Ο Παντελής Αμπαζής έκλεισε τα 30 του και συνεχίζει ακάθεκτος

Την Τρίτη 21 Ιουλίου, το αίθριο της Στοάς Αρσακείου γεμίζει τραγούδια, χιούμορ, συγκίνηση και απρόβλεπτες μουσικές συναντήσεις.

Παντελής Αμπαζής

Ο Παντελής Αμπαζής γιορτάζει 30 χρόνια δισκογραφίας και κάνει ένα μοναδικό live έχοντας μαζί του τον Πάνο Μουζουράκη τον Ρένο Χαραλαμπίδη και τον θρυλικό θηλυκό θίασο "Ζήτω τα Λαϊκά Κορίτσια".

Παντελής Αμπαζής

Την Τρίτη 21 Ιουλίου, το αίθριο της Στοάς Αρσακείου γεμίζει τραγούδια, χιούμορ, συγκίνηση και απρόβλεπτες μουσικές συναντήσεις, καθώς ο "μαντάμ" τραγουδοποιός Παντελής Αμπαζής γιορτάζει 30 χρόνια δισκογραφίας με μια μοναδική επετειακή συναυλία. Στη σκηνή θα βρεθούν δύο αγαπημένοι φίλοι και ξεχωριστοί καλλιτέχνες, ο Πάνος Μουζουράκης και ο Ρένος Χαραλαμπίδης, σε μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις, ιστορίες, αναμνήσεις και τραγούδια που σημάδεψαν μια ολόκληρη δημιουργική διαδρομή. Μαζί τους, ο θρυλικός θηλυκός θίασος "Ζήτω τα Λαϊκά Κορίτσια", που με το ιδιαίτερο ύφος και την εκρηκτική σκηνική του παρουσία θα δώσει τον δικό του ξεχωριστό παλμό στη γιορτή.

Παντελής Αμπαζής
Τριάντα χρόνια τραγούδια, συνεργασίες, παρέες, γέλια και μουσικές ιστορίες συναντιούνται σε μια βραδιά που υπόσχεται να είναι γιορτινή, συγκινητική και παντελώς... αμπαζική όπως την χαρακτηρίζει ο ίδιος.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Party in the Park Vol.2 powered by ΔΕΗ: Μια μεγάλη γιορτή μουσικής, χαράς και ελεύθερης συμμετοχής στο Πεδίον του Άρεως

Ένα εμβληματικό πάρκο και spot της Αθήνας μετατράπηκε σε ανοιχτό χώρο συνάντησης, με live radio shows, συνεντεύξεις, δράσεις για μικρούς και μεγάλους και μια μοναδική live εμφάνιση της Κατερίνας Λιόλιου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
13/07/2026

Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών ταξιδεύει στο Ναύπλιο με το "Κοντσέρτο της Κορίνθου"

Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών εμφανίζεται στις 18 Ιουλίου στο 35ο Φεστιβάλ Ναυπλίου, παρουσιάζοντας το "Κοντσέρτο της Κορίνθου" με ελευθέρη είσοδο.

Σε άλλα νέα, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου διακρίθηκε σε παγκόσμιο διαγωνισμό των Metallica

Μετά τη σαρωτική του εμφάνιση στο ΟΑΚΑ, το θρυλικό συγκρότημα στρέφει ξανά το βλέμμα του στην Ελλάδα στο πλαίσιο του διαγωνισμού #GetTheReLoadOut.

Helloween: Γιόρτασαν τα 40 με την Πλατεία Νερού να σείεται από το τραγούδι του κόσμου

Μετά τον θρίαμβο του 2023 οι Γερμανοί ξανάρθαν στην Ελλάδα, χαρίζοντας στο Release Athens το (μάλλον) θεαματικότερο sing-along που έχει ακουστεί στα 10 χρόνια του επιτυχημένου φεστιβάλ. Πιο πριν, εντωμεταξύ, είδαμε και τους λεοντόκαρδους Saxon.

Ο Yngwie Malmsteen έρχεται στην Ελλάδα για δύο συναυλίες

Με τη μεγαλύτερη δυνατή γκάμα υλικού στο ρεπερτόριο του, ο θρυλικός Malmsteen θα κάνει στάση στην Ελλάδα για 2 ακόμα εμφανίσεις που θα αφήσουν ιστορία.

Στη Σκιά των Βράχων: Με αυτές τις εκδηλώσεις κλείνει ο Ιούλιος

Από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο, το Φεστιβάλ σας προσκαλεί όλους σε ένα καλοκαίρι γεμάτο μουσική, θέατρο και πολιτισμό στο Θέατρο Βράχων.

"Μελωδίες της Καρδιάς": Μια ξεχωριστή συναυλία στο Σπίτι του Ελύτη

Στις 22 Ιουλίου, το Σπίτι του Ελύτη φιλοξενεί τη συναυλία "Μελωδίες της Καρδιάς" με εκλεκτούς καλλιτέχνες.