"Καλησπέρα και καλή βραδιά": Τα μπουζούκια των 80s επιστρέφουν στη λεωφόρο Συγγρού

Με πρωταγωνιστή τον ήχο της ένδοξης δεκαετίας, οι θαμώνες μεταφέρονται στην ατμόσφαιρα ενός λαϊκού "μαγαζιού" της εποχής.

Βαγγελιώ Φασουλάκη

Η σουρεάλ περσόνα του τραγουδιού Βαγγελιώ Φασουλάκη, ο πολυδιάστατος Γιώργης Μανωλάκης σε ρόλο μπουζουξή της εποχής, ο βίνταζ ερμηνευτής Θοδωρής Σούκας και μία δυνατή ομάδα μουσικών, βουτάνε σε έναν παρεξηγημένο κόσμο, στον κόσμο του σκυλάδικου (όπως ήταν η φρασεολογία της εποχής).

Με πρωταγωνιστές τα μπουζούκια και τον ήχο της ένδοξης δεκαετίας του '80, τα έντονα φώτα, τις παθιασμένες ερμηνείες, τις περμανάντ, τις βάτες και το μπλαζέ ύφος, οι θαμώνες μεταφέρονται στην ατμόσφαιρα ενός λαϊκού "μαγαζιού" της εποχής.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο από 20 Φεβρουαρίου έως 28 Μαρτίου.

στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

  • Μπουζούκια που σκοτώνουν
  • Τραγουδιστές που ματώνουν
  • Τραγουδάρες που ξύνουν πληγές
  • Ποτάρες που σβήνουν φωτιές

"Μπουζούκια στην πίστα": Η παράσταση που αρέσει

Πειράζει...; Ε όχι, δεν πειράζει!

Συντελεστές

  • Βαγγελιώ Φασουλάκη, φωνή
  • Γιώργης Μανωλάκης, μπουζούκι - φωνή
  • Θοδωρής Σούκας, φωνή
  • Βασίλης Γιασλακιώτης, τύμπανα
  • Παναγιώτης Καπιζιώνης, μπουζούκι
  • Μάριος Δημητρόπουλος, αρμόνιο
  • Στέφανος Κουρουπάκης, ηλ.μπάσο
  • Γιώργος Παπαδόπουλος, ηλ.κιθάρα
  • Σχεδιασμός φωτισμού: Γιώργος Ρώμας
  • Ηχοληψία: Γιώργος Καρυώτης

Πληροφορίες

Διάρκεια: 4 ώρες

Προπώληση: more.com (15€)

Ταμείο: 17€

Κρατήσεις: 210 9315600

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:30

Έναρξη: 22:30

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Λεωφ. Συγγρού 143
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Αυτό το Σαββατοκύριακο η Εθνική Λυρική Σκηνή ταξιδεύει στην Τήνο

Οι Εκπαιδευτικές & Κοινωνικές Δράσεις της Εθνικής Λυρικής Σκηνής επισκέπτονται την Τήνο με μια σειρά παραστάσεων και εκπαιδευτικών δράσεων με ελεύθερη είσοδο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/04/2026

Οι Maruja είναι δυνατοί, μεγαλοπρεπείς και συγκινητικοί

Οι Βρετανοί ρόκερς πιστεύουν ότι δουλειά του καλλιτέχνη είναι να αντικατοπτρίζει την εποχή που ζούμε. H επερχόμενη συναυλία τους στην σκηνή του Gazarte στις 24 Απριλίου είναι θέμα συζήτησης στους φίλους του ψαγμένου ήχου.

Ο Νίκος Ξυδάκης πιστεύει ότι η επιτυχία είναι (και) ένα μαρτύριο

Πλαισιωμένος από φίλους και συνοδοιπόρους μουσικούς, με τους οποίους τον συνδέει μια μακρόχρονη καλλιτεχνική σχέση, παρουσιάζει ένα ιδιότυπο μουσικό ημερολόγιο που μοιάζει με μια παράδοξη αυτοπροσωπογραφία που συντίθεται επί σκηνής.

David Jackson: "Με τους Van der Graaf Generator περνούσαμε υπέροχα"

Ο θρυλικός σαξοφωνίστας καταφτάνει στην Αθήνα για μια σπέσιαλ συνεργασία με δύο Έλληνες μουσικούς (24/4). Με την ευκαιρία, λοιπόν, μιλά για τον δεσμό του με την Ιταλία, για τα "μυστικά" του αυτοσχεδιασμού, για τις χιπ χοπ συζητήσεις με τον εγγονό του, ακόμα και για ...ζώδια!

Μια κορυφαία συμφωνική συνάντηση Λεωνίδα Καβάκου - Philharmonia Orchestra στο Μέγαρο Μουσικής

Η συναυλία ανοίγει με την όπερα Βάντα του Αντονίν Ντβόρζακ, ακολουθεί το Κοντσέρτο του Ρόμπερτ Σούμαν και κλείνει με την Πρώτη Συμφωνία του Γιοχάννες Μπραμ.

Από τη θάλασσα στην έρημο: Μια μουσική ωδή στο νερό και τη ζωή στο Μέγαρο Μουσικής

Η Σαβίνα Γιαννάτου και το σύνολο Primavera en Salonico, σε σύμπραξη με την τραγουδίστρια Λάμια Μπεντίουϊ παρουσιάζουν τη συναυλία Watersong την Τετάρτη 6 Μαΐου.

Ευανθία Ρεμπούτσικα και Άρης Δαβαράκης παρουσιάζουν "Τα τραγούδια μας" στο Θέατρο Παλλάς

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τραγούδια που αναδύθηκαν από αυτή τη δημιουργική συνάντηση με special guest τον αγαπημένο ερμηνευτή Γιάννη Κότσιρα.