6 μουσικές σκηνές που σηματοδοτούν την επιστροφή της νυχτερινής διασκέδασης

Με την απελευθέρωση του ωραρίου και την επαναφορά της μουσικής στην εστίαση και τη διασκέδαση, τα ζωντανά προγράμματα επανέρχονται δυναμικά στη νυχτερινή ζωή.

6 μουσικές σκηνές που σηματοδοτούν την επιστροφή της νύχτας

Σταυρός του Νότου

Μαρίζα Ρίζου

Από την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου και κάθε Παρασκευή (10.30 μ.μ.) η Μαρίζα Ρίζου ανανεώνει το ραντεβού της μαζί μας στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου. Θα ακούσουμε πρώτη φορά ζωντανά το "Είναι Που Δεν Μπορώ" σε ένα ολοκαίνουριο πρόγραμμα, από το οποίο φυσικά δε θα λείπουν τραγούδια – σταθμοί, αλλά και καινούριες διασκευές. Η Μαρίζα μαζί με τη γνωστή παρέα της, τους "συνήθεις υπόπτους" και καινούρια μέλη επιστρέφουν δυναμικά με χιούμορ και μπρίο. 

Ο Μίλτος Πασχαλίδης σε live streaming από τον Σταυρό του Νότου

Μετά από μια αναγκαστική παύση, ο Μίλτος Πασχαλίδης ξεκινά και πάλι τις παραστάσεις του στη Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου, κάθε Σάββατο (10.30 μ.μ.) και κάθε Κυριακή στις (8.30 μ.μ.). Από το  Σάββατο 12 Φεβρουαρίου, συνεχίζει στο πρόγραμμα - αναδρομή στους 14 δίσκους του, στις συνεργασίες με τους φίλους- παρόντες και απόντες, σε τραγούδια αγαπημένα αλλά και σε "παραπονεμένα". 

Ελένη Τσαλιγοπούλου

Από την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου η Ελένη Τσαλιγοπούλου μας προσκαλεί στο Σταυρό του Νότου Plus, σε ένα λαϊκό πρόγραμμα γεμάτο αγαπημένα τραγούδια και γενικό τίτλο "Λαϊκή βραδινή". Μαζί της πέντε σημαντικοί δεξιοτέχνες μουσικοί και δημιουργοί μουσικής, γνώστες και ανανεωτές του είδους σε μια παράσταση που δημιουργήθηκε με φορμή το νέο δίσκο που ετοιμάζει και αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα, με τραγούδια του Απόστολου Καλδάρα. Σε κάθε παράσταση θα υπάρχει και ένας καλεσμένος-έκπληξη από τη νέα γενιά ερμηνευτών.   · 

Οι "Μέλισσες" επιστρέφουν τις νύχτες του Φεβρουαρίου στο Γυάλινο

Αναστασία Μουτσάτσου-Alex Sid-Δημήτρης Γκοτσόπουλος

Το τρίο έκπληξη της Αναστασίας Μουτσάτσου, του Alex Sid και του Δημήτρη Γκοτσόπουλου, που ξεπήδησε μέσα από τις "Άγριες Μέλισσες", επιστρέφει στην σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου, από τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου και κάθε Δευτέρα, για τη συνέχεια των sold out εμφανίσεων που έκαναν τον Δεκέμβριο. Κάθε εβδομάδα υποδέχονται και κάποιον καλεσμένο ηθοποιό από τις "Αγριες Μέλισσες" και στήνουν μια ξεχωριστή, τρυφερή αλλά και δυναμική μουσική παράσταση. 

Το Περιβόλι του Ουρανού επιστρέφει στα νυχτερινά πράγματα της πόλης

Περιβόλι του Ουρανού

Tο ιστορικό μαγαζί της Πλάκας,  γίνεται πάλι στέκι κεφιού και χαράς για τους λάτρεις του γνήσιου λαϊκού τραγουδιού και της αυθεντικής διασκέδασης. Και επειδή ομάδα που κερδίζει - δεν αλλάζει, η αγαπημένη σκηνή επιστρέφει με ένα από τα καλύτερα εγχώρια σχήματα· αυτό του κορυφαίου  λαϊκού συνθέτη και δεξιοτέχνη του μπουζουκιού Χρήστου Νικολόπουλου, της Πίτσας Παπαδοπούλου και του Στέλιου Διονυσίου. Μαζί τους και το νέο μέλος της παρέας, η Ελεάνα Παπαϊωάννου.

