμήχανος" δεξιοτέχνης μουσικός Κώστας Πατσιώτης στο κοντραμπάσο- FX -loops.

Τηλ. κρατήσεων: 210 9226975, 210 923903 (€12)

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Σταυρός του Νότου - Club

Φραντζή & Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.

01/04/2024

"Ο Σταύρος Ξαρχάκος προτείνει" στο θέατρο Άλσος

Μαζί με τους Βασίλη Δρογκάρη, Ηρακλή Ζάκκα, Αλέξανδρο Καψοκαβάδη και Νεοκλή Νεοφυτίδη.

Υποδεχόμαστε την άνοιξη στο "Caja de Musica"

Τη σκηνή θα μοιραστούν η Ελένη Κατσούλη με τη Μαρία Αλαμανή, η Πολυξένη Καράκογλου και η νέα female μπάντα της Αθήνας, Très Lalà.

Η αθηνοραματική πλευρά της Έλλης Πασπαλά

H ερμηνεύτρια, που επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για έναν κύκλο εμφανίσεων με σύνθημα "Ανοιξιάτικα βράδια έρχονται", μιλάει στο "α" για τα δικά της αθηναϊκά hot spot.

Ο Δημήτρης Μυστακίδης έρχεται τα Σάββατα του Μαρτίου στον club του "Σταυρού του Νότου"

Ο κιθαρίστας μαζί με εκλεκτούς συνεργάτες του υποδέχεται την άνοιξη στη σκηνή.

Παράταση για τη Νατάσσα Μποφίλιου στο "Vox"

"Κάτι Καίγεται..." στη νέα παράσταση των Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Ευαγγελάτου.

Ο David Morales, ο κορυφαίος DJ και remixer έρχεται στο "Botoxe Athens"

Τη βραδιά θα ανοίξει ο DJ Akylla πριν αναλάβει τα ηνία στα decks ο σούπερ σταρ DJ.