Οι "Μαγευτικές μελωδίες από τη μεγάλη οθόνη" επιστρέφουν στη Μαρίνα Φλοίσβου

Μια βραδιά γεμάτη με τα τραγούδια που αγαπήσαμε από τον ελληνικό κινηματογράφο.

Μαρίνα Φλοίσβου

Η εταιρεία διαχείρισης ακινήτων Lamda Development προσκαλεί όλες και όλους που αγαπούν την κινηματογραφική μαγεία, την Τρίτη 15 Ιουλίου στις 21.00, σε μια βραδιά γεμάτη νοσταλγικές μελωδίες στη Μαρίνα Φλοίσβου, έπειτα από την πρώτη συναυλία που πραγματοποιήθηκε στο The Ellinikon Experience Park, με περισσότερους από 1000 θεατές. Η Μαρίνα Φλοίσβου μετατρέπεται σε ένα σκηνικό, μέσα από το οποίο το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ξανά τις "Μαγευτικές μελωδίες από τη μεγάλη οθόνη", αυτή τη φορά με φόντο την ειδυλλιακή θέα του Σαρωνικού κόλπου. 

>> Η είσοδος είναι δωρεάν, απαιτείται κράτηση θέσης στην ειδική φόρμα συμμετοχής.

Δίπλα στη θάλασσα, ο διακεκριμένος συνθέτης Γιάννης Χριστοδουλόπουλος στο πιάνο ενώνει τις δυνάμεις του με τη Ζωή Παπαδοπούλου και τον Γιώργο Ντάβλα, σε μια συναυλία-αφιέρωμα στον ελληνικό κινηματογράφο. Οι τρεις τους θα μας ταξιδέψουν σε αξέχαστες στιγμές από αγαπημένες ελληνικές ταινίες, μέσα από τραγούδια που καθόρισαν τη χρυσή εποχή της μεγάλης οθόνης. 

Η βραδιά αυτή αποτελεί μία από τις πολιτιστικές δράσεις της Lamda Development.

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας στον οδηγό μουσικής του "α".

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ο Bad Bunny στην Αθήνα δε θα έρθει αλλά τουλάχιστον θα παίξει ένα πάρτι γι' αυτόν στο Arch

Αν και θα θέλαμε πολύ να δούμε ζωντανά σε κάποιο στάδιο της Αθήνας τον Bad Bunny, προς ώρας βολευόμαστε με ένα πάρτι!

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/09/2026

Idra Kayne και Θοδωρής Οικονόμου έρχονται στη Στοά Culture με το "Blue"

Η Idra Kayne και ο Θοδωρής Οικονόμου συναντιούνται στη Στοά Culture για το "Blue", ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο αγαπημένα τραγούδια και εκπλήξεις.

Ταξίδι απο το Swing στο Rock ’n’ Roll με τους Vanila Swing

Το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, στη σκηνή του Theatre of the No, ένα μουσικό ταξίδι στις δεκαετίες που καθόρισαν την πορεία της σύγχρονης μουσικής.

Le Trio Joubran: "Πηγαίναμε στην ελληνική εκκλησία της Ναζαρέτ για ν' ακούμε βυζαντινές μελωδίες"

Λίγο πριν την πρώτη τους συναυλία στην Αθήνα (25/9), ο Samir Joubran μας μιλά για την Παλαιστίνη, για το πώς τα βρίσκει με τ' αδέρφια του όταν διαφωνούν, αλλά και για μια οικογενειακή παράδοση που κρατά από το 1895.

Για τον Σταύρο Λάντσια ο αυτοσχεδιασμός δεν είναι επίδειξη δεξιοτεχνίας

Πέρυσι, η εμφάνισή του στο Φ Hill Sessions βγήκε sold out. Φέτος ξαναανεβαίνει στο Θέατρο Δόρα Στράτου μαζί με 7 ακόμη καταξιωμένους μουσικούς, κι εμείς προλάβαμε να συζητήσουμε μαζί του.

O θρύλος των μπλουζ, John Primer, επιστρέφει για μαθήματα μουσικής στην Αθήνα

Η σεζόν ξεκινάει στο Half Note Jazz Club με blues έκπληξη. "The Chicago Blues Living Legend & the Blues Harmonica Master".

The Dancemasters: Ο Michael Tsaousopoulos επιστρέφει στα decks του Bolivar για μια βραδιά γεμάτη dance anthems

Την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου ανεβαίνει στα decks με guest dj τον Κώστα Ζήκο.