Η «Συνοικία Ασμάτων» του Ιεροκλή Μιχαηλίδη… μετακομίζει!

Σε νέο χώρο μεταφέρεται η μουσική παράσταση του δημοφιλούς ηθοποιού, με τους Γιάννη Μπέζο και Ταξιάρχη χάνο ως συνταξιδιώτες σε μια αναδρομή στην ιστορία της καθαρόαιμης ελληνικής διασκέδασης.

Η «Συνοικία Ασμάτων» του Ιεροκλή Μιχαηλίδη… μετακομίζει!

Μετά το αρχικό της σαλπάρισμα από την οδό Πειραιώς, η «Συνοικία Ασμάτων» του Ιεροκλή Μιχαηλίδη μεταφέρεται στην Ιερά Οδό και τη σκηνή του «Votanikos Plus» (Ιερά Οδός 76 και Σπύρου Πάτση, 2103412622) από το Σάββατο 26 Ιανουαρίου, με την κεφάτη και πληθωρική αναδρομή της στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού, από τα ανάλαφρα 60s αστικά ακούσματα του Σουγιούλ και του Γούναρη, μέχρι το ρεμπέτικο του Βαμβακάρη, του Τσιτσάνη και του Χιώτη, κι από εκεί στον Ζαμπέτα, τον Παπαϊωάννου και τον Καλδάρα.

Πλαισιωμένοι από μια σπουδαία μουσική ορχήστρα και υποστηριζόμενοι από τις εξαιρετικές φωνές των Δήμητρα Σταθοπούλου, Άγγελου Ανδριανού, Μαίρης Δούτση και Ανδρέα Λάφη, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης με τον Ταξιάρχη Χάνο και τον Γιάννη Μπέζο κρατούν κεντρικές θέσεις σε ένα μουσικό πολυθέαμα που μιξάρει χιούμορ και συγκίνηση, με αέρα θεατρικότητας και κεντρικό άξονα την καθαρόαιμη ελληνική διασκέδαση. Με την αλλαγή στέγης έρχεται και αλλαγή μέρας και ώρας, αφού πλέον η «Συνοικία Ασμάτων» θα υποδέχεται τους επισκέπτες της κάθε Σάββατο στις 11μμ. Είσοδος στο μπαρ από 10 ευρώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.

01/04/2024

"Ο Σταύρος Ξαρχάκος προτείνει" στο θέατρο Άλσος

Μαζί με τους Βασίλη Δρογκάρη, Ηρακλή Ζάκκα, Αλέξανδρο Καψοκαβάδη και Νεοκλή Νεοφυτίδη.

Υποδεχόμαστε την άνοιξη στο "Caja de Musica"

Τη σκηνή θα μοιραστούν η Ελένη Κατσούλη με τη Μαρία Αλαμανή, η Πολυξένη Καράκογλου και η νέα female μπάντα της Αθήνας, Très Lalà.

Η αθηνοραματική πλευρά της Έλλης Πασπαλά

H ερμηνεύτρια, που επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για έναν κύκλο εμφανίσεων με σύνθημα "Ανοιξιάτικα βράδια έρχονται", μιλάει στο "α" για τα δικά της αθηναϊκά hot spot.

Ο Δημήτρης Μυστακίδης έρχεται τα Σάββατα του Μαρτίου στον club του "Σταυρού του Νότου"

Ο κιθαρίστας μαζί με εκλεκτούς συνεργάτες του υποδέχεται την άνοιξη στη σκηνή.

Παράταση για τη Νατάσσα Μποφίλιου στο "Vox"

"Κάτι Καίγεται..." στη νέα παράσταση των Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Ευαγγελάτου.

Ο David Morales, ο κορυφαίος DJ και remixer έρχεται στο "Botoxe Athens"

Τη βραδιά θα ανοίξει ο DJ Akylla πριν αναλάβει τα ηνία στα decks ο σούπερ σταρ DJ.