Παράταση για την Ελένη Τσαλιγοπούλου στο «Π131»

Όλα τα Σάββατα του Φεβρουαρίου έκλεισε στην ατζέντα της η δημοφιλής ερμηνεύτρια, που μετά από τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις του Ιανουαρίου, θα συνεχίσει να ξεφυλλίζει το «Άλμπουμ» της για έναν μήνα ακόμη.

Παράταση για την Ελένη Τσαλιγοπούλου στο «Π131»

Την πολυσχιδή διαδρομή της θα συνεχίσει να ξεδιπλώνει όλα τα Σάββατα του Φεβρουαρίου η Ελένη Τσαλιγοπούλου στο «Πειραιώς 131», έναν από τους πιο άνετους, ανθρώπινους χώρους της πόλης. Φορμαρισμένη και γεμάτη ενέργεια, παρουσιάζει μια νοσταλγική περιπλάνηση στο βαθύ ρεπερτόριό της, γεμάτο συγκινησιακές στιγμές (τα «Θέλω να αλλάξεις το εισιτήριο» και «Θα ‘μαι Πάντα Εδώ» προσφέρουν δυο από τις πιο συναισθηματικές ερμηνείες της παράστασης), αλλά και στάσεις εκστατικές, όπου τραγούδια σαν το «Τράβα ρε Μάγκα» σε surf-rock εκδοχή, ή το τζαζίστικο «Τα Παιδιά της Γειτονιάς σου», δίνουν ανάσες στη σάλα.

Ο Γιάννης Παπαγεωργίου, ταλαντούχος τραγουδοποιός και λαϊκός κιθαρίστας, φέρνει ιδιαίτερη δυναμική στη σκηνή, με χορταστικές ερμηνείες σε τραγούδια όπως το «Ας Παν’ στην Ευχή τα Παλιά», ή το «Κάτω απ’ το Πουκάμισό μου», ενώ τα μουσικά γκάζια φορτσάρουν οι Bogaz Musique, σταθερή συνεργάτες της Τσαλιγοπούλου, που επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα μετά από μεγάλο διάστημα αποχής, για να εισπράξει την αγάπη του κοινού της και να εξασφαλίσει παράταση των εμφανίσεών της για έναν επιπλέον μήνα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.

01/04/2024

"Ο Σταύρος Ξαρχάκος προτείνει" στο θέατρο Άλσος

Μαζί με τους Βασίλη Δρογκάρη, Ηρακλή Ζάκκα, Αλέξανδρο Καψοκαβάδη και Νεοκλή Νεοφυτίδη.

Υποδεχόμαστε την άνοιξη στο "Caja de Musica"

Τη σκηνή θα μοιραστούν η Ελένη Κατσούλη με τη Μαρία Αλαμανή, η Πολυξένη Καράκογλου και η νέα female μπάντα της Αθήνας, Très Lalà.

Η αθηνοραματική πλευρά της Έλλης Πασπαλά

H ερμηνεύτρια, που επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για έναν κύκλο εμφανίσεων με σύνθημα "Ανοιξιάτικα βράδια έρχονται", μιλάει στο "α" για τα δικά της αθηναϊκά hot spot.

Ο Δημήτρης Μυστακίδης έρχεται τα Σάββατα του Μαρτίου στον club του "Σταυρού του Νότου"

Ο κιθαρίστας μαζί με εκλεκτούς συνεργάτες του υποδέχεται την άνοιξη στη σκηνή.

Παράταση για τη Νατάσσα Μποφίλιου στο "Vox"

"Κάτι Καίγεται..." στη νέα παράσταση των Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Ευαγγελάτου.

Ο David Morales, ο κορυφαίος DJ και remixer έρχεται στο "Botoxe Athens"

Τη βραδιά θα ανοίξει ο DJ Akylla πριν αναλάβει τα ηνία στα decks ο σούπερ σταρ DJ.