Παράταση για Παυλίδη και νέα ραντεβού στον «Σταυρό»

Ο Παυλίδης θα μιλήσει για δύο ακόμη Παρασκευές κατευθείαν στην καρδιά μας με τους στίχους του, ενώ στις σκηνές του «Σταυρού» ετοιμάζεται γυναικεία κατάληψη.

Παράταση για Παυλίδη και νέα ραντεβού στον «Σταυρό»

Είναι από τα live που αξίζει να παρακολουθήσεις σιωπηλά, γιατί αλλιώς θα χάσεις πολλά. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, τους στίχους του τραγουδοποιού-«ποιητή» (ευθείς και ξεκάθαροι στη διατύπωση και το νόημά τους) και τα μελωδικά στοιχεία των ενορχηστρώσεων. Παρακολουθώντας τον Παύλο Παυλίδη και τους B-Movies (καθιστούς σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς) σ’ αυτήν τη σειρά εμφανίσεων στο Plus που αναδεικνύει την ποιητική διάσταση των στίχων, αισθάνεσαι ότι κάθε λεπτό από την αρχή ως το τέλος μετράει, κι αυτό, μαζί με την απήχηση που έκανε τις αρχικά πέντε προγραμματισμένες ημερομηνίες sold out, δικαιολογεί την παράταση για δύο ακόμη Παρασκευές (23 & 30/1) ώστε να (ξανα)πάτε.

Παράταση για Παυλίδη και νέα ραντεβού στον «Σταυρό» - εικόνα 1

Αν έχετε πάει σε live του Μίλτου Πασχαλίδη, θα έχετε σίγουρα γοητευτεί από τη φωνή και την παρουσία της Μιρέλας Πάχου. Η τραγουδοποιός, μουσικός και… νομικός έκανε το δικογραφικό της ντεμπούτο την περασμένη χρονιά με την αισιόδοξη, διαυγή και εύληπτη «Μιρέλα», όπου έβαλε το χεράκι της και ένα σύνολο τρανταχτών ονομάτων. Όλοι αυτοί θα συμμετέχουν στις δύο εμφανίσεις της Πάχου στο Club: στις 22/1, οι Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Μίλτος Πασχαλίδης και τα Κίτρινα Ποδήλατα, και στις 29/1 οι Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Βασίλης Καζούλης και Σπύρος Γραμμένος.

Παράταση για Παυλίδη και νέα ραντεβού στον «Σταυρό» - εικόνα 2

Σημειώστε μερικά ακόμη ραντεβού: η δυναμική Ευδοκία Ράπτη παρουσιάζει την Παρασκευή 23/1 στο Cloub τη μουσική παράσταση «Επί σκηνής – Πράξη δεύτερη» με κομμάτια από τον προσωπικό της δίσκο «Project eponymous», μια επιλογή ελληνικών, jazz, rock και blues κομματιών και guest τον Τζόνι Βαβούρα^ από τις 30/1 δεν θα χάσουμε το… αστρικό ραντεβού μας στο Club με τη χειμαρρώδη Ματούλα Ζαμάνη και από τις 6/2 στο Plus θα διασκεδάζουμε με την ψυχή μας με τη φωτεινή Μαρίζα Ρίζου, την οποία μάλιστα σκηνοθετεί ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης.

Περισσότερες πληροφορίες

Σταυρός του Νότου Plus

Φραντζή & Θαρύπου, Νέος Κόσμος
  • Night Life

Σταυρός του Νότου Club

Φραντζή & Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος
  • Night Life

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.

01/04/2024

"Ο Σταύρος Ξαρχάκος προτείνει" στο θέατρο Άλσος

Μαζί με τους Βασίλη Δρογκάρη, Ηρακλή Ζάκκα, Αλέξανδρο Καψοκαβάδη και Νεοκλή Νεοφυτίδη.

Υποδεχόμαστε την άνοιξη στο "Caja de Musica"

Τη σκηνή θα μοιραστούν η Ελένη Κατσούλη με τη Μαρία Αλαμανή, η Πολυξένη Καράκογλου και η νέα female μπάντα της Αθήνας, Très Lalà.

Η αθηνοραματική πλευρά της Έλλης Πασπαλά

H ερμηνεύτρια, που επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για έναν κύκλο εμφανίσεων με σύνθημα "Ανοιξιάτικα βράδια έρχονται", μιλάει στο "α" για τα δικά της αθηναϊκά hot spot.

Ο Δημήτρης Μυστακίδης έρχεται τα Σάββατα του Μαρτίου στον club του "Σταυρού του Νότου"

Ο κιθαρίστας μαζί με εκλεκτούς συνεργάτες του υποδέχεται την άνοιξη στη σκηνή.

Παράταση για τη Νατάσσα Μποφίλιου στο "Vox"

"Κάτι Καίγεται..." στη νέα παράσταση των Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Ευαγγελάτου.

Ο David Morales, ο κορυφαίος DJ και remixer έρχεται στο "Botoxe Athens"

Τη βραδιά θα ανοίξει ο DJ Akylla πριν αναλάβει τα ηνία στα decks ο σούπερ σταρ DJ.