Η Νεφέλη Φασούλη για δύο τελευταίες συναυλίες στον Σταυρό του Νότου Plus

Μετά από 2 sold out παραστάσεις, η Νεφέλη Φασούλη και η ομάδα της επιστρέφουν για 2 ακόμη δυνατές εμφανίσεις στο μέρος που ξεκίνησαν όλα.

Νεφέλη Φασούλη

Μετά από 2 sold out παραστάσεις, η Νεφέλη Φασούλη και η ομάδα της επιστρέφουν για 2 ακόμη δυνατές εμφανίσεις στο μέρος που ξεκίνησαν όλα, στον Σταυρό του Νότου (Παρασκευές 7 & 21 Μαρτίου). Στον χώρο του Plus, θα λικνιστούμε αργά με εμπνευσμένες μουσικές της Μεσογείου και της Ανατολής, θα απολαύσουμε ένα απεριτίφ στον Κήπο του Αντώνη Απέργη, θα συγκινηθούμε με τους στίχους του Φοίβου Δεληβοριά και στο peak της νύχτας θα καταλήξουμε σε post-punk ρυθμούς. 

Πιστοί στον ψυχεδελικό τους ήχο, στην αγάπη για τα 70s, στα λαϊκά 45άρια, η Νεφέλη Φασούλη και η παρέα της μας καλούν να μοιραστούμε μία μουσική εμπειρία γεμάτη συναισθήματα.

Συντελεστές

Πλήκτρα: Κατερίνα Λιάκη
Μπάσο: Γιώργος Κωνσταντίνου
Τύμπανα: Παναγιώτης Κωστόπουλος
Κιθάρα: Γιάννης Πατάκας
Τσέλο-Σάζι: Νίκος Παπαϊωάννου

Προπώληση: more.com

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας στον οδηγό μουσικής του "α".

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Νεφέλη Φασούλη

  • Ελληνική

Πιστοί στον ψυχεδελικό τους ήχο, στην αγάπη για τα 70s, στα λαϊκά 45άρια, αλλά και πιο δημιουργικοί από ποτέ, η Νεφέλη Φασούλη και η παρέα της μας καλούν να μοιραστούμε μια μουσική εμπειρία γεμάτη συναισθηματικές διακυμάνσεις. Το πλάνο για τις βραδιές στο Plus αναμένεται συναρπαστικό. Θα λικνιστούμε αργά με εμπνευσμένες μουσικές της Μεσογείου και της Ανατολής, θα απολαύσουμε ένα απεριτίφ στον Κήπο του Αντώνη Απέργη, θα συγκινηθούμε με τους στίχους του Φοίβου Δεληβοριά και στο πικ της νύχτας θα καταλήξουμε σε post-punk μανιφέστο.

Σταυρός του Νότου Plus

Φραντζή & Θαρύπου, Νέος Κόσμος
  • Night Life

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

H Χριστίνα Μαξούρη τραγουδά για "Χίλιες Γυναίκες" σε μουσική Μίνου Μάτσα

Διαθέσιμο σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες είναι το νέο τραγούδι, τους στίχους του οποίου υπογράφει ο Θοδωρής Γκόνης.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
20/01/2026

Η Μαριάννα Παπαμακαρίου δηλώνει πάντα ετοιμοπόλεμη

Και πιστεύει ότι ένας δρόμος χωρίς εμπόδια, πιθανότατα, δεν οδηγεί πουθενά. Μιλά για την πορεία της στο 'α'.

"Μένουμε πάντα παιδιά" με το απόλυτο αποκριάτικο πάρτυ στο Θέατρο Παλλάς

Στις 18 Φεβρουαρίου θα στηθεί από τους Μπέσσυ Αργυράκη, Γιώργο Πολυχρονιάδη και Λάκης Τζορντανέλλι ένα συναρπαστικό ταξίδι πίσω στα '60s, ’70s και ’80s.

Ο Στάθης Δρογώσης τραγουδά "Πριν σβήσουν τα φώτα"

Μια μυσταγωγική συναυλία κάτω από το χαμηλό φως στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου με τέσσερις εκλεκτούς καλεσμένους.

Ποιος είναι ο Akylas που έκανε τους πάντες να ουρλιάζουν "Φέρτο" για τη Eurovision 2026;

Το viral "Ferto", η εκρηκτική παρουσία και η προσωπική ιστορία πίσω από το απόλυτο φαβορί για την φετινή εκπροσώπηση της Ελλάδας στον μουσικό διαγωνισμό

Ο Χρήστος Μάστορας τραγουδά τη "Μαργαρίτα"

Το πρώτο single από το επερχόμενο πρώτο προσωπικό album του, που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2026.

Δυναμική δισκογραφική επιστροφή για την Έλλη Κοκκίνου

Η Έλλη Κοκκίνου επιστρέφει δυναμικά με το νέο της τραγούδι "Από πού κι ως πού", σε μουσική και στίχους του Φοίβου.