Ο Χρήστος Θηβαίος έρχεται "Έπειτα απ’ το μεγάλο μπουμ"

Παρουσιάζει στη μουσική σκηνή «Σφίγγα» ένα μουσικό ταξίδι από τα Εξάρχεια μέχρι τον "Σταυρό του Νότου".

Χρήστος Θηβαίος

Ο Χρήστος Θηβαίος συγκεντρώνει και παρουσιάζει τις καλύτερες στιγμές του και τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, από τους "Συνήθεις Υπόπτους" και τον "Άμλετ της Σελήνης" έως το "Σιδερένιο νησί" και το "Εμπάργκο". Θα βρίσκεται στη σκηνή της "Σφίγγας" τα Σάββατα 19 και 26 Μαρτίου και 2, 9 και 16 Απριλίου (10.30 μ.μ.).

Το πρόγραμμα, "Έπειτα απ’ το μεγάλο μπουμ", είναι ένα μουσικό ταξίδι στη γειτονιά του Θηβαίου, τα Εξάρχεια, που συνδέθηκαν με μερικές από τις πιο σημαντικές μορφές - τον Άσιμο, τον Σιδηρόπουλο, την Αρλέτα και στη μεγάλη δισκογραφία του  - "Ημερολόγιο”, "Ας Χαθείς”, "Αγάπη”, "Παλιός Στρατιώτης”, "Μικρή Πατρίδα”, "Βροχή μου”.

Δε θα μπορούσε φυσικά να λείπει ένα αφιέρωμα στον αγαπημένο του φίλο και συνθέτη, Θάνο Μικρούτσικο. Όπως έλεγε ο ίδιος ο συνθέτης "ο Θηβαίος μπορεί να απογειώσει τα τραγούδια με τις ερμηνείες του και έχει δώσει νέα διάσταση ακόμα και στα τραγούδια του Καββαδία". Θα ερμηνεύσει εμβληματικά τραγούδια του Μικρούτσικου - "Λύχνος του Αλαδδίνου", "Γουίλι", "Ένα Μαχαίρι", "Άννα μην κλαις", "Ο Άμλετ της σελήνης", "Δεν είμαι Άλλος", "Πάντα Γελαστοί"- καθώς, επίσης, τραγούδια από την επανεκτέλεση του έργου "Εμπάργκο", που κυκλοφόρησε πρόσφατα μαζί με τον Μίλτο Πασχαλίδη.

Μαζί του θα βρίσκοναι οι Μάξιμος Δράκος (πιάνο), Πέτρος Βαρθακούρης (μπάσο), Γιάννης Αγγελόπουλος (τύμπανα), Γιώργος Κορρές (παραγωγή ήχου).

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6987844845, 2114096149
Είσοδος σε τραπέζι: € 15 
Είσοδος σε τραπέζι με μπύρα ή κρασί: € 23 


 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