Η Νατάσα Θεοδωρίδου ανανεώνει το ραντεβού στο Παλλάς με την παράσταση "Όλα Έρωτας"

Ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων, μαζί με τον Κώστα Καραφώτη, τον Στέλιο Διονυσίου και την Έλλη Κοκκίνου.

Νατάσα Θεοδωρίδου

Ειδικά για την γιορτή των ερωτευμένων και σε συνέχεια των εμφανίσεών της, η Νατάσα Θεοδωρίδου, μας προσκαλεί μαζί με τον Κώστα Καραφώτη, σε μια ακόμη μουσική γιορτή, αυτή τη φορά αφιερωμένη στον Έρωτα, ανήμερα της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου, την Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου, στις 9μ.μ.

Σε αυτή την ειδική βραδιά, η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Στέλιος Διονυσίου, και ο Κώστας Καραφώτης, με special guest την Έλλη Κοκκίνου, θα ερμηνεύσουν όλες τις διαχρονικές επιτυχίες, που μας κάνουν κάθε φορά να ερωτευόμαστε, να ταξιδεύουμε και να τραγουδάμε. Οι 4 φίλοι, συμπράττουν επί σκηνής και μας προσκαλούν σε ένα μουσικό πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει μοναδικές εκτελέσεις των πιο ερωτικών τραγουδιών.

Τις συναυλίες επιμελείται σκηνοθετικά ο Γιώργος Λύρας, τη σκηνογραφία υπογράφει η Μαίρη Τσαγκάρη και τους φωτισμούς ο Περικλής Μαθιέλλης. Στο εμβληματικό Θέατρο Παλλάς λειτουργεί για το κοινό, το υψηλής αισθητικής "Foyer Pallas", από το Panas Group, που έχει επιμεληθεί η σκηνογράφος Εύα Νάθενα. Το bar και οι υπηρεσίες εστίασης θα λειτουργήσουν παράλληλα με τη συναυλία. 

Περισσότερες πληροφορίες

«Όλα Έρωτας»

  • Ελληνική

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μαζί με τον Κώστα Καραφώτη υποδέχονται επί σκηνής τον Στέλιο Διονυσίου, για μία μοναδική συναυλία, αφιερωμένη στη γιορτή του έρωτα. Special guest η Έλλη Κοκκίνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Nightlife

"Πανηγυρτζίδικοι balkan" ρυθμοί από τους Polkar στον "Σταυρό του Νότου"

Σουτιέν, τρομπέτες, πανηγύρι, χορός και ομαδικά συνθήματα σε δυο εκρηκτικές βραδιές.

28/04/2022

Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης και η Γεωργία Νταγάκη για δύο μοναδικές συναυλίες στον "Σταυρό του Νότου"

Οι δύο καλλιτέχνες αποχαιρετούν την χειμερινή περίοδο εκεί ακριβώς όπου την άνοιξαν, σηματοδοτώντας και την έναρξη της καλοκαιρινής τους περιοδείας.