Πυρκαγιές στο Λος Άντζελες: Θα αναβληθεί η απονομή των Βραβείων Grammy;

Ξεκίνησαν οι συζητήσεις για την αναβολή της 67ης τελετής των βραβεύσεων από την Ακαδημία Ηχογράφησης.

Grammy 2022: Oι μεγάλοι νικητές και τα highlights της 64ης τελετής απονομής των βραβείων

Με τις καταστροφικές πυρκαγιές στο Λος Άντζελες να συνεχίζουν να μαίνονται ανεξέλεγκτες για έβδομη μέρα σύσσωμη η κοινωνία και η βιομηχανία του θεάματος παρακολουθεί τα πάντα να ανατρέπονται. Τις ματαιώσεις διάφορων πολυαναμενόμενων κινηματογραφικών πρεμιέρων, συναυλιών και την αναστολή γυρισμάτων τηλεοπτικών σειρών και ταινιών ακολούθησε μια σειρά από απονομές βραβείων και ανακοινώσεις υποψηφιοτήτων για βραβεύσεις. Αναπόφευκτα έχουν ξεκινήσει και οι συζητήσεις για την αναβολή της 67ης τελετής των βραβεύσεων από την Ακαδημία Ηχογράφησης.

Μάλιστα, ένα από τα φημολογούμενα σενάρια -που μοιάζει να είναι και το επικρατέστερο σενάριο τη δεδομένη στιγμή- θέλει τη φετινή απονομή των Grammy Awards να αποκτήσει χαρακτήρα φιλανθρωπικού γκαλά για τη στήριξη του αγώνα κατά των πυρκαγιών. Για την ώρα η ημερομηνία της τελετής, που έχει οριστεί για την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου, στην Crypto.com Arena στο κέντρο της πόλης των αγγέλων, δεν έχει αλλάξει. Από την άλλη πλευρά, πηγές από την Ακαδημία εμφανίζονται πολύ διστακτικοί να προβούν σε οποιαδήποτε εκτίμηση για το event που έχει αναλάβει το δίκτυο του CBS, μπροστά στο μέγεθος της καταστροφής που βρίσκεται ακόμα εν εξελίξει.

Μένει πρωτίστως να δούμε πώς θα εξελιχθεί η τρομακτική φυσική καταστροφή που καταπίνει αυτή τη στιγμή το Λος Άντζελες και σε δεύτερο χρόνο ποια θα είναι η τύχη της απονομής των Grammy Awards.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

H Χριστίνα Μαξούρη τραγουδά για "Χίλιες Γυναίκες" σε μουσική Μίνου Μάτσα

Διαθέσιμο σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες είναι το νέο τραγούδι, τους στίχους του οποίου υπογράφει ο Θοδωρής Γκόνης.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
20/01/2026

Η Μαριάννα Παπαμακαρίου δηλώνει πάντα ετοιμοπόλεμη

Και πιστεύει ότι ένας δρόμος χωρίς εμπόδια, πιθανότατα, δεν οδηγεί πουθενά. Μιλά για την πορεία της στο 'α'.

"Μένουμε πάντα παιδιά" με το απόλυτο αποκριάτικο πάρτυ στο Θέατρο Παλλάς

Στις 18 Φεβρουαρίου θα στηθεί από τους Μπέσσυ Αργυράκη, Γιώργο Πολυχρονιάδη και Λάκης Τζορντανέλλι ένα συναρπαστικό ταξίδι πίσω στα '60s, ’70s και ’80s.

Ο Στάθης Δρογώσης τραγουδά "Πριν σβήσουν τα φώτα"

Μια μυσταγωγική συναυλία κάτω από το χαμηλό φως στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου με τέσσερις εκλεκτούς καλεσμένους.

Ποιος είναι ο Akylas που έκανε τους πάντες να ουρλιάζουν "Φέρτο" για τη Eurovision 2026;

Το viral "Ferto", η εκρηκτική παρουσία και η προσωπική ιστορία πίσω από το απόλυτο φαβορί για την φετινή εκπροσώπηση της Ελλάδας στον μουσικό διαγωνισμό

Ο Χρήστος Μάστορας τραγουδά τη "Μαργαρίτα"

Το πρώτο single από το επερχόμενο πρώτο προσωπικό album του, που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2026.

Δυναμική δισκογραφική επιστροφή για την Έλλη Κοκκίνου

Η Έλλη Κοκκίνου επιστρέφει δυναμικά με το νέο της τραγούδι "Από πού κι ως πού", σε μουσική και στίχους του Φοίβου.