Caja de Música
Είσ.: € 15. Προπ.: www.more.com
Διεύθυνση:
Tηλ:
Συναυλίες
Βασίλης Κωνσταντινάκος & Μαρία Μιχαλάκα
Μια παράσταση που διαμορφώνει ένα ιδιαίτερο μουσικό τοπίο με τις πρωτότυπες συνθέσεις του Βασίλη (πιάνο)και την αισθαντική ερμηνεία και το βιολί της Μαρίας.
19/03 Πέμ. 9 μ.μ.
Δημήτρης Γαλακτόπουλος
Ενόψει της κυκλοφορίας του πρώτου του άλμπουμ με τίτλο «Μέρα που φεύγει», ο μουσικός θα παρουσίασει μαζί με την μπάντα του δικά του, αλλά και τραγούδια αγαπημένων καλλιτεχνών. Εκλεκτοί καλεσμένοι θα είναι ο Κύριος Κ , ο Βασίλης Ράλλης και ο Θανάσης Πεθεριώτης.
20/03 Παρ. 10 μ.μ.
Βασίλης Λέκκας
«Στον αστερισμό του Τόλη»: Μια βραδιά τιμής προς τον ερμηνευτή που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στο ελληνικό τραγούδι. Μαζί του η Ιωάννα Εμμανουήλ.
14/03 Σάβ. 10 μ.μ.
Βασίλης Λέκκας
«Στον αστερισμό του Τόλη»: Μια βραδιά τιμής προς τον ερμηνευτή που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στο ελληνικό τραγούδι. Μαζί του η Ιωάννα Εμμανουήλ.
21/03 Σάβ. 10 μ.μ.
Φώτης Ρωμανίδης & Ίριδα Πάτσαρη
Δύο νέοι καλλιτέχνες που αναμειγνύουν την μπλουζ με τη ροκ και την ποπ σε δικές τους συνθέσεις και διασκευές. Τη βραδιά θα εγκαινιάσουν οι Μπαντάμ, ανεβαίνοντας πρώτοι στη σκηνή με ένα δυναμικό ροκ σετ γεμάτο ενέργεια. Ο Φώτης Ρωμανίδης είναι ένας νέος blues rock καλλιτέχνης που αποτυπώνει τα συναισθήματα του στα τραγούδια του. Δεν γράφει μόνο τους στίχους αλλά τραγουδάει, παίζει κιθάρα και σαξόφωνο. Η Ίριδα Πάτσαρη είναι τραγουδίστρια, συνθέτρια και πιανίστρια με δυναμική σκηνική παρουσία και ξεχωριστή αισθητική. Με βασικό της όργανο το πιάνο και πινελιές ακκορντεόν, δημιουργεί ένα πρόγραμμα γεμάτο συναίσθημα και ενέργεια.
22/03 Κυρ. 8.30 μ.μ.
Πηνελόπη Σεργουνιώτη
Μια συναυλία με τις αγαπημένες διασκευές της τραγουδίστριας σε ρεμπέτικα, κλασικά λαϊκά και παραδοσιακά τραγούδια και κομμάτια από την προσωπική της δισκογραφία. Καλεσμένος της ο αγαπημένος τραγουδοποιός Ορέστης Ντάντος (Τακούνια για καρφιά, Νερό στη βάρκα, Μία κι έξω κ.ά.). Μουσικοί της συνοδοιπόροι είναι οι Δημήτρης Μπαρμπαγάλας (μουσική επιμέλεια, κιθάρες), Χάρης Κελλάρης (μπάσο), Βαχάν Γλαλστιάν (πνευστά) και Αλέξανδρος Κούρος (τύμπανα).
23/03 Δευτ. 9 μ.μ.
Κωνσταντίνα Κορδούλη
H ερμηνεύτρια με την αέρινη φωνή σε ένα πρόγραμμα που ισορροπεί ανάμεσα σε έντεχνα ακούσματα και σύγχρονες μουσικές διαδρομές.
24/03 Τρ. 9 μ.μ.