"Πάμε Κραουνάκη" για δεύτερη χρονιά στο Άλσος

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός με εκλεκτούς συνεργάτες του και guests-έκπληξη μας υπόσχεται μια ιδιοσυγκρασιακή λαϊκή γιορτή με σπιτικό mood.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης δίνει «Ραντεβού στο Άλσος»

 Ο αγαπημένος τραγουδοποιός εγκαινιάζει έναν νέο κύκλο παραστάσεων στο θέατρο Άλσος το Σάββατο 5 Νοεμβρίου. Πιάνα, κοντραμπάσο, βιολοντσέλο, μπουζούκια, βιολί, οι εκλεκτοί συνεργάτες του Σταμάτη Κραουνάκη, καθώς και καλεσμένοι-έκπληξη συνθέτουν μια ιδιοσυγκρασιακή λαϊκή γιορτή με σπιτικό mood που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

Φυσικά, στο "Πάμε Κραουνάκη" θα ακούσουμε μεγάλες του επιτυχίες από όλα αυτά τα χρόνια δημιουργικής πορείας. Με δύο παραστάσεις εβδομαδιαίως (Σάββατο στις 9 μ.μ. και Κυριακή στις 8 μ.μ.) υπόσχεται μια πιο "οικογενειακή" ατμόσφαιρα με αισθήματα, αγάπες και πανέμορφα λαϊκά που θα "ζεστάνουν" τον επικείμενο χειμώνα.

Προπώληση εισιτηρίων (€ 25-12).

Περισσότερες πληροφορίες

Άλσος

Ευελπίδων 4, Πεδίον Άρεως
  • Night Life

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Λευτέρης Πανταζής και Άντζελα Δημητρίου μαζί στην "Αθηναία"

Μαζί τους οι Έλενα Τσαγκρινού, Άρις Πετράκης και Μαρία Πασαλίδου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/10/2025

Γιάννης Διονυσίου και Γιάννης Παπαγεωργίου μαζί επί σκηνής

Γιορτάζουν την κυκλοφορία του δίσκου με τίτλο "Λακούβα" με μια σειρά εμφανίσεων στον Σταυρό του Νότου Plus.

Η Μάγδα Βαρούχα και ο Χρήστος Αδαμόπουλος στα "Ακομπλεξ-Άριστα 2"

Επιστρέφουν για δεύτερη σεζόν στο "Ράδιο", στο Γκάζι.

Πέννυ Μπαλτατζή: Το swing γίνεται τρόπος ζωής στο "Stage 7"

Η ντίβα του swing παρουσιάζει τις Πέμπτες του Νοεμβρίου την παράσταση "Her Swing Majesty".

Μιχάλης Ρακιντζής και Κώστας Χαριτοδιπλωμένος στο απόλυτο anti-aging πάρτι

Οι δυο πετυχημένοι μουσικοσυνθέτες και τραγουδοποιοί στις πιο φουτουριστικά-νοσταλγικές βραδιές στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

Μία από τις πρεμιέρες της χρονιάς, με Νατάσα Θεοδωρίδου και Σάκη Ρουβά στο ''Εναστρον'

Οι δύο σταρ θα παρουσιάσουν -αρχής γενομένης από απόψε- ένα πρόγραμμα που φιλοδοξεί να μείνει αξέχαστο

Οι Πυξ Λαξ συναντούν Γιάννη Ζουγανέλη και Δημήτρη Σταρόβα στο Vox

Φέτος, ο χειμώνας στην Ιερά Οδό θα είναι 'για τις παλιές αγάπες'.