Θριαμβευτική επανέναρξη για το χειμωνιάτικο Άλσος

Σταμάτης Κραουνάκης

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός πιάνει από εκεί που άφησε τον κύκλο παραστάσεων του στο θέατρο Άλσος το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου και για τέσσερα Σαββατοκύριακα. Δύο πιάνα, κοντραμπάσο, βιολοντσέλο, μπουζούκια, βιολί, οι εκλεκτοί συνεργάτες του Σταμάτη Κραουνάκη, καθώς και καλεσμένοι-έκπληξη συνθέτουν μια ιδιοσυγκρασιακή λαϊκή γιορτή με σπιτικό mood που δεν πρέπει να χάσει κανείς. Φυσικά, στο "Ραντεβού στο Άλσος" θα ακούσουμε μεγάλες του επιτυχίες από όλα αυτά τα χρόνια δημιουργικής πορείας σε μια πιο "οικογενειακή" ατμόσφαιρα με αισθήματα, αγάπες και πανέμορφα λαϊκά που θα "ζεστάνουν" τον χειμώνα.

Γιάννης Κότσιρας και Γιώτα Νέγκα για πρώτη φορά... μόνοι μαζί στη σκηνή

Κότσιρας - Νέγκα

Ο Γιάννης Κότσιρας και η Γιώτα Νέγκα συναντιούνται για πρώτη φορά επί σκηνής στο Anodos Live Stage, τον αγαπημένο χώρο. Από το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου και για κάθε Σάββατο, οι δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες, ενώνουν τις φωνές τους σε ένα μουσικό ταξίδι στο ελληνικό τραγούδι και ερμηνεύουν διαχρονικές επιτυχίες που έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας, σε μία βραδιά γεμάτη συγκίνηση και χαρά.

Οι 4 θρύλοι της Ροκ ξανά στη Σφίγγα

Νίκος Ζιώγαλας
Νίκος Ζιώγαλας

Οι Γιάννης Γιοκαρίνης, Νίκος Ζιώγαλας, Γιάννης Μηλιώκας και Λάκης Παπαδόπουλος συνεχίζοντας τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους φιλοξενούνται στη μουσική σκηνή Σφίγγα για τέσσερεις μοναδικές παραστάσεις. Τα Σάββατα 19 και 26 Φεβρουαρίου και 5 και 12 Μαρτίου ενώνουν τις δυνάμεις και τις φωνές τους στα πιο ξέφρενα τραγούδια τους, το μοναδικό τους χιούμορ, την τρελή εφηβεία τους, τζαμάρουν, σαμποτάρουν και γκρουβάρουν με μία ροκ ιστορία που εξελίσσεται με μια ιδιαίτερη σκυταλοδρομία τραγουδιών των νεανικών μας πάρτυ μέχρι σήμερα, κάνοντας μικρούς και μεγάλους να χορεύουν, να τραγουδούν και να ροκάρουν.

Περισσότερες πληροφορίες

Σταυρός του Νότου - Κεντρική Σκηνή

Φραντζή & Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος
  • Συναυλίες

Σφίγγα Music Theatre

Ακαδημίας & Ζωοδόχου Πηγής, κέντρο
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.

01/04/2024

"Ο Σταύρος Ξαρχάκος προτείνει" στο θέατρο Άλσος

Μαζί με τους Βασίλη Δρογκάρη, Ηρακλή Ζάκκα, Αλέξανδρο Καψοκαβάδη και Νεοκλή Νεοφυτίδη.

Υποδεχόμαστε την άνοιξη στο "Caja de Musica"

Τη σκηνή θα μοιραστούν η Ελένη Κατσούλη με τη Μαρία Αλαμανή, η Πολυξένη Καράκογλου και η νέα female μπάντα της Αθήνας, Très Lalà.

Η αθηνοραματική πλευρά της Έλλης Πασπαλά

H ερμηνεύτρια, που επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για έναν κύκλο εμφανίσεων με σύνθημα "Ανοιξιάτικα βράδια έρχονται", μιλάει στο "α" για τα δικά της αθηναϊκά hot spot.

Ο Δημήτρης Μυστακίδης έρχεται τα Σάββατα του Μαρτίου στον club του "Σταυρού του Νότου"

Ο κιθαρίστας μαζί με εκλεκτούς συνεργάτες του υποδέχεται την άνοιξη στη σκηνή.

Παράταση για τη Νατάσσα Μποφίλιου στο "Vox"

"Κάτι Καίγεται..." στη νέα παράσταση των Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Ευαγγελάτου.

Ο David Morales, ο κορυφαίος DJ και remixer έρχεται στο "Botoxe Athens"

Τη βραδιά θα ανοίξει ο DJ Akylla πριν αναλάβει τα ηνία στα decks ο σούπερ σταρ DJ.