Οι "Μέλισσες" επιστρέφουν τις νύχτες του Φεβρουαρίου στο Γυάλινο

Η Αναστασία Μουτσάτσου, ο Alex Sid και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, μας περιμένουν με διαφορετικό καλεσμένο ηθοποιό από τις "Αγριες Μέλισσες" κάθε Δευτέρα.

Το τρίο έκπληξη της Αναστασίας Μουτσάτσου, του Alex Sid και του Δημήτρη Γκοτσόπουλου

Το τρίο έκπληξη της Αναστασίας Μουτσάτσου, του Alex Sid και του Δημήτρη Γκοτσόπουλου, που ξεπήδησε μέσα από τις "Άγριες Μέλισσες", επιστρέφει στην σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου, από τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου, για τη συνέχεια των sold out εμφανίσεων που έκαναν τον Δεκέμβριο. Κάθε εβδομάδα υποδέχονται και κάποιον καλεσμένο ηθοποιό από τις "Αγριες Μέλισσες" και στήνουν μια ξεχωριστή, τρυφερή αλλά και δυναμική μουσική παράσταση.

Κορμός του προγράμματος, τα υπέροχα  τραγούδια που γράφτηκαν αποκλειστικά για την σειρά "Άγριες Μέλισσες" από τον συνθέτη Alex Sid (Αλέξανδρο Σιδηρόπουλο) σε στίχους της Ουρανίας Πατέλλη, πολλά από τα οποία ερμήνευσε η Αναστασία Μουτσάτσου. Τραγούδια όπως τα "Κάθε Δειλινό ", "Σ’ αγάπησα", "Μάτια Κειστά", "Κεντρί", "Κοκκινολαίμης" και το πρόσφατο ντουέτο του Δημήτρη Γκοτσόπουλου με την Μαρία Κίτσου, "Μέχρι τ' Αστέρια", τα οποία βρήκαν το δρόμο για την καρδιά μας και μας συγκίνησαν έντονα. Στην διαδρομή του προγράμματος, συναντούν αγαπημένα τραγούδια από τους θησαυρούς του ελληνικού τραγουδιού σε τρυφερές προσεγγίσεις. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Άννα Βίσση: Closing party στο "Hotel Ερμού"

Η Άννα Βίσση και η εξαιρετική της μπάντα θα αποχαιρετίσουν μουσικά το κοινό, μετά από 6 μήνες απολύτως επιτυχημένων και sold out εμφανίσεων.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/05/2024

Τα νέα του "Caja De Musica"

Η Ηρώ, ο Μιθριδάτης, Κατερίνα Ντίνου αλλά και η παρέα Ένας κάποιος είναι ορισμένοι από τους προσκεκλημένους της φιλόξενης μουσικής σκηνής.

Last call για τις MEΛΙSSES με τον Σάκη Ρουβά

Τέσσερις τελευταίες Electric Nights στο "Έναστρον".

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.

"Ο Σταύρος Ξαρχάκος προτείνει" στο θέατρο Άλσος

Μαζί με τους Βασίλη Δρογκάρη, Ηρακλή Ζάκκα, Αλέξανδρο Καψοκαβάδη και Νεοκλή Νεοφυτίδη.

Υποδεχόμαστε την άνοιξη στο "Caja de Musica"

Τη σκηνή θα μοιραστούν η Ελένη Κατσούλη με τη Μαρία Αλαμανή, η Πολυξένη Καράκογλου και η νέα female μπάντα της Αθήνας, Très Lalà.

Η αθηνοραματική πλευρά της Έλλης Πασπαλά

H ερμηνεύτρια, που επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για έναν κύκλο εμφανίσεων με σύνθημα "Ανοιξιάτικα βράδια έρχονται", μιλάει στο "α" για τα δικά της αθηναϊκά hot spot.