Οι Avenged Sevenfold στο Release Athens 2025

Το θρυλικό συγκρότημα από την Καλιφόρνια ετοιμάζεται για την πρώτη του εμφάνιση στην Ελλάδα.

Avenged Sevenfold

Το Release Athens 2025 υποδέχεται τους Avenged Sevenfold, το Σάββατο 7 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού. Το θρυλικό συγκρότημα από την Καλιφόρνια ετοιμάζεται για την πρώτη του εμφάνιση στην Ελλάδα σε μια ιστορική βραδιά που οι φανατικοί τους οπαδοί και οι φίλοι του metal ονειρεύονταν καιρό.

Με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 20 εκ. παγκοσμίως και δύο συνεχόμενα νο.1 άλμπουμ στο Billboard 200 (το "Nightmare” του 2010 και το "Hail To The King” το 2013), οι Avenged Sevenfold έχουν καταξιωθεί ως ένα από τα κορυφαία και πιο επιτυχημένα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής των τελευταίων 25 ετών.

Το συγκρότημα των M. Shadows, Synyster Gates, Zacky Vengeance, Johnny Christ και Brooks Wackerman, ξεκίνησε την πορεία του το 1999 ως ένα metalcore σχήμα αλλά γρήγορα η μουσική τους ταυτότητα εξελίχθηκε πέρα από τα στενά όρια του σκληρού ήχου. Το μεγάλο breakthrough της καριέρας τους ήρθε με την κυκλοφορία του "City of Evil" (2005) και το αξεπέραστο single "Bat Country" και η συνέχεια είναι μάλλον γνωστή.

Οι A7X (όπως τους αποκαλούν οι Deathbats, οι φανατικοί οπαδοί τους ανά τον κόσμο) σάρωσαν τα πάντα με τις επόμενες κυκλοφορίες τους, μέτρησαν δισεκατομμύρια views και streams και άφησαν μια πλούσια παρακαταθήκη που μονιμοποίησε τη θέση τους σε κάθε έγκριτη λίστα με τα κορυφαία metal συγκροτήματα όλων των εποχών. 

Η προπώληση εισιτηρίων ξεκινά την Πέμπτη 5/12 μέσω more.com

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας στον οδηγό μουσικής του "α".

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Οι High Vis στο ήδη καταιγιστικό line up της συναυλίας των The Offspring

Η λονδρέζικη μπάντα θα πλαισιώνει τους θρύλους του punk rock, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο τον παλμό μιας βραδιάς που προμηνύεται εκρηκτική.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/01/2026

Ο Αντώνης Ρέμος κάνει νέο χιτ με τη "Δευτέρα"

Στο ελληνικό YouTube έχοντας πλέον ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο views.

Οι Χαΐνηδες υποδέχονται τη νέα χρονιά στον Σταυρό του Νότου

Στο πλαίσιο της χειμερινής τους περιοδείας η μπάντα θα κάνει 3 εμφανίσεις στην Αθήνα και δεν πρέπει να τις χάσετε.

Ποιος είναι ο Δημήτρης Σαμόλης και γιατί τον βλέπω παντού;

Ο καλλιτέχνης που από τις μικρές θεατρικές σκηνές της Αθήνας έφτασε μέχρι τα sold out και "κατέλαβε" το feed μας με τις Στρακαστρούκες.

Ο Πέτρος Κλαμπάνης θέλει να βρίσκεται σε εγρήγορση και να αφήνει χώρο για το απρόβλεπτο

Μια κουβέντα με τον σημαντικό μουσικό, με αφορμή τις εμφανίσεις του στο Half Note Jazz Club.

Στο Floyd για τους Pink Floyd, τον Μάρτιο

Ένα εντυπωσιακό οπτικοακουστικό show, το A Tribute Concert to Pink Floyd παρουσιάζουν οι The Great Gig, σε μια συναυλία-αφιέρωμα στο μουσικό σύμπαν των Pink Floyd.

Τετραλογία: Ερωτόκριτος, Στοιχειωμένοι, Καπετάν Μιχάλης και Ελευθέριος Βενιζέλος ζωντανεύουν στο Μέγαρο Μουσικής

Ο Δημήτρης Μαραμής σε μία μεγάλη συναυλία αφιερωμένη στη μνήμη του Άρη και της Λίλιαν Βουδούρη, επιλέγει τις σημαντικότερες μουσικές στιγμές από τα τέσσερα μουσικοθεατρικά του έργα.