Η Σπείρα Σπείρα έχουν την απάντηση στη μελαγχολία της Δευτέρας

Χαρακτηρίζουν τη νέα τους μουσική παράσταση στη «Σφίγγα» «ιαματική» και έχουν επίσημο καλεσμένο τον Σταμάτη Κραουνάκη.

Η Σπείρα Σπείρα έχουν την απάντηση στη μελαγχολία της Δευτέρας

Ένα «ιαματικό θέαμα τραγουδιών» παρουσιάζουν από τη Δευτέρα 6/11 στη «Σφίγγα» τα «Παιδιά της Σφίγγας», δηλαδή οκτώ άρρενα μέλη της ομάδας Σπείρα Σπείρα με επίσημο καλεσμένο τον Σταμάτη Κραουνάκη – λίγο μετά την ολοκλήρωση του κύκλου του πολύ επιτυχημένου «Όλοι ένα». Αυτή η ταλαντούχα παρέα και ο σπουδαίος συνθέτης έχουν συγκεντρώσει τραγούδια απ’ όλες τις εποχές και απ’ όλα τα μέρη του κόσμου, τα οποία δένουν με τη χαρακτηριστική τους άνεση να τραγουδούν, να χορεύουν και να παίζουν. Ο στόχος τους είναι να μας ανακουφίσουν στην αρχή της βδομάδας από μικρά και μεγάλα βάσανα, και να «μας ισιώσουν τη διάθεση».

Περισσότερες πληροφορίες

Σφίγγα Music Theatre

Ακαδημίας & Ζωοδόχου Πηγής, Κέντρο
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στο "VΟΧ"

Ο τραγουδοποιός ξεκινάει μια νέα σειρά εμφανίσεων μαζί με την ιστορική μπάντα του, που επανενώθηκε το περασμένο καλοκαίρι.

21/11/2022

Τι θα δούμε στο "Γυάλινο Μουσικό Θέατρο" τον Δεκέμβριο

H Ελένη Βιτάλη με τον Χρήστο Θηβαίο, ο Κωνσταντίνος Στιβακτής με την Μάγδα Βαρούχα, η Εύη Μάζη και η Έρρικα Πατρικίου αλλά και καλεσμένοι έκπληξη μας βάζουν σε εορταστικό κλίμα.

Μυσταγωγία και καλό ελληνικό τραγούδι στο "Χαμάμ"

Ο Βαγγέλης Τρίγκας και η Μαργαρίτα Καραμολέγκου, η Σοφία Παπάζογλου και ο Χρήστος Τσιαμούλης, ο Γιώργος Ξηντάρης και η Κατερίνα Τσιρίδου φιλοξενούνται στην ιστορικό χώρο του "Χαμάμ".

Νέες ημερομηνίες για τις εμφανίσεις της Ιουλίας Καραπατάκη στο Σταυρό του Νότου

Η θετική ενέργεια της καλλιτέχνιδας θα γεμίσει τη σκηνή του Σταυρού του Νότου με την κιθάρα και την μπάντα της να σιγοντάρουν σε τρεις εμφανίσεις.

H Πέννυ Μπαλτατζή δίνει ραντεβού τις Τετάρτες στο Caja de Musica

Στις αποσκευές της έχεις τις επιτυχίες της, τη γενναιοδωρία της και την πληθωρικότητα της που κερδίζουν το κοινό απ’ τα πρώτα λεπτά.

Οι Apotihans διασκευάζουν μουσικές επιτυχίες στη σκηνή της Σφίγγας

Μια νέα σειρά παραστάσεων έρχεται από τα τέλη Νοέμβριου στη μουσική σκηνή της Σφίγγας.

"Elly loves jazz - Vol.2": Η ‘Ελλη Πασπαλά επιστρέφει με τζαζ διάθεση στη σκηνή του Άλσους

Μια παράσταση αφιερωμένη στην τεράστια μουσική παράδοση της jazz και στα τραγούδια που σφράγισαν την ιστορία της παγκόσμιας μουσικής.