Η Νατάσα Θεοδωρίδου μάς περιμένει στην Ακτή Πειραιώς "Από νωρίς"

Η σπουδαία ερμηνεύτρια, παρέα με τον Γιώργο Κακοσαίο, μας συστήνει ένα νέο κόνσεπτ νυχτερινής διασκέδασης, που μετράει ήδη τρεις sold out εβδομάδες.

Natasa Theodoridou-front

Η χειμερινή σεζόν ξεκίνησε θριαμβευτικά για την Θεσσαλονικιά σταρ που εμφανίζεται φέτος παρέα με τον Γιώργο Κακοσαίο, στον ριζικά ανακαινισμένο χώρο της Ακτής Πειραιώς. Από την επίσημη έναρξη του νέου προγράμματος της, στις 21 Οκτωβρίου, η Νατάσα Θεοδωρίδου συμπλήρωσε τρεις εβομάδες sold out εμφανίσεων, επιβεβαιώνοντας από την μια, τη διαχρονικά στενή σχέση με το κοινό της και ανανεώνοντας από την άλλη, την ελπίδα για μια πιο σταθερή κατάσταση στην νυχτερινή διασκέδαση της πόλης, η οποία ανακάμπτει από τα αλλεπάλληλα μπρος-πίσω της πανδημίας. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι η ερμηνεύτρια κατάφερε πέρσι εν μέσω έξαρσης της μετάλλαξης Όμικρον να παρατείνει τον κύκλο εμφανίσεών της στο Παλλάς, λόγω της αυξημένης ζήτησης (όπως έγραφε πριν λίγο καιρό ο Χάρης Συμβουλίδης).

Η νέα πρόταση της Θεοδωρίδου "Πειραιώς… νωρίς!" ξεκινάει στις 10.30 μ.μ. και περιλαμβάνει ένα χορταστικό πρόγραμμα στο οποίο οι αμέτρητες, μεγάλες επιτυχίες της διαδέχονται η μια την άλλη, με εμβόλιμες δεξιοτεχνικές διασκευές και απρόβλεπτα ντουέτα μαζί με τον ταλαντούχο Γιώργο Κακοσαίο, που έχει ήδη αγαπηθεί πολύ. Το ιδιοσυγκρασιακό χιούμορ της τραγουδίστριας σε συνδυασμό με το κέφι στο οποίο μας έχει συνηθίσει στις ζωντανές εμφανίσεις προοικονομούν μια σειρά από νύχτες γνήσιας διασκέδασης.

Διαβάστε Επίσης

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, η πρωταγωνίστρια της Ακτής Πειραιώς θα υποδέχεται από νωρίς τον κόσμο σαν μια μεγάλη παρέα. Αξίζει να σημειωθεί για τον χώρο ότι έχει μετατραπεί σε έναν μοντέρνο χώρο, με την υπογραφή του Κωνσταντίνου Ρήγου. Το πρόγραμμα επιμελείται ο Παναγιώτης Μπρακούλιας. Η προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται μέσω της viva.gr.


 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Ο Νίκος Οικονομόπουλος δίνει ρέστα στο "Fantasia"

Δίπλα του, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, θα είναι η Χριστίνα Μηλιού, η Μορφούλα και η Τάνια Μπρεάζου.

23/11/2023

Εντυπωσιακή πρεμιέρα του Αντώνη Ρέμου και της Ελένης Φουρέιρα στο "ΝΟΧ"

Το εκρηκτικό δίδυμο έδωσε το έναυσμα για τον δυνατό χειμώνα που θα ακολουθήσει.

Τα νέα της "Σφίγγας"

Ακούσματα ροκ, ρεμπέτικου παραδοσιακής και σύγχρονης μουσικής από σημαντικούς έρχονται μέσα στον Οκτώβριο στη μουσική σκηνή του κέντρου.

H Μαρινέλλα σε τραγούδια του χτες και του "Σήμερα"

Η σπουδαία ερμηνεύτρια συναντά την Μπέττυ Μαγγίρα για μια σειρά εμφανίσεων στο "NOX ".

Όσα θα δούμε στο Θέατρο Άλσος το επόμενο διάστημα

Η Ηρώ Σαΐα, ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο Κώστας Τουρνάς και ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Σταύρος Σιόλας και η Κορίνα Λεγάκη έρχονται στη δραστήρια μουσική σκηνή με ανανεωμένα προγράμματα και εορταστική διάθεση.

Η Δήμητρα Γαλάνη και η Παυλίνα Βουλγαράκη συναντιούνται στο Vox

Μια αναδρομή στα πολύ αγαπημένα τραγούδια, σε 8 παραστάσεις και με μια υπέροχη μπάντα στο πλευρό της.

Νέα σεζόν στις πίστες: Δοκιμασμένες συνταγές και φρέσκα σχήματα

Το καλοκαίρι κράτησε περισσότερο από όσο αναμενόταν, ωστόσο οι υπαίθριες συναυλίες ολοκλήρωσαν τον κύκλο τους, οπότε η σκυτάλη της αθηναϊκής διασκέδασης περνάει πια στους κλειστούς χώρους. Έτσι, με αρκετά καινούρια προγράμματα να έχουν ήδη κάνει πρεμιέρα, διαμορφώνεται σιγά-σιγά ο χάρτης της (πολύ) βραδινής εξόδου στην πόλη.