Ο Papazó καλεί για "Διακοπές στη σελήνη"

Κάθε Πέμπτη του Μαρτίου στο “ARCH club” με διαφορετικούς καλεσμένους.

Papazó © Κωνσταντίνος Λέπουρης

Ο δημιουργός του πιο viral μουσικού πρότζεκτ - "το μπαλκόνι" του Papazó, μας προσκαλεί αυτή τη φορά, να πάμε όλοι μαζί "διακοπές στη σελήνη". Μέσα σε τέσσερις εμφανίσεις, κάθε Πέμπτη του Μαρτίου, έρχεται για πρώτη φορά μαζί με τη μπάντα του, να παρουσιάσει τα νέα του original κομμάτια, στο "ARCH club - live stage". Με την ξεχωριστή του αισθητική αλλά και την σύγχρονη μουσική του αντίληψη καταφέρνει να παρασέρνει τους ακροατές του, να τραγουδήσουν & να βιώσουν συναισθήματα μέσα από την προσωπική του "αλήθεια". 

Από την playlist, δεν θα λείψουν, διασκευές καθώς & κομμάτια από το "μπαλκόνι" του, που ξεχώρισαν, όπως το "είναι εντάξει μαζί μου", που πρόσφατα κυκλοφόρησε από την Minos Emi και αναδείχθηκε σε ραδιοφωνική επιτυχία. Με δυο ξεχωριστούς καλεσμένους κάθε Πέμπτη, ο Papazó θα μας μεταφέρει, μέσα από το ιδιαίτερο μουσικό του στίγμα, σ’ ένα ταξίδι  ως τη σελήνη. Μαζί του, η χαρισματική νέα ερμηνεύτρια Άρτεμις Κυριακοπούλου καθώς και τέσσερις κορυφαίοι δεξιοτέχνες της νεότερης γενιάς.


"Διακοπές στη Σελήνη" λοιπόν, από 6 Μαρτίου, για τέσσερις εβδομάδες στο "ARCH club- Live stage". Παίζουν οι Papazó (φωνή, live looping, κιθάρες, πλήκτρα, μαντολίνο, φυσαρμόνικα), Άρτεμις Κυριακοπούλου (φωνή), Μάριος Καραμπότης (μουσική επιμέλεια), Πέτρος Σπιθουράκης (κιθάρα), Κώστας Χριστοδούλου (τύμπανα) και Μίνως Πετσετάκης (μπάσο).

O Papazó είναι μουσικός παραγωγός, τραγουδιστής-τραγουδοποιός με κλασσικές σπουδές στην κιθάρα και την αρμονία. Εκτός από κιθάρα παίζει μπάσο, πλήκτρα, μαντολίνο κ.α.
Παράλληλα, συνεργάζεται με αρκετούς καλλιτέχνες indie pop, rock, hip-hop και έντεχνο στο
home studio του στην Αθήνα. Με το viral project του "το μπαλκόνι του Papazó", που ξεκίνησε μέσα από τις πλατφόρμες του TikTok & instagram, έχει καταφέρει να το μεταφέρει ήδη σε sold out, live εμφανίσεις στην Αθήνα αλλά και πολλά άλλα μέρη της Ελλάδας. Έχει κυκλοφορήσει ήδη το "Ατελιέ” με τον Akyla,  "Τα αγόρια δεν κλαίνε" καθώς και την διασκευή "Είναι εντάξει μαζί μου" από την Minos Emi, με την Νίνα Μαζάνη.

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας στον οδηγό μουσικής του "α".

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Papazó

  • Rock-pop-folk

Ο δημιουργός του πιο viral μουσικού πρότζεκτ («το μπαλκόνι του Papazó») μας προσκαλεί αυτήν τη φορά να πάμε όλοι μαζί «Διακοπές στη σελήνη». Μέσα σε τέσσερις εμφανίσεις έρχεται για πρώτη φορά μαζί με τη μπάντα του για να παρουσιάσει τα νέα του original κομμάτια. Με την ξεχωριστή του αισθητική αλλά και την σύγχρονη μουσική του αντίληψη καταφέρνει να παρασέρνει τους ακροατές του, να τραγουδήσουν & να βιώσουν συναισθήματα μέσα από την προσωπική του «αλήθεια». Από την playlist, δεν θα λείψουν, διασκευές καθώς & κομμάτια από το «μπαλκόνι» του, που ξεχώρισαν, όπως το «είναι εντάξει μαζί μου».

Arch Club - Live Stage

Πέτρου Ράλλη 29 & Κρήτης 1
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ο Φοίβος Δεληβοριάς επιστρέφει στο Κύτταρο μαζί με την παρέα του

Ένα μουσικό threesome που ανυπομονεί να γίνει κοινότητα, κάθε Σάββατο για λίγες μόνο παραστάσεις.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
10/12/2025

Η Μελίνα Μαβίδου ανεβαίνει για πρώτη φορά στη σκηνή της Αθήνας

Η ανερχόμενη μουσικός ξεσηκώνει "το Πατάρι" μ' ένα εκρηκτικό live στις 12 Δεκεμβρίου.

Greg Foat: "Το καλύτερο πράγμα που μου συνέβη ποτέ, είναι ότι έγινα πατέρας"

Πολυγραφότατος και συζητημένος πιανίστας στο βρετανικό τζαζ στερέωμα, έρχεται για συναυλία στην Αθήνα (Παρασκευή 12/12, στο "Gazarte"). Με την ευκαιρία, λοιπόν, μας ξεναγεί στον δημιουργικό του κόσμο, ενώ μας ανακοινώνει κι έναν καινούριο δίσκο, ηχογραφημένο στη Σάμο.

Patti Smith Quartet: Η ιέρεια της ροκ στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Ο ζωντανός θρύλος της Νέας Υόρκης επιστρέφει στην Αθήνα για μια μοναδική βραδιά.

Δισκοκριτική: Ο Διονύσης Σαββόπουλος απέναντι στο "Ροκ Του Μέλλοντός Μας"

Ο Ορέστης Πλακίδης δίνει μικρόφωνο στην Klavdia, στον Φώτη Σιώτα, στον Πάνο Μουζουράκη (και σε αρκετούς ακόμα) και προσπαθεί να φανταστεί τη σπουδαία κληρονομιά του Θεσσαλονικιού τραγουδοποιού με όρους του σήμερα και του αύριο. Όμως η μάχη αποδεικνύεται πολύ δύσκολη.