Οι Apotihans διασκευάζουν μουσικές επιτυχίες στη σκηνή της Σφίγγας

Μια νέα σειρά παραστάσεων έρχεται από τα τέλη Νοέμβριου στη μουσική σκηνή της Σφίγγας.

Apotihans

Η νέα παράσταση των Apotihans είναι γεγονός!

Ο Νίκος Ξύδης, η Βαλέρια Κουρούπη και η θρυλική μπάντα ξεκινούν την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου στη μουσική σκηνή Σφίγγα με μια παράσταση όπου διασκευάζουν και διασκεδάζουν τραγούδια μεγάλων και λιγότερο μεγάλων Ελλήνων καλλιτεχνών με τον γνωστό, αποτυχημένο τρόπο και μας προσκαλούν σε ένα πολύχρωμο ταξίδι ενέργειας, συγκίνησης και γέλιου.

Οι Apotihans είναι οι Νίκος Ξύδης στην κιθάρα και στο τραγούδι, Βαλέρια Κουρούπη στο τραγούδι, Νεοκλής Νεοφυτίδης στο πιάνο και στο τραγούδι, Αντωνία Τσολάκη στο μπάσο και στο τραγούδι, Αλέξανδρος Ιακώβου στο βιολί και Ανδρέας Νικόλης στα τύμπανα. Τον ήχο επιμελείται ο Νίκος Λαγός. 

Προπώληση μέσω viva.gr.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Η Κατερίνα Λιόλιου επιστρέφει στην πίστα του "Romeo"

Μαζί της ο Νικηφόρος Βυθούλκας αλλά και οι Athena Manoukian, Marilia και Jordee.

29/08/2025

Τι μας περιμένει τον Σεπτέμβρη στην Ταράτσα του Φοίβου

Το αγαπημένο στέκι του Φοίβου Δεληβοριά συνεχίζεται ακάθεκτο, με ονόματα από τον Γιώργο Καπουτζίδη ως τον Γιώργο Νταλάρα.

Νατάσα Θεοδωρίδου και Σάκης Ρουβάς μαζί στο ‘Έναστρον’

Συνάντηση γιγάντων στη σκηνή από την ερχόμενη σεζόν, σε ένα από τα πιο δυνατά νέα σχήματα.

Στον Πύργο Πειραιά παίζει χαβανέζικο πάρτι και live DJ sets

H αφορμή για να βγεις από το σπίτι σου και να περάσεις καλά βρίσκεται στον Πειραιά και έχει dress code.

15 50 και Νικολέττα Καρρά υποδέχονται τους Γιάννη Σαββιδάκη και Λάκη Παπαδόπουλο

Με ροκ διάθεση και θετική ενέργεια συνεχίζονται οι μουσικές βραδιές "Καλοκαίρι αλλιώς" στην Ταράτσα Λαμπέτη.